Χώρισε η Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της

Χώρισε η Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της Facebook Twitter
0

Οι πρώτες φήμες περί χωρισμού κυκλοφόρησαν όταν η Lady Gaga εμφανίστηκε στα βραβεία Γκράμι χωρίς τον Κρίστιαν Καρίνο ή το δαχτυλίδι αρραβώνων του και τώρα εκπρόσωπος της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε επισήμως πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. 

Μετά από πέντε μήνες έντονης φημολογίας, εκπρόσωπος της Lady Gaga επιβεβαίωσε στο περιοδικό People πως διαλύθηκε ο αρραβώνας της με τον Κρίστιαν Καρίνο. 

Η 32χρονη τραγουδίστρια και ο 49χρονος ατζέντης διασημοτήτων και μάνατζερ της ίδιας της, διατηρούσαν σχέση τα τελευταία δυο χρόνια πριν ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Οκτώβριο. 

Χώρισε η Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της Facebook Twitter
Χώρισε η Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της Facebook Twitter

Η Lady Gaga είχε ανακοινώσει πως αρραβωνιάστηκε στη διάρκεια μιας ομιλίας της στο 25th Annual Women in Hollywood Celebration του Elle. Πηγή από το περιβάλλον της είχε σχολιάσει τότε πως «ο Κρίστιαν είναι μια δύναμη του καλού που την κρατάει προσγειωμένη και κατανοεί την καριέρα της». 

   

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα, η σχέση τους έληξε χωρίς δράματα. «Απλώς δεν λειτουργούσε άλλο. Μερικές φορές οι σχέσεις τελειώνουν. Δεν υπάρχει καμία δραματική ιστορία από πίσω», είπε πηγή στο People. 

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι δεν πάει καλά όταν η Lady Gaga εμφανίστηκε ασυνόδευτη και χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων της στα Βραβεία Γκράμι, ενώ στον ευχαριστήριο λόγο της δεν έκανε επίσης καμία αναφορά σε εκείνον, όπως συνήθιζε παλαιότερα. 

View this post on Instagram

Wearing @tiffanyandco ✨ #GRAMMYs

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


Δυναμιτίζοντας ακόμη περισσότερο τις φήμες περί χωρισμού, στην Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram χωρίς επίσης την παραμικρή αναφορά στον Καρίνο. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM
Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Πολιτισμός / Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

«Η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης προστατεύεται συνταγματικά από το άρθρο 16» αναφέρουν, κατηγορώντας ευθέως την Πινακοθήκη και το υπουργείο Πολιτισμού για αδράνεια και προσβολή της συνταγματικής τάξης
THE LIFO TEAM
Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού

Πολιτισμός / «Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού»: Το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο ανεβαίνει το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Θεωρήθηκε «επαναστατικό» σαν έργο, καθώς ανέτρεψε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από τα άτομα με κώφωση, φέρνοντας στην επιφάνεια τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων.
LIFO NEWSROOM
Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Πολιτισμός / Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου δηλώνει τον έντονο προβληματισμό της για την πρόσφατη άρνηση έκδοσης άδειας γυρισμάτων στην Ακρόπολη για την ταινία Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου
LIFO NEWSROOM
Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

To κατασκοπικό θρίλερ «The Amateur» και το ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ράπερ βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της εβδομαδιαίας κινηματογραφικής σοδειάς, η οποία αυτή τη φορά διαθέτει και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ