0
LIFO VIDEOS

«Μου έλεγαν "είσαι πετυχημένη, βγάζεις λεφτά", αλλά δεν ξυπνούσα χαρούμενη»

Μιλώντας στα βίντεο της LiFO, η Αντωνία Καούρη θυμάται τη μουσική της πορεία και τις εμπειρίες της, κρατώντας ξεχωριστή θέση για τη συνεργασία της με τους Coldplay στη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ το περασμένο καλοκαίρι.

Το ταξίδι της στη μουσική ξεκίνησε από μικρή ηλικία, όταν η μητέρα της την πήγαινε σε διάφορες δραστηριότητες για να διαχειριστεί την υπερκινητικότητά της. Στα 19 της η πρώτη της επαγγελματική ευκαιρία ήρθε μέσα από τις εμφανίσεις της με τον Τόνι Σφήνο, όπου έπαιζε πλήκτρα και τραγουδούσε. Ακολούθησαν συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς. Πλέον, στα 27 της χρόνια, γνωρίζει καλύτερα τι επιθυμεί και τι απορρίπτει.

Η καλλιτέχνις παραδέχεται ότι για μεγάλο μέρος της ζωής της άφηνε τις απόψεις των άλλων να την καθορίζουν. Ωστόσο, παρά την επαγγελματική της επιτυχία, δεν αισθανόταν ευτυχισμένη μέχρι που αποφάσισε να πάρει το ρίσκο να ασχοληθεί με τη μουσική παραγωγή. Δεν διστάζει να εκφράσει την απογοήτευσή της για το πώς η Ελλάδα συχνά δεν υποστηρίζει επαρκώς τους καλλιτέχνες της. Η ίδια βρίσκει πλέον καταφύγιο στο χωριό της, όπου γράφει μουσική και ηρεμεί μακριά από την Αθήνα.

«Με κουράζει η Αθήνα. Θέλω να παίρνω τη δόση μου, αλλά απαιτώ πλέον από τον εαυτό μου να πηγαίνω στο χωριό μου και να βρίσκομαι με όμορφο κόσμο. Κανένας δεν είναι καλά, αλλά αν βγαίνουμε στον δρόμο και βριζόμαστε, δεν βελτιώνεται κάτι. Προτιμώ να βλέπω τις κατσίκες παρά τους ανθρώπους πλέον».

Συμβουλεύει τους νέους καλλιτέχνες να ακούνε όλες τις απόψεις, αλλά να μην αφήνουν τις γνώμες των άλλων να τους καθορίζουν, ενώ τονίζει ότι η ευγένεια μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Lifo Videos

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ