Κασσελάκης: Θα μείνω στο κόμμα 1.000%- Μόνο η βάση μπορεί να με κάνει να αποχωρήσω

Κασσελάκης: Θα μείνω στο κόμμα 1.000%- Μόνο η βάση μπορεί να με κάνει να αποχωρήσω Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι θα μείνει «1.000%» στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι μόνο η βάση μπορεί να τον κάνει να αποχωρήσει. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι εκείνος δεν έδιωξε κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί αν το κόμμα έχει πολύ χαμηλό ποσοστό στις ευρωεκλογές και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα γίνει πρωθυπουργός. 

Ερωτηθείς αν θα σκεφτεί να παραιτηθεί σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ χαμηλό ποσοστό, αν είναι τρίτο κόμμα, στις ευρωεκλογές, απάντησε: «Όχι. Και επίσης δεν θα έχει (σ.σ.: πολύ χαμηλό ποσοστό) και δεν θα είναι (σ.σ.: τρίτο κόμμα)».

Σε ερώτηση αν θα ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε ότι «αυτός είναι ο ρόλος μου. Εάν ήταν να είχα εκλεγεί μόνο για τις ευρωεκλογές, να μου το είχανε πει πριν κατέβω για πρόεδρος του κόμματος».

Όταν ρωτήθηκε αν ήρθε για να μείνει στην Ελλάδα και τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε: «1.000%. Και νομίζω ότι κάθε μέρα που περνάει το καταλαβαίνει αυτό ο κόσμος. Δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να κάνει κανείς, εκτός από την ίδια τη βάση του κόμματος, για να με κάνει να αποχωρήσω». Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα γίνει πρωθυπουργός, απάντησε «ναι». 

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι «δεν έδιωξα κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ», όταν κλήθηκε να απαντήσει αν θα καλούσε όσους αποχώρησαν να επιστρέψουν. «Εκείνοι αποφάσισαν να φύγουν από την πρώτη μέρα που εξελέγην πρόεδρος. Αλλά ποιοι είναι εκείνοι; Είναι μερικά στελέχη που είχαν συνηθίσει σε παλιές κομματικές δομές». 

Τέλος, αναγνώρισε ότι «προφανώς έχω κάνει λάθη», αλλά συμπλήρωσε πως «δεν μπορεί κανείς να μου καταλογίσει ότι βρήκα μια κατάσταση που ήταν στρωμένο κρεβάτι».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για μηνύματα και emails από τον Χάρη Δούκα

Πολιτική / Έρευνα της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για μηνύματα και emails από τον Χάρη Δούκα

Ο δήμαρχος Αθηναίων καταγγέλλεται πως έχει στείλει μηνύματα και emails σε πολίτες για να επικοινωνήσει την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ - «Πορτοσάλτε, Γεωργιάδης εισακούστηκαν», απαντά ο ίδιος
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης Ούρι Γκόρντιν πιέζει να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας στον Λίβανο, ενώ ο υπουργός Άμυνας του Νετανιάχου, Γιόαβ Γκάλαντ εμφανίζεται επιφυλακτικός
LIFO NEWSROOM
Κατρίνης: Όχι σε επιλογές «παρακμής που θέλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ»

Πολιτική / Κατρίνης: Όχι σε επιλογές «παρακμής που θέλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ»

Ο κ. Κατρίνης έκανε λόγο για τη μεγάλη και την τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να πάμε στις εθνικές εκλογές, συντηρώντας το πολιτικό σκηνικό του ενάμιση κόμματος»
LIFO NEWSROOM
Π. Γερουλάνος: Ζητώ την ευθύνη να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ γιατί έχω την εμπειρία να το κάνω

Πολιτική / Π. Γερουλάνος: Ζητώ την ευθύνη να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ γιατί έχω την εμπειρία να το κάνω

«Δεν διανοούμαστε να χάσουμε την ευκαιρία για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ για το οποίο χρειάζονται τρία πράγματα: Σχέδιο, διάθεση σύνθεσης δυνάμεων, ενότητα δηλαδή, και εμπειρία διακυβέρνησης»
LIFO NEWSROOM