Μόνοι του Αγίου Βαλεντίνου; Το ίδιο και αυτοί οι επτά διάσημοι

Μόνοι του Αγίου Βαλεντίνου; Το ίδιο και αυτοί οι επτά διάσημοι Facebook Twitter
0

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όλα ξεκινούν και καταλήγουν σε ένα και μοναδικό πράγμα- την αγάπη. Παντού αγάπη. Και λουλούδια, σοκολατάκια, ρομαντικά δείπνα και ζευγάρια να κρατιούνται χέρι- χέρι.

Τι γίνεται όμως αν είσαι single; Πολλοί άνθρωποι νιώθουν απογοήτευση και μοναξιά επειδή δεν έχουν κάποιον για να περάσουν μαζί του Αγίου Βαλεντίνου. Το Entertainment Tonight αποφάσισε να τους... παρηγορήσει, οπότε συγκέντρωσε σε ένα βίντεο 7 διάσημους που θα περάσουν "σόλο" την ημέρα, θέλοντας όπως λέει να αποδείξει πως τελικά τον έρωτα δεν τον φέρνει ούτε η ομορφιά, ούτε η δόξα, ούτε η επιτυχία, αλλά ούτε και το χρήμα.

1. Khloe Kardashian


Πρόσφατα χώρισε από το αστέρι του ΝΒΑ, τον 26χρονο James Harden και πλέον η 31χρονη Khloe εργάζεται σκληρά για να φτιάξει το τέλειο σώμα, και να πάρει την εκδίκησή της για τον χωρισμό της με τον Lamar Odom το 2013. Και όλη αυτή η σκληρή δουλειά φαίνεται ότι αποδίδει. Ακόμη και η αδελφή της Kim στήριξε την προσπάθεια της μεταμόρφωσης της Khloe αφού δήλωσε: "Khloe φαίνεσαι απίστευτη. Το σώμα σου είναι τέλειο".

All white all white all white tonite on #KocktailsWithKhloe 10/9c @fyi ?? Thanks to my little ?'s @joycebonelli @monicarosestyle @jenatkinhair for keeping me right, tight, and white! ?⛸

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Khloé (@khloekardashian) στις

 

2. Kourtney Kardashian


Η Khloe δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας Kardashian που έχει ραγισμένη καρδιά. Και η μεγάλη αδελφή, η 36χρονη Kourtney, χώρισε τον περασμένο Ιούλιο από τον σύζυγό της Scott Disick και από τότε ασχολείται μόνο με τα παιδιά της. Και για αυτήν η Kim είχε να πει μία καλή κουβέντα αφού σε δήλωση της είπε ότι την θαυμάζει που είναι τόσο τέλεια μαμά για τα τρία της παιδιά και ταυτόχρονο τόσο καυτή.


3. Kendall Jenner


Μένοντας στην οικογένεια, δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στην 20χρονη Kendall που είναι ετεροθαλής αδελφή των Kardashian. Η Kendall με μία επιτυχημένη καριέρα στο μόντελιγκ προσπαθεί να κρατάει την κρυφή την ιδιωτική της ζωή ή τουλάχιστον έτσι λέει. Τώρα αυτό κατά πόσο μπορεί να γίνει όταν την ακολουθούν συνεχώς οι κάμερες για τη συμμετοχή της στο οικογενειακό ριάλιτι, αυτό είναι άλλη ιστορία. Πάντως αυτή απαντώντας στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Harry Styles είπε ότι δεν πρόκειται να παραδεχτεί καμία σχέση. "Δεν είναι πάντα εύκολο" παραδέχθηκε μιλώντας στο ET, "αλλά μου αρέσει να κρατάω την ιδιωτική ζωή, ιδιωτική".


4. Kaley Cuoco

Η εκδίκηση του καλογυμνασμένου σώματος. Μετά τον χωρισμό της από τον Ryan Sweeting η 30χρονη ηθοποιός του Big Bang Theory δεν έχει αφήσει κόκκινο χαλί που να μην δείξει τους καλοσχηματισμένους της κοιλιακούς, αλλά παρόλα αυτά σήμερα θα γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων μόνη της.

Who wore it better?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kaley Cuoco (@kaleycuoco) στις


5. Kate Hudson


"Νομίζω ότι τα ραντεβού είναι λίγο περίεργα. Δεν θέλω να μοιάζω σαν γεροντοκόρη", δήλωσε πρόσφατα η 36χρονη Kate που είναι μητέρα δύο παιδιών. Αν και πλέον είναι στα καλύτερά της η Kate ασχολείται περισσότερο με την σειρά αθλητικών ρούχων που έχει και που διαθέτει ρούχα και για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

February @fabletics is getting me excited ?❤️ #ValentinesDayIsComing ??#LoungeWear #MyFavorite

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kate Hudson (@katehudson) στις


6. Rihanna


Η Rihanna προσπαθεί να κρατήσει εδώ και χρόνια την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και πλέον δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η σέξι 27χρονη τραγουδίστρια θα περάσει την σημερινή μέρα μόνη της. "Δεν μπορώ καν να βρω το χρόνο για να διασκεδάσω πόσο μάλλον για να έχω μία σταθερή σχέση", δήλωσε στις αρχές του μήνα στο σόου της Ellen DeGeneres.


7. Leonardo di Caprio


Φυσικά, και δεν είναι ελεύθερες μόνο οι γυναίκες του Χόλιγουντ, υπάρχουν και άντρες εργένηδες. Κι αφού ο νούμερο ένα εργένης της σόου μπιζ, που ήταν ο George Clooney παντρεύτηκε την Amal, τώρα τη θέση του πήρε ο 41χρονος Leonardo di Caprio. Πάντως από ότι φαίνεται τον ίδιο δεν το απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς δείχνει να τον ενδιαφέρει μόνο να κάνει ταινίας μπας και του δώσουν επιτέλους το πολυπόθητο αγαλματάκι της Ακαδημίας, αλλά και με τα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ