O Bill Gates είναι και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

O Bill Gates είναι και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Facebook Twitter
1

Στην κορυφή της λίστας του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου για το 2014, βρίσκεται και πάλι ο ιδρυτής της Microsoft και κορυφαίος φιλάνθρωπος, Bill Gates. Σύμφωνα με την ετήσια λίστα του Forbes, η άνοδος των μετοχών της εταιρείας ευθύνεται για την εκθρόνιση του Μεξικανού βαρώνου των media Carlos Slim, από την πρώτη θέση, από τον Gates η περιουσία του οποίου υπολογίζεται στα 76 δισ. δολάρια.

Ο Bill Gates, που έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια σε φιλανθρωπίες πάνω από 28 δισ. δολάρια, μέσω του ιδρύματος Bill and Melinda Gates, κοσμούσε την κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, για 15 από τα 20 χρόνια κυκλοφορίας της.

Στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes για το 2014, συμπεριλαμβάνονται και άλλα ονόματα από το χώρο της τεχνολογίας όπως οι ιδρυτές του Google, Page και Brin, ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, ο ιδιοκτήτης του Amazon, Jeff Bezos, ενώ η πιο πρόσφατη είσοδος είναι αυτή των ιδρυτών του WhatsApp, Jan Koum και Brian Acton, μετά την εξαγορά της εφαρμογής τους από το Facebook.

[via]

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συντροφιά ενός κατοικιδίου ισοδυναμεί με τα οφέλη του γάμου ή της φιλίας στην ψυχική υγεία

Τech & Science / Η συντροφιά ενός κατοικιδίου ισοδυναμεί με τα οφέλη του γάμου ή της φιλίας στην ψυχική υγεία

Οφέλη ζωής αξίας 90.000 δολαρίων προσφέρει η καθημερινή σχέση με έναν σκύλο ή γάτα, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη – Κάλεσμα για άρση των περιορισμών στην κατοχή κατοικιδίων
LIFO NEWSROOM
Πώς η Μεσογειακή διατροφή και η άσκηση μπορούν να προστατεύσουν την υγεία των οστών στους ηλικιωμένους

Τech & Science / Πώς η Μεσογειακή διατροφή και η άσκηση μπορούν να προστατεύσουν την υγεία των οστών στους ηλικιωμένους

Νέα έρευνα δείχνει ότι η χαμηλών θερμίδων Μεσογειακή δίαιτα, σε συνδυασμό με τακτική φυσική δραστηριότητα, μπορεί να προστατεύσει την οστική υγεία των ηλικιωμένων γυναικών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αναρωτιέμαι τι θα συνέβαινε αν όλοι αυτοί πήγαιναν να ρευστοποιήσουν την περιουσία τους ώστε να την έχουν στα χέρια τους όχι σε μορφή μετοχών ή ομολόγων αλλά σε πραγματικό νόμισμα (κάτι όπως ο Σκρουτζ Μακ Ντακ και το θησαυροφυλάκιό του).Κάτι μου λέει πως δεν θα τα μάζευαν.