Αυτό είναι το νέο μενού του Estrella World Street Food

Αυτό είναι το νέο μενού του Estrella World Street Food Facebook Twitter
0

7 χρόνια πετυχημένης λειτουργίας και 15 εστιατόρια σε Ελλάδα και Κύπρο δεν είναι αρκετά για να εφησυχάσει η θεσσαλονικιώτικη ομάδα του αγαπημένου Estrella. Και αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, η δυναμική ομάδα ετοίμασε ένα νέο μενού για τους φανατικούς πελάτες του.

Τι θα δοκιμάσουμε φέτος; Πάντα βασισμένο στη φιλοσοφία του all-day μενού, τo Εstrella προτείνει επιλογές που ξεφεύγουν από το πλαίσιο του breakfast. Βασισμένο σε μια λογική comfort/casual food, με επιρροές από αμερικανικό diner και χτισμένο με τρόπο οικείο και κατανοητό από το κοινό του, το φαγητό του Estrella είναι πλέον trademark για όσους αγαπούν την ποπ γαστρονομία που δεν μένει ποτέ στάσιμη.

Φέτος θα βρούμε περισσότερες vegan και vegetarian επιλογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις mainstream γεύσεις, ενώ αντιστοίχως τα smoothies του Estrella με γάλα από ξηρούς καρπούς και χυμούς φρούτων ακολουθούν την ίδια λογική. To Ηealthy Living trend δεν αφήνει το Estrella ανεπηρέαστο, γι' αυτό και θα βρεις μεγάλη γκάμα υγιεινών επιλογών.

Οι σεφ ετοίμασαν για μας premium γλυκά με εκλεπτυσμένες γεύσεις, ανεβάζοντας το επίπεδο και παραμένοντας στην ίδια πάντα casual υπέροχη αισθητική.

Φέτος θα βρούμε περισσότερες vegan και vegetarian επιλογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις mainstream γεύσεις, ενώ αντιστοίχως τα smoothies του Estrella με γάλα από ξηρούς καρπούς και χυμούς φρούτων ακολουθούν την ίδια λογική. To Ηealthy Living trend δεν αφήνει το Estrella ανεπηρέαστο, γι’ αυτό και θα βρεις μεγάλη γκάμα υγιεινών επιλογών.

Αυτό είναι το νέο μενού του Estrella World Street Food Facebook Twitter
Greek Yoghurt flan with tropical fruits and ganache montée.

Όσα έχουν κατακτηθεί πρώτα στο Estrella στον τομέα του brunch αλλάζουν ταχύτητα και συναντούν όλες τις τάσεις του εξωτερικού με φρέσκες προσθήκες και αλλαγές σε ήδη αγαπημένα πιάτα (π.χ. Bueno pancakes)!

Κλασικά πιάτα του παγκόσμιου street food scene, όπως τα hot dogs, έχουν φέτος την τιμητική τους και σερβίρονται with a twist σε χορταστικές μερίδες, με πολύ προσιτό value for money.

Μαζί με το φαγητό μπορεί κάποιος να δοκιμάσει μια νέα σειρά κοκτέιλ σε συνεργασία με το μπαρ Clumsies. Τα Clumsies Original Cocktails by Estrella είναι μια σειρά κοκτέιλ (Strawberry Daiquiri, Clumsy Negroni, Nostalgia με ρούμι, μπισκότο και φουντούκι, Forbidden fruit με περγαμόντο, λεμόνι και βανίλια) με την υπογραφή της βραβευμένης ομάδας του διάσημου και πολυβραβευμένου, πλέον, μπαρ της Αθήνας.

Πού θα βρεις Estrella; Σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Πειραιά, Νέα Σμύρνη, Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λάρισα, Βόλο και Ρόδο. Στην Κύπρο στη Λεμεσό, στην Πάφο και στη Λάρνακα. 

Σύντομα σε Mediterranean Cosmos, Χαλάνδρι και Λευκωσία.

Δείτε εδώ το νέο Μενού:

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

Γεύση / Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

H Αθήνα έχει πολλά στριτφουντάδικα. Όμως κάποια νέα, εκτός από το ότι ανεβάζουν το επίπεδο, έχουν καταφέρει να γίνουν instant συνήθεια για το προσεγμένο φαγητό τους, αλλά όχι μόνο γι' αυτό.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σουπιοπίλαφο

Γεύση / Σουπιοπίλαφο: Η μυστηριώδης γεύση του Αιγαίου

Από τον μινωικό πολιτισμό και τα κύπελλα του μέχρι τα σύγχρονα τσουκάλια, το μελάνι της σουπιάς συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του, ενώ το σουπιοπίλαφο αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο γευστικό του αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Από Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Γεύση / Από το Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Σε μακαρονάδα ή παστός με ρεβίθια, ή λεμονάτος με ολόκληρα κρεμμύδια: Από το ένα πέλαγος στο άλλο, το τελετουργικό μας πιάτο παίρνει διαφορετικές μορφές, αποτελώντας ένα εκλεκτό έδεσμα της ελληνικής cucina povera.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Πριν από 13 χρόνια, σε μια ψαροταβέρνα πολύ μακριά από τη θάλασσα, οι αδελφοί Λιάκοι μαζί με τον Ανέστη Λαζάι συνδυάσαν την παράδοση με την καινοτομία και δημιούργησαν γεύσεις-σταθμούς, όπως το καλαμάρι κοντοσούβλι και η τσιπούρα χουνκιάρ, κερδίζοντας φανατικούς θαυμαστές.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Λήμνος: Ταξίδι στους αμπελώνες και τις γεύσεις του νησιού

Το κρασί με απλά λόγια / Λήμνος: Ένα από τα αρχαιότερα μέρη στον κόσμο που έφτιαχνε κρασί

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET ταξιδεύει στη Λήμνο για να οινοτουρισμό και μοιράζεται με τον Παναγιώτη Ορφανίδη τις εμπειρίες της από τις γεύσεις που δοκίμασε και φυσικά ό,τι έμαθε για τα κρασιά, τις ποικιλίες, την αμπελουργία και τα οινοποιεία του νησιού.
THE LIFO TEAM
Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές, κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου φαγητού

Γεύση / Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές και κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου γεύματος

Δεν είναι απλώς ένα έδεσμα. Είναι μια τελετουργία που χάνεται στα βάθη του χρόνου, μια ιεροτελεστία που ξεκινά από την άγρια καταδίωξη στα βράχια και καταλήγει στο μεθυστικό άρωμα της θάλασσας, που αναδύεται στο πιάτο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Οι Αθηναίοι / Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Ένα απρόσμενο Σαββατοκύριακο σε ένα κότερο στάθηκε αρκετό για να αλλάξει τη ζωή του. Από την πρώτη του εμπειρία ως μάγειρας στον στρατό μέχρι τις κουζίνες των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου, κάθε σταθμός διαμόρφωσε τη φιλοσοφία του βραβευμένου σεφ. Σήμερα, μέσα από το αστεράτο Soil, αποδεικνύει πως η μαγειρική δεν είναι απλώς τέχνη, αλλά τρόπος ζωής.
M. HULOT
Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Γεύση / Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Μια ταβέρνα που έχτισαν το '56 οι οικοδόμοι της περιοχής και κράτησαν ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα comfort zone, με λίγα, κλασικά και καλά πράγματα, για τις μέρες που δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της «φάσης».
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ