Ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα είναι ο νέος πρεσβευτής του οίκου Louis Vuitton

Ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο 20χρονος μπασκετμπολίστας Βίκτορ Ουεμπανιάμα είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton.

Με μία ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram o οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε πως ο σταρ του μπάσκετ εντάσσεται στον κατάλογο κορυφαίων αθλητών με τους οποίους συνεργάζεται. Ο power forward του Σαν Αντόνιο Σπερς, γνωστός και ως «Wemby», είναι ανάμεσα στους τενίστες Κάρλος Αλκαράθ, Ναόμι Οσάκα, τη σκιέρ Εϊλίν Γκου και τον κολυμβητή Λεόν Μαρσάν.

Στον νέο του ρόλο, ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα θα αντιπροσωπεύει το brand σε κεντρικά γεγονότα και θα εμφανίζεται στις διαφημιστικές καμπάνιες του. «Ήθελα μια σημαντική συνεργασία. Για μένα έχει μεγάλη σημασία να συνεργάζομαι με τον LV - ξέρετε, γαλλική αριστεία. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, αλλά στη Γαλλία είναι το σημαντικότερο brand για τους νέους. Eιδικά με αυτό που έκανε ο Virgil Abloh», ανέφερε χαρακτηριστικά για την νέα του συνεργασία ο νεαρός μπασκετμπολίστας.

Ο 20χρονος, οποίος έχει ήδη καταρρίψει σημαντικά ρεκόρ στους Σαν Αντόνιο Σπερς στο NBA έχει ήδη συγκεντρώσει μια μεγάλη βάση θαυμαστών, με 3,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα έπαιζε προηγουμένως στη γαλλική Metropolitans 92 και δήλωσε πως ελπίζει να αγωνιστεί με τη γαλλική εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM