Η Ουάσιγκτον απειλεί με κυρώσεις την Ουκρανία

Η Ουάσιγκτον απειλεί με κυρώσεις την Ουκρανία Facebook Twitter
0

Για πιθανές κυρώσεις προειδοποιεί ο Λευκός Οίκος το Κίεβο μετά τα χθεσινά βίαια επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων ασφαλείας στην ουκρανική πρωτεύουσα.


«Ανησυχούμε πολύ για τη βία σήμερα στους δρόμους του Κιέβου και καλούμε όλες τις πλευρές σε άμεση αποκλιμάκωση της κατάστασης. Η κλιμάκωση της έντασης στην Ουκρανία είναι η άμεση συνέπεια της αποτυχίας της κυβέρνησης να αναγνωρίσει τα νόμιμα αιτήματα του λαού ( ... ) Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να εξετάζουν το ενδεχόμενο πρόσθετων μέτρων - συμπεριλαμβανομένων και των κυρώσεων - για την αντιμετώπιση της χρήσης βίας », δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ,  η Αμερικανίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Κέιτλιν Χέιντεν.

Χθες υπήρξαν βίαια επεισόδια στο Κίεβο όταν 200 χιλιάδες φιλοευρωπαίοι Ουκρανοί βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τη στροφή της ουκρανικής κυβέρνησης προς τη Μόσχα και την απομάκρυνση από την Ε.Ε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM