H Shakira δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνα- Της άρπαξαν την τσάντα: «Καταστροφή»

H Shakira δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνα- Της άρπαξαν την τσάντα: «Καταστροφή» Facebook Twitter
0

Η Shakira δήλωσε δέχθηκε επίθεση από δυο αγριογούρουνα ενώ περπατούσε σε ένα πάρκο, στη Βαρκελώνη, μαζί με τον 8χρονο γιο της. 

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια είπε ότι τα ζώα τής επιτέθηκαν, πριν αρπάξουν την τσάντα της και χαθούν μες στο δάσος. 

Σε μια σειρά από Instagram Stories, κρατώντας την τσάντα στα χέρια της, είπε: «Δείτε πώς έκαναν την τσάντα μου, δυο αγριογούρουνα που μου επιτέθηκαν στο πάρκο. Πήραν την τσάντα στο δάσος με το τηλέφωνό μου μαζί. Κατέστρεψαν τα πάντα». 

Στη συνέχεια, γυρίζει προς τον γιο της, που απέκτησε με τον ποδοσφαιριστή Gerard Piqué και λέει: «Milan, πες την αλήθεια. Πες πώς η μαμά σου αντιστάθηκε στο αγριογούρουνο». 

Οι αγριόχοιροι, οι οποίοι μπορούν να μεταφέρουν  μεγάλη ποικιλία ασθενειών, μπορούν να επιβιώσουν σχεδόν σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ωστόσο τελευταία παρασύρονται σε διάφορες πόλεις, ζώντας εκεί από σκουπίδια που πετάνε οι άνθρωποι.

Ο αριθμός τους έχει εκτοξευτεί σε όλη την Ευρώπη, με τις τελευταίες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περισσότερα 10 εκατομμύρια αγριογούρουνα σε ολόκληρη την ήπειρο.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Διεθνή / ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες, η κυβέρνηση φαίνεται να επιχειρεί την απέλαση του Χαλίλ με το σκεπτικό ότι συμμετείχε σε τρομοκρατική δραστηριότητα ή συνιστά απειλή
LIFO NEWSROOM
Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Διεθνή / Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Παρά το γεγονός ότι ο Τραμπ έχει δηλώσει πως οι πολιτικές του μπορεί να προκαλέσουν «βραχυπρόθεσμο πόνο», η ανησυχία για τις οικονομικές επιπτώσεις εντάθηκε, καθώς απέφυγε να προβλέψει αν η πολιτική του θα οδηγήσει σε ύφεση
LIFO NEWSROOM