Παρασκευόπουλος: Η δίκη για τη ΧΑ θα ξεκινήσει στον Κορυδαλλό

Παρασκευόπουλος: Η δίκη για τη ΧΑ θα ξεκινήσει στον Κορυδαλλό Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
0

Εν μέσω αντιδράσεων που έχουν διατυπωθεί για τη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στις φυλακές Κορυδαλλού, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος ξεκαθάρισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι η δίκη θα ξεκινήσει στον Κορυδαλλό. Σημείωσε ωστόσο πως δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί εκεί.

«Δεν μπορώ να σας πω αν θα συνεχιστεί εκεί, στην περίπτωση που υποβληθεί αίτημα αλλαγής χώρου», εξηγώντας ότι δεν έχει ξαναγίνει τόσο μεγάλη δίκη. «Ανοιχτό είναι να συνεχιστεί και να μην συνεχιστεί εκεί» είπε σχετικά.

Αναφερόμενος στο άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη είπε πως «ο κ. Πανούσης αναφέρεται σε δικά του ζητήματα και όχι σε αυτά που αφορούν τις δικές μου αρμοδιότητες» είπε, προσθέτοντας ότι «Ο κύριος Πανούσης κάνει μια γενική πολιτική εκτίμηση που μπορεί να κάνει ο καθένας. Αυτά που λέει είναι αυτονόητα κατά το Σύνταγμα. Όλα αυτά κατοχυρώνονται στο Σύνταγμα. Και καλά κάνει που λέει στο τέλος, ότι όλα αυτά δεν είναι θέματα Αριστεράς αλλά Δημοκρατίας. Το ζήτημα είναι να βρίσκει κανείς που είναι η χρυσή τομή».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM