Ο Έλον Μασκ είναι και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

Ο Έλον Μασκ είναι και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images / Αρχείου
0

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, Έλον Μασκ βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Bloomberg.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla είχε χάσει την πρώτη θέση τον Δεκέμβριο του 2022 από τον διευθύνοντα σύμβουλο της γαλλικής μάρκας πολυτελείας LVMH, Μπερνάρ Αρνό. Ωστόσο, από εχθές το ράλι ανόδου της μετοχής της Tesla έφερε τον Μασκ ξανά στην κορυφή. 

Στο πλαίσιο αυτό, η περιουσία του Μασκ υπολογίζεται στα 187,1 δισεκατομμύρια δολάρια ξεπερνώντας την περιουσία του Αρνό που ανέρχεται στα 185,3 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Η μετοχή της Tesla (TSLA) υποχώρησε απότομα πέρυσι εν μέσω της εξαγοράς του Twitter από τον Μασκ αλλά και της γενικότερης αστάθειας στον τεχνολογικό τομέα. Έκτοτε έχει αρχίσει να σημειώνει και πάλι άνοδο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μασκ μπορεί να πήρε και πάλι τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, αλλά κατέχει επίσης και το ρεκόρ των περισσότερων χρημάτων που χάθηκαν από άνθρωπο στην ιστορία.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM