Η σκοτεινή πλευρά του OnlyFans

Η σκοτεινή πλευρά του OnlyFans Facebook Twitter
Καθώς το OnlyFans έχει μετατρέψει το πορνό σε mainstream δραστηριότητα, ταυτόχρονα έχει προκαλέσει επιπτώσεις που έχουν ανατρέψει ζωές με απροσδόκητους και μερικές φορές τραυματικούς τρόπους. 
0

Ο σύζυγος της Μελίντα Λαμ είχε ένα μυστικό. 

Το ανακάλυψε η ίδια τον Δεκέμβριο του 2021 όταν δεν μπόρεσε να πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας τα μαθήματα καράτε του γιου της. Τότε η 46χρονη φαρμακοποιός από το Κολοράντο, Μελίντα Λαμ, έλεγξε τους κοινούς λογαριασμούς που είχε με τον σύζυγό της. Όπως λέει, τουλάχιστον έξι πιστωτικές κάρτες είχαν φτάσει στο όριο, ενώ από τις αποταμιεύσεις τους έλειπαν σχεδόν 40.000 δολάρια. Ο αναλυτικός λογαριασμός μίας από τις κάρτες υποδείκνυε πού μπορεί να πήγαν τα χρήματα. Έγραφε «OnlyFans, OnlyFans, OnlyFans», όπως θυμάται η Λαμ, η οποία εκείνο το διάστημα υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία για καρκίνο του μαστού. 

Ο σύζυγός της τελικά ξόδεψε 135.000 δολάρια στους δημιουργούς πορνό περιεχομένου του OnlyFans, ενός συνδρομητικού ιστότοπου. Η Λαμ αναγκάστηκε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης και να οριστικοποιήσει το διαζύγιό της. «Δεν ήταν μόνο σοκαριστικό, ήταν καταστροφικό», λέει στο πρακτορείο Reuters.  

Το OnlyFans και οι υποστηρικτές του παρουσιάζουν την πλατφόρμα ως μια ασφαλή και ενδυναμωτική διέξοδο για επικερδή, κοινωνικά αποδεκτή σεξεργασία. Νοσηλεύτριες, καθηγήτριες, αστυνομικοί και ολυμπιονίκες έχουν αναρτήσει πικάντικο περιεχόμενο με σκοπό να κερδίσουν επιπλέον χρήματα. 

Το OnlyFans μόνο το 2023 είχε κέρδη ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι κορυφαίοι του δημιουργοί περιεχομένου κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια ετησίως και η επιτυχία τους έχει χτίσει μια ελεύθερη βιομηχανία μάνατζερ προώθησης και πρακτορείων ταλέντων.  

Παρ' όλα αυτά, καθώς το OnlyFans έχει μετατρέψει το πορνό σε mainstream δραστηριότητα, έχει προκαλέσει και επιπτώσεις που έχουν ανατρέψει ζωές με απροσδόκητους και μερικές φορές τραυματικούς τρόπους. 

Εκτός από τη Μελίντα Λαμ, η οποία δήλωσε ότι το όργιο αγοράς πορνό του συζύγου της κατέστρεψε τον γάμο τους, τα αστυνομικά αρχεία αποκαλύπτουν πολλά ενδιαφέροντα φαινόμενα: δημιουργό που άθελά του/της έφτιαχνε σεξουαλικά βίντεο για στενό συγγενή του/της, γυναίκες και κορίτσια που σοκαρισμένες είδαν τις κλεμμένες φωτογραφίες τους να πουλάνε πορνό, γυμνούς άνδρες που γυρίζουν δημοσίως πορνό για τους «θαυμαστές» τους· ένας άλλος δημιουργός βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να επιδίδεται σε άσεμνες πράξεις με τον σκύλο του. 

Κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασής τους με τους συνδρομητές, οι δημιουργοί πουλούν εξατομικευμένο περιεχόμενο και ζητούν επιπλέον χρήματα ως φιλοδώρημα. Αυτή η συνθήκη έχει αποδειχθεί επιτυχημένη. Καθώς προσφέρει την ευκαιρία στους δημιουργούς να πλουτίσουν και στους καταναλωτές να νιώσουν λιγότερο μόνοι, το OnlyFans γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην εμπορευματοποίηση του πορνό, ενός προϊόντος που κατά τα άλλα διατίθεται ευρέως δωρεάν στο διαδίκτυο και έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία. 

Το OnlyFans μόνο το 2023 είχε κέρδη ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι κορυφαίοι δημιουργοί του κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια ετησίως και η επιτυχία τους έχει χτίσει μια ελεύθερη βιομηχανία μάνατζερ προώθησης και πρακτορείων ταλέντων.  

Λιγότερο ορατά είναι τα ανυποψίαστα θύματα που παγιδεύονται στο OnlyFans όταν οι χρήστες παραβιάζουν τους κοινωνικούς κανόνες ή τον νόμο. 

Η σκοτεινή πλευρά του OnlyFans Facebook Twitter

Ακολουθούν οι ιστορίες τους. 

Όταν η Μελίντα Λαμ ανακάλυψε τον Ιανουάριο του 2022  τις δαπάνες του συζύγου της μέσω της πιστωτικής τους κάρτας, αποφάσισε να μην έρθει σε άμεση αντιπαράθεση μαζί του. Είπε ότι ήταν πολύ άρρωστη από τη χημειοθεραπεία και τις ακτινοθεραπείες. «Δεν είχα καθόλου ενέργεια». 

Έκανε κάποια έρευνα στον υπολογιστή του σπιτιού τους και ανακάλυψε ότι πολλά από τα χρήματα είχαν πάει σε μία συγκεκριμένη δημιουργό του OnlyFans, τη Λόρα Σάιν από την Μπογκοτά της Κολομβίας. Το διαδικτυακό προφίλ της παλιότερα την περιέγραφε ως «το πιο φρικιαστικό κορίτσι στο OnlyFans». Όπως εξηγεί η Λαμ, κάποια από τα χρήματα είχαν τραβηχτεί από τον συνταξιοδοτικό λογαριασμό του συζύγου της. 

Σύμφωνα με συνεντεύξεις της Λαμ στο Reuters και τα αρχεία της αστυνομίας και του δικαστηρίου, σύντομα ο γάμος τους άρχισε να καταρρέει. Τελικά, μίλησε στον σύζυγό της τον Φεβρουάριο του 2022. Σύμφωνα με επίσημη καταγγελία που κατέθεσε εναντίον του, τής χτύπησε το κεφάλι στο παράθυρο ενός αυτοκινήτου και τη γρονθοκόπησε επανειλημμένα.  

Τον επόμενο μήνα, η Λαμ κάλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντας ότι ο σύζυγός της τα είχε βάλει με τον 5χρονο γιο τους. Η έκθεση του αστυνομικού τμήματος της Ορόρα ανέφερε ότι τον έριξε στο έδαφος σχεδόν τραυματίζοντάς τον. Όπως ανέφερε σε αστυνομικό, μετά από επτά χρόνια γάμου φοβόταν ότι ο σύζυγός της γινόταν όλο και πιο βίαιος. 

Μέχρι τότε, ο ίδιος είχε ξοδέψει στο OnlyFans 65.000 δολάρια, βυθίζοντας την οικογένεια σε μεγάλα χρέη και προκαλώντας της «μεγάλη συναισθηματική βλάβη», όπως αναφέρεται στην έκθεση της αστυνομίας. 

Εν τέλει μετακόμισε, παίρνοντας μαζί της τον γιο της. 

Η σκοτεινή πλευρά του OnlyFans Facebook Twitter
Η Μελίντα Λαμ δήλωσε ότι ο σύζυγός της σπατάλησε χρήματα για μια δημιουργό του OnlyFans από την Μπογκοτά της Κολομβίας.

Έναν μήνα αργότερα, με τις δαπάνες του συζύγου για το OnlyFans να ανέρχονται πλέον στα 80.000 δολάρια, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση του εντάλματος σύλληψης που συνέταξε αξιωματικός, της επιτέθηκε ξανά. Καθώς έπαιρνε τον γιο τους από μια επίσκεψη, και σύμφωνα με ένορκη βεβαίωση, εκείνος την κυνήγησε μέχρι το μπάνιο, όπου της χτύπησε το κεφάλι στον καθρέφτη και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει. 

Αν και άσκησε δίωξη για επίθεση εναντίον του συζύγου της, αργότερα την απέσυρε. Είπε ότι οι παρενέργειες από τη θεραπεία για τον καρκίνο δεν της επέτρεπαν να παραστεί σε δίκη.  

Ο σύζυγός της δεν απάντησε ούτε σε μέιλ ούτε σε γραπτά μηνύματα ή τηλεφωνήματα. Σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση του εντάλματος σύλληψης, αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς στην αστυνομία, συμπεριλαμβανομένου του ότι υπήρξε οποιαδήποτε επίθεση. 

Αν και ακραία, η περίπτωση αυτή δείχνει πώς ένας συνδρομητής του OnlyFans μπορεί να εθιστεί και να ξοδέψει υπέρογκα ποσά στην ιστοσελίδα. Οι χρήστες της πλατφόρμας πρέπει να παρέχουν μια πιστωτική κάρτα για να πληρώνουν συνδρομές, εξατομικευμένο πορνό και συμβουλές. 

Σύμφωνα με τη Λαμ, και όπως μαρτυρούν screenshots μηνυμάτων του OnlyFans, η Σάιν υποσχέθηκε στον σύζυγό της ότι θα είναι μαζί, ζητώντας του επανειλημμένως μεγάλα χρηματικά ποσά. «Θα μπορούσες να στείλεις 2.000 δολάρια, μωρό μου;» τον ρωτούσε η Σάιν τον Μάιο του 2022. Λίγο αργότερα εκείνος ανέβασε μια απόδειξη που έδειχνε ότι της είχε στείλει 2.000 δολάρια μέσω της Western Union. Οι δυο τους σχεδίαζαν να πάνε διακοπές τον επόμενο μήνα σε ένα θέρετρο στη Δομινικανή Δημοκρατία, ένα ταξίδι που η Λαμ είπε ότι συνέβη. 

Χαρακτήρισε την εμμονή του συζύγου της με το OnlyFans «απόλυτη προδοσία». Αυτό που πόνεσε περισσότερο, πρόσθεσε, ήταν ότι είχε να αντιμετωπίσει όλο αυτό το «χάος» παράλληλα με τον καρκίνο. Το OnlyFans «βγάζει όλα αυτά τα χρήματα εις βάρος ανθρώπων σαν εμένα», λέει. «Γι' αυτούς είναι απλώς παραπάνω χρήματα. Δεν σκέφτονται τις επιπτώσεις». 

Η σκοτεινή πλευρά του OnlyFans Facebook Twitter

Κάποιες φορές και οι ίδιοι οι δημιουργοί του OnlyFans ζημιώνονται. 

Τον Μάρτιο του 2020, καθώς οι πόλεις των ΗΠΑ μπήκαν σε καραντίνα, μια 21χρονη σερβιτόρα από το Σιάτλ έχασε τη δουλειά της. Αναζητώντας έναν γρήγορο τρόπο για να τα βγάλει πέρα, δημιούργησε μια σελίδα στο OnlyFans όπου δημοσίευσε σέξι φωτογραφίες της. 

Σύντομα, όπως λέει, ένας άνδρας πλήρωνε 25 δολάρια τον μήνα για να είναι στον λογαριασμό της. Άρχισε επίσης να της στέλνει μηνύματα απευθείας στην πλατφόρμα, λέγοντας ότι θα πλήρωνε επιπλέον για πιο ρατσιστικά βίντεο. «Είχε εμμονή μαζί μου», είπε η γυναίκα, η οποία μίλησε υπό τον όρο να χρησιμοποιηθούν τα αρχικά της, D.W., για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο έκλεισε τον λογαριασμό της στο OnlyFans. «Απλά κουράστηκα», λέει. «Δεν ήταν για μένα». 

Αλλά ο ενθουσιώδης θαυμαστής της τη βρήκε στο Instagram και η συμφωνία συνεχίστηκε.  

Εξακολουθούσε να χρειάζεται χρήματα κι εκείνος πλήρωνε καλά – περίπου 10.000 δολάρια για αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεό της σε διάστημα μεγαλύτερο των δύο χρόνων. 

«Τι φοράς; Γιατί ξέρω ότι χρειάζεσαι περισσότερα $$$», έλεγε ένα του μήνυμα στο Instagram, σύμφωνα με ένα screenshot του αστυνομικού τμήματος του Σιάτλ. 

«Έστελνε μηνύματα που έλεγαν: "Μακάρι να ήμασταν στο κρεβάτι μαζί αυτήν τη στιγμή", "Μακάρι να μπορούσα να κάνω οικογένεια μαζί σου"», δήλωσε η D.W. σε συνέντευξή της. Την πλήρωνε για να τον αποκαλεί «μπαμπά», όπως δείχνουν τα screenshots, και την αποκαλούσε «πόρνη» του. 

Η σκοτεινή πλευρά του OnlyFans Facebook Twitter
H D.W., που έχει λογαριασμό στο Only Fans, λέει πως ο μυστηριώδης θαυμαστής της είχε πάθει εμμονή μαζί της.

Σύμφωνα με μια έκθεση του αστυνομικού τμήματος του Σιάτλ και τα screenshots που παρέδωσε η D.W. στο Reuters, τον Ιούλιο του 2022 ο άνδρας τής τηλεφώνησε στο Instagram. «Είμαι ο θείος σου, ο Γιουτζίν». Ήταν ο σύζυγος της αδελφής της μητέρας της. «Δεν σε βλέπω ως ανιψιά μου, σε βλέπω ως γυναίκα. Σε παρακαλώ, μην το πεις στη θεία σου». 

Δεν μπορούσε να το πιστέψει, όπως λέει στο Reuters. «Φώναζα κι έλεγα: "Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό;"» Εκείνος απάντησε: «Λυπάμαι, είμαι άρρωστος άνθρωπος». 

Οι δημιουργοί του OnlyFans συχνά δεν γνωρίζουν την πραγματική ταυτότητα ακόμη και των πιο πιστών συνδρομητών τους. Για παράδειγμα, ο θείος της D.W. αυτοαποκαλείται «Wizard». Μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι συγγενείς, εργοδότες, πρώην ή διώκτες. 

Παρόμοιες κατηγορίες έχουν εμφανιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις ειδήσεις. Μια γυναίκα από την Αυστραλία, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Taila Maddison, ισχυρίστηκε δημόσια ότι ο κορυφαίος συνδρομητής της ήταν ο πατριός της. Δήλωσε στο Reuters ότι είχε πληρώσει 1.500 δολάρια για εξατομικευμένα βίντεο, ενώ ζούσαν στο ίδιο σπίτι. Μια άλλη δημιουργός από την Αυστραλία, η Σάρμα Μπέκαμ, δήλωσε στο Reuters ότι έκοψε έναν διψασμένο για βίντεο θαυμαστή όταν έμαθε ότι ήταν ξάδελφός της, με τον οποίο είχαν μεγαλώσει μαζί. 

Η αστυνομία είπε στην D.W. ότι δεν μπορούσε να ασκήσει ποινική δίωξη στον θείο της επειδή οι συναλλαγές τους ήταν συναινετικές, ενώ στο Reuters παραδέχτηκε ότι προς το παρόν δεν διεξάγεται ποινική έρευνα. 

Η D.W. είπε ότι έπεσε σε κατάθλιψη, δεν μπορούσε να κοιμηθεί τη νύχτα και της χορηγήθηκαν αγχολυτικά χάπια. Λέει ότι τώρα, με τη βοήθεια ενός ψυχολόγου, «τα πάει πολύ καλύτερα». Προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα καριέρα. 

Η σκοτεινή πλευρά του OnlyFans Facebook Twitter

Τον Φεβρουάριο του 2022, ένα καταφύγιο ζώων στο Μιζούρι έλαβε μια ασυνήθιστη πληροφορία. Ένας άνδρας δημοσίευε στο OnlyFans σεξουαλικά βίντεο στα οποία συμμετείχε ένας σκύλος. 

Στα βίντεο εμφανιζόταν ο 25χρονος σήμερα Όμπρεϊ Τζόουνς να έχει διάφορες σεξουαλικές επαφές με ένα γκρίζο πίτμπουλ ονόματι Ρόκο, σύμφωνα με καταγγελίες που κατατέθηκαν σε δικαστήριο του Μιζούρι. Ο πληροφοριοδότης είπε στο καταφύγιο KC Pet Project ότι είχε εντοπίσει την κτηνοβασία αρκετούς μήνες νωρίτερα και ειδοποίησε το OnlyFans, το οποίο, βάσει των καταγγελιών, έθεσε τον λογαριασμό εκτός λειτουργίας. Ο Τζόουνς δημιούργησε νέο λογαριασμό OnlyFans όπου αναδημοσίευσε τα παλιά βίντεο σεξ με τον Ρόκο, μάλιστα πρόσθεσε και ένα νέο. 

Ο Τζόουνς δήλωσε τελικά ένοχος για κακοποίηση ζώου, που είναι πλημμέλημα, και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια επιτήρηση με αναστολή. Του απαγορεύτηκε να έχει στην κατοχή του ζώο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 

Το OnlyFans λέει ότι έχει λάβει υπερσύγχρονα μέτρα για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση του περιεχομένου και απαγορεύει τα παράνομα βίντεο και τις εικόνες, συμπεριλαμβανομένης της κτηνοβασίας.  

Ωστόσο, τα αρχεία και οι συνεντεύξεις στην υπόθεση του Τζόουνς αποκαλύπτουν αρκετές παραλείψεις. Η περίπτωση της κτηνοβασίας έχει διαφύγει την προσοχή των συντονιστών του OnlyFans περισσότερες από μία φορά. Επίσης, σύμφωνα με εκπρόσωπο του τμήματος, η εταιρεία δεν δήλωσε το παράνομο περιεχόμενο του Τζόουνς στην αστυνομία του Μιζούρι όταν ο πληροφοριοδότης την ενημέρωσε σχετικά. Και παρόλο που το OnlyFans απενεργοποίησε τον αρχικό λογαριασμό, ο Τζόουνς μπόρεσε να δημιουργήσει έναν άλλο και να συνεχίσει τις παράνομες αναρτήσεις. 

Η σκοτεινή πλευρά του OnlyFans Facebook Twitter

Κάποιοι άνθρωποι δήλωσαν ότι έπεσαν θύματα ενός άλλου φαινομένου, των ψεύτικων προφίλ OnlyFans

«Εσύ είσαι αυτή;» έστειλε μήνυμα ένας φίλος στη Σκάρλετ Ριβιέρε, φοιτήτρια της Νομικής Σχολής της Φλόριντα τον Σεπτέμβριο του 2022, επισυνάπτοντας έναν σύνδεσμο του OnlyFans. Πράγματι, το πρόσωπό της συνόδευε το προφίλ, ενώ υπήρχαν εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου που σαφώς ήταν κάποιας άλλης. Ο λογαριασμός OnlyFans «υποτίθεται ότι έδειχνε γυμνές φωτογραφίες μου, παρόλο που δεν ήταν οι δικές μου φωτογραφίες», λέει.  

Το άτομο που δημιούργησε τον ψεύτικο λογαριασμό είχε δημιουργήσει επίσης μια σελίδα στο Instagram με το όνομά της, όπως δηλώνει η Ριβιέρε. Ήταν θυμωμένη, απογοητευμένη και ανησυχούσε ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί θα έβλαπταν τις επαγγελματικές της προοπτικές. Σπούδαζε τότε Ασφάλεια και Δίκαιο στον Κυβερνοχώρο, αλλά αυτό δεν την προστάτευσε. «Ήταν τρελό», λέει.  

Η μητρική εταιρεία του Instagram Meta δεν σχολίασε την υπόθεση. Στον ιστότοπό της, το Instagram αναφέρει ότι «παίρνει σοβαρά υπόψη της την ασφάλεια» και συμβουλεύει τους ανθρώπους να αναφέρουν στην εταιρεία fake λογαριασμούς. 

Στα αρχεία της αμερικανικής αστυνομίας που σχετίζονται με την OnlyFans υπάρχουν δεκάδες παρόμοιες καταγγελίες, τουλάχιστον 76 μεταξύ Ιανουαρίου 2020 και Οκτωβρίου 2023, στις οποίες φέρεται να δημιουργήθηκαν προφίλ με κλεμμένα ονόματα ή φωτογραφίες πραγματικών ανθρώπων. Πολλοί δήλωσαν ότι οι φωτογραφίες τους είχαν παρθεί από το Instagram, το Facebook ή άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχαν αναδημοσιευτεί στο OnlyFans, και μερικές φορές χρησιμοποιούνταν με τα πραγματικά τους ονόματα, όπως στην περίπτωση της Ριβιέρε.  

Τα περισσότερα από τα φερόμενα ως θύματα στα αρχεία της αστυνομίας είναι γυναίκες και έφηβα κορίτσια. Ορισμένες δήλωσαν στην αστυνομία ότι δεν είχαν ανεβάσει ούτε μία αποκαλυπτική φωτογραφία τους στο διαδίκτυο.  

«Μόλις κάποιος κάνει κάτι τέτοιο, μπορεί να αμαυρώσει το όνομα και τη φήμη σου για πάντα», δηλώνει η Ριβιέρε. Ωστόσο, μετά από καταγγελία της ίδιας και των φίλων της, η εταιρεία κατέβασε μέσα σε μερικές εβδομάδες τον ψεύτικο λογαριασμό..  

Η Aν Ολιβάριους της McAllister Olivarius, μιας βρετανοαμερικανικής δικηγορικής εταιρείας που ειδικεύεται σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και διαδικτυακής φήμης, τόνισε τους κινδύνους. «Αυτές οι γυναίκες χάνουν τις δουλειές τους», είπε. «Είναι ένας εφιάλτης». 

Στα αρχεία της αστυνομίας διαβάζουμε επίσης ότι μια γυναίκα ανακάλυψε έναν ψεύτικο λογαριασμό με τη φωτογραφία της που ανέφερε: «Με πείσατε να κάνω OnlyFans». Κάτω από τη φωτογραφία του προφίλ της υπήρχαν βίντεο πορνό με το σώμα μιας άλλης γυναίκας, όπως είπε στην αστυνομία. Στο Ντένβερ του Κολοράντο μια άλλη γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι η συγκάτοικός της στο κολέγιο έκλεψε γυμνές φωτογραφίες από την κάμερά της και δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό OnlyFans.  

Η σκοτεινή πλευρά του OnlyFans Facebook Twitter

Άλλη συνομοταξία είναι άνδρες που γυρίζουν δημοσίως πορνό, λέγοντας ότι είναι για τους συνδρομητές τους στο OnlyFans.  

Το σεξ σε δημόσιους χώρους είναι μια διαστροφή που εμφανίζεται εδώ και καιρό με τολμηρά βίντεο. Η ύπαρξη ενός κοινού που θα πληρώσει για τέτοιο περιεχόμενο στο OnlyFans μπορεί να ενθαρρύνει τους δημιουργούς να «φτάσουν στα άκρα», όπως δηλώνει ο Ράμες Σρινιβασάν, ιδρυτής του Εργαστηρίου Ψηφιακών Πολιτισμών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια. «Το ακραίο σεξουαλικό περιεχόμενο θα τραβά πάντα την προσοχή», λέει.  

Η προσβολή δημοσίας αιδούς είναι παράνομη σε πολλά μέρη. Από τις αρχές του 2021, το OnlyFans απαγορεύει τη δημοσίευση σεξουαλικών βίντεο ή φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί σε μέρη που είναι «εύλογο να γίνουν αντιληπτά» ή υπάρχει κοινό. Δεν έχουν συμμορφωθεί όλοι οι επίδοξοι δημιουργοί, όπως μπορεί να βεβαιώσει ο συντηρητής του πάρκου Στιβ Φοντέιν. Τον Αύγουστο του 2021 κατήγγειλε στην αστυνομία ένα απίστευτο θέαμα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο Austell της Τζόρτζια. Ένας γυμνός άνδρας βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να αυνανίζεται ενώ περπατούσε. «Μου πήρε ώρα να καταλάβω τι πραγματικά έβλεπα», δήλωσε στο Reuters. 

Ένας αξιωματικός που κλήθηκε να επιληφθεί βρήκε τον άνδρα σε μια κοντινή τουαλέτα, ντυμένο πλέον, «αλλά εμφανώς εξουθενωμένο και κάθιδρο», όπως έχει καταγραφεί σε έκθεση της αστυνομίας της κομητείας Κομπ. Ο 31χρονος Σέρτζιο Μίνιγκερ αρνήθηκε να σχολιάσει όταν επικοινώνησε μαζί του το Reuters. Συνελήφθη και δήλωσε ότι δεν αμφισβητεί την προσβολή της δημοσίας αιδούς, που είναι πλημμέλημα. Στην ερώτηση του αστυνομικού που τον συνέλαβε γιατί περπατούσε γυμνός στο γήπεδο, απάντησε ότι έφτιαχνε περιεχόμενο για τους συνδρομητές του OnlyFans. Και πρόσθεσε ότι θα έκανε «οτιδήποτε ήθελαν οι ακόλουθοί του». 

Σχέσεις
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνικό OnlyFans: Λίγες ώρες απ' τη ζωή δυο γυναικών της πλατφόρμας

Social Media / Ελληνικό OnlyFans: Λίγες ώρες απ' τη ζωή δυο γυναικών της πλατφόρμας

Πόσα χρήματα για πόσες ώρες δουλειάς; Υπάρχουν ρητοί και άρρητοι κανόνες σ' αυτήν τη γωνιά του διαδικτύου όπου το συναινετικό σεξ έχει τον πρώτο λόγο; Η Βανέσσα Αδαμοπούλου και η Mia Bianca εξηγούν πώς το OnlyFans έγινε επαγγελματική προτεραιότητα, τις νέες σεξουαλικές συνήθειες, αλλά και γιατί δεν έχουν σκοπό να γεράσουν εκεί.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΟΧΗ

Σχέσεις / «Είσαι 30 χρονών και δεν έχεις κάνει ακόμα σεξ;» - Τέσσερις Αθηναίοι μιλάνε ανοιχτά για αυτό το ταμπού

Τέσσερις νέοι, άνω των 25 ετών, εξηγούν γιατί απέχουν από το σεξ, περιγράφουν τις κοινωνικές πιέσεις και τις συναισθηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
«Μπαμπά σε κατανοώ, αλλά δεν σε συγχωρώ»: Μεγαλώνοντας με έναν στερεοτυπικό μ*λάκα

Σχέσεις / «Μπαμπά σε κατανοώ, αλλά δεν σε συγχωρώ»: Μεγαλώνοντας με έναν στερεοτυπικό μ*λάκα

Με τη σκόνη της Ημέρα του Πατέρα να έχει πέσει, έξι άνθρωποι της διπλανής πόρτας μιλούν για την άλλη όψη της πατρότητας: τη δυσάρεστη κατάσταση του να σε μεγαλώνει ένας -ας το πούμε όπως είναι- μαλάκας.
ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ
Γιατί έκλαψα για το σκυλί μου αλλά όχι για τη μητέρα μου;

Σχέσεις / «Γιατί έκλαψα για το σκυλί μου αλλά όχι για τη μητέρα μου;»

«Αν μπορούσα να φέρω έναν από τους δύο πίσω, θα διάλεγα 100 φορές στις 100 τη μαμά μου. Γιατί λοιπόν, τη στιγμή του θανάτου τους, έκλαψα για το σκυλί αλλά όχι για εκείνη;»: Ο αρθρογράφος και συγγραφέας Tommy Tomlinson γράφει στο Atlantic περί απώλειας.
THE LIFO TEAM
Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος η έμφυλη βία και η βία μεταξύ των ανηλίκων

Σχέσεις / Έμφυλη βία και βία μεταξύ των ανηλίκων: Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Η βία δεν έχει ηλικία και όλα τα περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους. Οι συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων «θρέφουν» θύτες σε άγουρη ηλικία που θα συνεχίσουν το ίδιο μοτίβο συμπεριφοράς μεγαλώνοντας, κακοποιώντας τη σύζυγο, τη σύντροφο και τα παιδιά τους, συντηρώντας έτσι τον φαύλο κύκλο της βίας.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Γεωργία Δρακάκη, ισχύει ότι η πρώτη επαφή μένει αξέχαστη;

Sex Diaries Uncensored / Γεωργία Δρακάκη, ισχύει ότι η πρώτη επαφή μένει αξέχαστη;

Ο Άλεξ Μάνος συζητά με τη sex editor Γεωργία Δρακάκη για την ερωτική ζωή μιας σημερινής τριαντάρας. Γιατί πιστεύει ότι «τα πάντα είναι σεξ, εκτός από το σεξ»; Πώς έκανε πρώτη φορά σεξ με τη βοήθεια των γονιών της; Ποια είναι η πρώτη καλή σεξουαλική επαφή που θυμάται; ― ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ
THE LIFO TEAM
Νέος μπαμπάς. Νέος και μπαμπάς

Σχέσεις / Είμαι ο Γιώργος. Νέος μπαμπάς. Νέος και μπαμπάς

«Είμαι ο Γιώργος, ένας άντρας 32 ετών που πριν από 7 μήνες έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Η σύντροφός μου έχει επιστρέψει στην εργασία της και εγώ βρίσκομαι σε άδεια από τη δική μου εργασία για να φροντίζω το μωρό».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΛΟΣ