ΣΥΡΙΖΑ: Πυρετώδεις ζυμώσεις, η Όλγα Γεροβασίλη ανοίγει σήμερα τα χαρτιά της

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρετώδεις ζυμώσεις, η Όλγα Γεροβασίλη ανοίγει σήμερα τα χαρτιά της Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Σε νέα εσωκομματική εκλογική διαδικασία έχει μπει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στο συνέδριο για τετραπλές κάλπες και οι ζυμώσεις στους κόλπους του κόμματος είναι πυρετώδεις. 

Η Όλγα Γεροβασίλη, το όνομα της οποίας ακούγεται πιο έντονα, αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά της για την ηγεσία του κόμματος στη σημερινή ομιλία της στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζεται για τρίτη ημέρα στο κλειστό του τάε κβον ντο. 

Ήδη, η Όλγα Γεροβασίλη έχει συναντηθεί με τον Διονύση Τεμπονέρα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε επικοινωνία και με τον Αλέξη Τσίπρα. Χθες, στην ομιλία του στο συνέδριο, ο Διονύσης Τεμπονέρας δεν ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος, παρότι είχε ακουστεί και το δικό του όνομα. Επίσης, ο Σωκράτης Φάμελλος στις δημόσιες τοποθετήσεις του δεν έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία. Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να μιλήσει στο συνέδριο την Κυριακή. 

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν παρόντες ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Νίκος Παππάς, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, η Ράνια Σβίγκου και ο Κώστας Βασιλειάδης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι εξελίξεις και κάλεσαν την Όλγα Γεροβασίλη να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πέρα από τις υποψηφιότητες, υπάρχει και το ζήτημα της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών. Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τετραπλές κάλπες για οργανώσεις μελών, νομαρχιακές, κεντρική επιτροπή και την εκλογή προέδρου. 

Κάποια στελέχη θέλουν να μετατεθούν για πιο μετά οι εκλογές, προκειμένου να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας για τους υποψήφιους. Η πλευρά του προέδρου εκτιμά ότι οι κάλπες πρέπει να στηθούν το συντομότερο δυνατό. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για μηνύματα και emails από τον Χάρη Δούκα

Πολιτική / Έρευνα της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για μηνύματα και emails από τον Χάρη Δούκα

Ο δήμαρχος Αθηναίων καταγγέλλεται πως έχει στείλει μηνύματα και emails σε πολίτες για να επικοινωνήσει την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ - «Πορτοσάλτε, Γεωργιάδης εισακούστηκαν», απαντά ο ίδιος
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης Ούρι Γκόρντιν πιέζει να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας στον Λίβανο, ενώ ο υπουργός Άμυνας του Νετανιάχου, Γιόαβ Γκάλαντ εμφανίζεται επιφυλακτικός
LIFO NEWSROOM
Κατρίνης: Όχι σε επιλογές «παρακμής που θέλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ»

Πολιτική / Κατρίνης: Όχι σε επιλογές «παρακμής που θέλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ»

Ο κ. Κατρίνης έκανε λόγο για τη μεγάλη και την τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να πάμε στις εθνικές εκλογές, συντηρώντας το πολιτικό σκηνικό του ενάμιση κόμματος»
LIFO NEWSROOM
Π. Γερουλάνος: Ζητώ την ευθύνη να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ γιατί έχω την εμπειρία να το κάνω

Πολιτική / Π. Γερουλάνος: Ζητώ την ευθύνη να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ γιατί έχω την εμπειρία να το κάνω

«Δεν διανοούμαστε να χάσουμε την ευκαιρία για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ για το οποίο χρειάζονται τρία πράγματα: Σχέδιο, διάθεση σύνθεσης δυνάμεων, ενότητα δηλαδή, και εμπειρία διακυβέρνησης»
LIFO NEWSROOM