«Έτσι είναι το πρόσωπό μου»: Ο Μπεν Άφλεκ εξηγεί γιατί δείχνει σαν να βαριέται

Μπεν Άφλεκ Facebook Twitter
0

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την τελετή απονομής των Grammy και ακόμη αποτελεί αντικείμενο συζήτησης αν ο Μπεν Άφλεκ βαριόταν εκείνη τη βραδιά. 

Η έκφραση που είχε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των μουσικών βραβείων έγινε viral και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για meme. Τώρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τζίμι Κίμελ, ο Μπεν Άφλεκ εξήγησε ότι πρόκειται για συχνή παρεξήγηση. 

Στην αρχή της εκπομπής, ο Τζίμι Κίμελ αναφέρθηκε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που έκαναν ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ, στο οποίο είχε προσκληθεί ο παρουσιαστής. «Δεν φαινόσουν το ίδιο ενθουσιασμένος με τους υπόλοιπους», σχολίασε ο Κίμελ. 

«Αυτή είναι μια συχνή παρεξήγηση για εμένα», απάντησε γελώντας ο Άφλεκ. «Η παγωμένη έκφραση του προσώπου μου μοιάζει δυστυχισμένη», συμπλήρωσε και για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του έδειξε ποια είναι η έκφραση του προσώπου του όταν είναι χαρούμενος ή διασκεδάζει. Μόνο που το πρόσωπό του έμοιαζε με ανθρώπου που δεν περνά καμιά ευχάριστη σκέψη από το μυαλό του. 

«Έτσι με έφτιαξε ο Θεός. Δεν χρειάζεται να με τιμωρείτε για αυτό», συμπλήρωσε ο Μπεν Άφλεκ, γελώντας.  

Μπεν Άφλεκ: Πέρασα καλά στα Grammy 

Πριν από λίγες ημέρες, σε συνέντευξη στο Hollywood Reporter, ο Μπεν Άφλεκ επέμεινε ότι πέρασε καλά στα Grammy, ενώ αποκάλυψε τι είπε στην Τζένιφερ Λόπεζ, σε ένα στιγμιότυπο που «έπιασε» η κάμερα και σχολιάστηκε. 

«Πέρασα καλά στα Grammy. Η σύζυγός μου θα πήγαινε και σκέφτηκα “Θα έχει καλή μουσική, μπορεί να είναι διασκεδαστικό», δήλωσε αρχικά ο Μπεν Άφλεκ σε εκείνη τη συνέντευξη. 

«Είδα τον Τρεβορ Νόα (τον παρουσιαστή της τελετής) να πλησιάζει και σκέφτηκα “Ω, Θεέ μου”. Ήμασταν στο πλάνο αλλά δεν ήξερα ότι γύριζαν. Στράφηκα προς το μέρος της και είπα “Μόλις αρχίσουν να γυρίζουν, θα απομακρυνθώ και θα σε αφήσω να κάθεσαι δίπλα στον Τρέβορ”. Μου απάντησε: “Το καλό που σου θέλω να μην φύγεις”. Αυτό είναι θέμα μεταξύ συζύγων», συμπλήρωσε ο Μπεν Άφλεκ, περιγράφοντας τον διάλογο που είχε με την σύζυγό του. 

«Έχω πάει σε εκδηλώσεις και έχω τσαντιστεί. Έχω πάει και έχω βαρεθεί. Έχω πάει σε απονομές βραβείων και ήμουν μεθυσμένος, ένα σωρό. Ούτε μια φορά δεν είπε κάποιος ότι είμαι μεθυσμένος. Αλλά στα Grammy είπαν “είναι μεθυσμένος” και σκέφτηκα αυτό είναι ενδιαφέρον», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο ίδιος έχει μιλήσει δημόσια για τον εθισμό του στο αλκοόλ. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηγέτης των Σερβοβόσνιων διαφεύγει στη Μόσχα καθώς οι Αρχές εντείνουν τις προσπάθειες σύλληψής του

Διεθνή / Ο ηγέτης των Σερβοβόσνιων διαφεύγει στη Μόσχα καθώς οι Αρχές εντείνουν τις προσπάθειες σύλληψής του

Η Μόσχα έχει μακρά παράδοση αδιαφορίας προς τα εντάλματα της Interpol, όταν πρόκειται για πρόσωπα με πολιτική σημασία ή συμμαχική στάση απέναντι στο Κρεμλίνο
LIFO NEWSROOM
Τα νομοσχέδια κατά των τρανς στις ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο «ακραία», προειδοποιεί φιλανθρωπική οργάνωση

Διεθνή / Τα νομοσχέδια κατά των τρανς ατόμων στις ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο «ακραία»

Η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 1.570 προτεινόμενα νομοσχέδια που στοχεύουν στα δικαιώματά τους, με 527 μόνο τους πρώτους τρεις μήνες του 2025
LIFO NEWSROOM
Σουηδία: Η κυβέρνηση προωθεί νομοσχέδιο με «κανόνες συμπεριφοράς» για μετανάστες - Οι παραβάτες θα απελαύνονται

Διεθνή / Σουηδία: Η κυβέρνηση προωθεί «κανόνες συμπεριφοράς» για μετανάστες - Οι παραβάτες θα απελαύνονται

Οι «παραβάσεις του τρόπου ζωής» θα αφορούν τη διάπραξη αδικήματος, τη διατάραξη της δημόσιας τάξης αλλά και την υπεράσπιση της τρομοκρατίας ή ενεργειών που «απειλούν την ασφάλεια» της χώρας
LIFO NEWSROOM
Τι είναι το Ghibli Style που έχει γίνει παγκόσμιο viral και γιατί προκαλεί αντιδράσεις

Διεθνή / Τι είναι το Ghibli Style που έχει γίνει παγκόσμιο viral και γιατί προκαλεί αντιδράσεις

Τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης που παράγουν εικόνες, όπως αυτό του ChatGPT αλλά και το Midjourney, μπορούν να μιμηθούν το στυλ του Χαγιάο Μιγιαζάκι λαμβάνοντας μόνο μερικές οδηγίες και μία εικόνα αναφοράς από τον χρήστη
LIFO NEWSROOM
Μόνος στο σπίτι ο Μακόλεϊ Κάλκιν: «Δεν έχω καμία σχέση με τον πατέρα μου εδώ και 30 χρόνια»

Διεθνή / Μόνος στο σπίτι ο Μακόλεϊ Κάλκιν: «Δεν έχω καμία σχέση με τον πατέρα μου εδώ και 30 χρόνια»

«Είναι ένας άνθρωπος που έκανε επτά παιδιά και τώρα έχει τέσσερα εγγόνια και κανένα από αυτά δεν θέλει να έχει σχέση μαζί του» είπε ο διάσημος ηθοποιός για τον πατέρα του
LIFO NEWSROOM
Φλόριντα: Ψηφίζουν χαλάρωση της παιδικής εργασίας, για να καλυφθούν τα κενά από τις απελάσεις μεταναστών

Διεθνή / Φλόριντα: Ψηφίζουν χαλάρωση της παιδικής εργασίας, για να καλυφθούν τα κενά από τις απελάσεις μεταναστών

Οι βουλευτές της πολιτείας συζητούν νέο νομοσχέδιο που θα επιτρέπει εργασία και τη νύχτα από τα 14 και θα καταργεί το διάλειμμα για φαγητό στους 16χρονους εργαζόμενους
LIFO NEWSROOM