Το efood συνεργάζεται με τον Soteur για μία πόλη γεμάτη χρώμα και φαγητό

Το efood συνεργάζεται με τον Soteur για μία πόλη γεμάτη χρώμα και φαγητό Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Μία βόλτα στην Αθήνα είναι αρκετή για να βιώσει κανείς την ομορφιά και την περιπλοκότητά της, σε κάθε δρόμο, σοκάκι και πεζόδρομο. Ακόμα και τώρα, που η πόλη μοιάζει πιο ήσυχη από ποτέ, υπάρχουν σημεία της που κοιτάζοντάς τα θα σε κάνουν να χαμογελάσεις ασυναίσθητα.

Κι αυτό γιατί, ένα ήσυχο πρωινό του Ιουνίου της φετινής χρονιάς, κάτω από τον καυτό αθηναϊκό ήλιο και λίγο πριν οι κάτοικοί της ξεκινήσουν για τις δουλειές τους, το efood ανέλαβε να την ομορφύνει λίγο περισσότερο. Έτσι, στις αρχές του καλοκαιριού μίας ιδιαίτερης χρονιάς, το efood ένωσε τις δυνάμεις του με έναν καλλιτέχνη που μοιράζονται τις ίδιες αξίες - την αγάπη για την τέχνη και φυσικά, το φαγητό. Άλλωστε, ο Soteur, γνωστός και ως Σωτήρης Φωκέας, κάποτε είχε δημιουργήσει ολόκληρο λογαριασμό στο Twitter αφιερωμένο στην αγάπη του για τη μαγιονέζα (μία πραγματική ιστορία).

Άνθρωποι όπως ο Σωτήρης Φωκέας, με ταλέντο, όρεξη και μοναδικό style, καταφέρνουν μέσα από τη δουλειά τους να αφήσουν το στίγμα τους. Αυτούς τους ανθρώπους υποστηρίζει το efood, έχοντας ως αποτέλεσμα μία ξεχωριστή δημιουργική συνεργασία που έδωσε στο κέντρο της Αθήνας λίγο περισσότερο χρώμα και γέμισε τους δρόμους της με τα αγαπημένα μας φαγητά.

 

Ο Soteur, εμπνευσμένος από τα μενού τεσσάρων συνεργαζόμενων καταστημάτων του efood, ζωγράφισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα ρολά τους, δημιουργώντας μία σειρά από πολύχρωμα murals σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Βγαίνοντας, λοιπόν, για μια βόλτα στην Αθήνα, θα ανακαλύψετε τέσσερις διαφορετικές τοιχογραφίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε - από το Big Bad Wolf στην Πατησίων, το Street Souvlaki στην Κολοκοτρώνη, το Home Burger στο Κολωνάκι, αλλά και το Noodle bar στο Σύνταγμα.

Το efood συνεργάζεται με τον Soteur για μία πόλη γεμάτη χρώμα και φαγητό Facebook Twitter

Αναμφίβολα, τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα σχέδια του Soteur θα σας τραβήξουν την προσοχή - γι' αυτό, αν βρεθείτε στο κέντρο της πόλης και συναντήσετε ένα από αυτά, είναι μία ιδανική στιγμή για να βγάλετε φωτογραφία μπροστά από το αγαπημένο σας mural, να την ανεβάσετε σε story στο Instagram κάνοντας tag το @efoodgr - έτσι ώστε να σας κάνει repost - και να εκδηλώσετε την αγάπη σας για το φαγητό, με την απαραίτητη δόση χρώματος.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, πες μας πώς κάνεις τα γιουβαρλάκια σου

Γεύση / Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, πώς κάνεις τα γιουβαρλάκια σου;

Στο καινούργιο εστιατόριο Iodio η σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη φτιάχνει πιάτα θαλασσινά με τον ξεχωριστό δικό της τρόπο. Μπήκαμε στην κουζίνα της, μιλήσαμε μαζί της και μάθαμε τις τεχνικές των πιάτων της. 
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
H μανία με το τρουφόλαδο και τι σημαίνει «εκλεκτό» στη γαστρονομία;

Radio Lifo / H μανία με το τρουφόλαδο και τι σημαίνει «εκλεκτό» στη γαστρονομία

Γιατί αναζητάμε διαρκώς το «εξωτικό» και το σπάνιο, αντί να εκτιμάμε περισσότερο τα υλικά και τα φαγητά με τα οποία μεγαλώσαμε; Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη συνομιλεί με τους Nomade et Sauvage, τους μάγειρες Ιορδάνη Τσενεκλίδη και Παναγιώτη Σιαφάκα, για το τι θεωρείται εκλεκτό, τι ορίζεται ως πολυτέλεια στο φαγητό και πώς οι μόδες και οι τάσεις διαμορφώνουν τις διατροφικές μας συνήθειες.
Η ζωή και τα ήθη ενός λεσβιακού χωριού μέσα από το φαγητό

Βιβλίο / Η ζωή και τα ήθη ενός λεσβιακού χωριού μέσα από το φαγητό

Στον Μανταμάδο οι γυναίκες του Φυσιολατρικού–Ανθρωπιστικού Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» δημιούργησαν ένα βιβλίο που συνδυάζει τη νοσταλγία της παράδοσης με τις γευστικές μνήμες της τοπικής κουζίνας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Osteria Mamma 

Γεύση / Ένα νέο ιταλικό σερβίρει πιάτα που περιέχουν άγνωστες στην Αθήνα λέξεις

Θέλοντας να τιμήσει μια επιθυμία της μητέρας της, έπειτα από πολλά ταξίδια και γεύματα σε διαφορετικές ιταλικές πόλεις, η Ελένη Σαράντη ετοιμάζει στο Osteria Mamma πιάτα με μπόλικη comfort νοστιμιά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τα γλυκά των φετινών Χριστουγέννων 

Γεύση / Όλα τα νέα χριστουγεννιάτικα γλυκά σε μία λίστα

Τετράγωνοι κουραμπιέδες, κρητική αλλά και γαλλική βασιλόπιτα, πολλά προζυμένια πανετόνε: Σε αυτή τη λίστα δεν θα βρείτε τα κλασικά γλυκά της Αθήνας -τα ξέρετε ήδη- αλλά όλες τις φρέσκες ιδέες των τριτοκυματικών φούρνων και των πιο δημιουργικών ζαχαροπλαστών.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μέσα στη νέα, πολυσυλλεκτική Αίγλη Ζαππείου

Γεύση / Μέσα στη νέα, πολυσυλλεκτική Αίγλη Ζαππείου

Ένα τοπόσημο της πόλης αλλάζει ριζικά, επενδύει σε μια dream team και σε ό,τι κλασικό, από το φαγητό και το ποτό μέχρι την αρχιτεκτονική του, ακόμα και τη μουσική του μερικές φορές, και περιμένει τη νέα γενιά Αθηναίων, ακόμα κι εκείνους που δεν το είχαν στο ραντάρ τους μέχρι τώρα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ