Στο σφυρί βγάζει το σπίτι του ο Μάικλ Τζόρνταν

Στο σφυρί βγάζει το σπίτι του ο Μάικλ Τζόρνταν Facebook Twitter
6

Εννιά υπνοδωμάτια, 19 μπάνια και 5 τζάκια, περιλαμβάνονται στο «σπίτι» των 5600 τετραγωνικών μέτρων που βγάζει σε δημοπρασία ο Μάικλ Τζόρνταν. Η κατοικία που βρίσκεται σε κτήμα 8 στρεμμάτων και απέχει μόλις μισή ώρα από το κέντρο του Ιλινόις, έχει χτιστεί το 1991 και διαθέτει επίσης γήπεδο τένις, γήπεδο γκολφ, γυμναστήριο, πισίνα, κελάρι και γκαράζ με 15 θέσεις στάθμευσης. Επίσης ένα γήπεδο μπάσκετ με άνετα αποδυτήρια.

Ο Τζόρνταν, από τους μεγαλύτερους σταρ του ΝΒΑ είχε προσπαθήσει τα τελευταία 2 χρόνια να πουλήσει το σπίτι σε ιδιώτες,  με αρχική τιμή τα 29 εκατ. δολάρια. Ωστόσο ο Θρύλος του NBA δεν κατάφερε να βρει αγοραστεί παρά την «πτώση» της αρχικής τιμής στα 21 εκατομμύρια.

Ετσι προχωρά σε δημοπρασία, που θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου, για την οποία οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλλουν εγγύηση 250.000 δολάρια.

«Τα παιδιά μου μεγάλωσαν, έτσι λοιπόν δεν έχω ανάγκη από ένα τόσο μεγάλο σπίτι» ήταν η εξήγηση στην ερώτηση γιατί θέλει να πουλήσει το σπίτι.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM