Βρετανίδα στρατιώτης γέννησε στο Αφγανιστάν

Βρετανίδα στρατιώτης γέννησε στο Αφγανιστάν Facebook Twitter
2

Μια Βρετανίδα στρατιώτης, η οποία υπηρετεί στο Αφγανιστάν, δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν έγκυος και γέννησε ένα αγοράκι στο νοσοκομείο εκστρατείας του στρατοπέδου Μπάστιον, εκεί όπου υπηρετεί και ο πρίγκιπας Χάρι.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του βρετανικού υπουργείου Άμυνας η μητέρα και το βρέφος είναι σε καλή κατάσταση και ειδικοί γιατροί από τη Βρετανία μετέβησαν στο στρατόπεδο, για να την συνοδεύσουν στην πατρίδα και να της προσφέρουν όποια φροντίδα χρειαστεί στη διάρκεια της μεγάλης πτήσης.

 

Το υπουργείο στην ανακοίνωση του ανέφερε επίσης: «Δεν προβλέπεται από τους στρατιωτικούς κανονισμούς οι γυναίκες-στρατιώτες να συμμετέχουν σε αποστολές, όταν είναι έγκυοι. Σε αυτή την περίπτωση, η γυναίκα αγνοούσε την εγκυμοσύνη της».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, έμεινε έγκυος πριν ξεκινήσει η εξάμηνη αποστολή της στο Αφγανιστάν και δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος.

 

Η εκπαίδευσή της περιελάμβανε πορεία 13 χιλιομέτρων και τρέξιμο. Η δουλειά της ήταν ο ανεφοδιασμός με πυρομαχικά των στρατιωτών που μάχονται κατά των Αφγανών ενόπλων.

 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκστρατείας, όταν παραπονέθηκε για κοιλιακούς πόνους και ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι θα γεννούσε.

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια