Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter
11

 

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Το όνομά του είναι Adrian De Berardinis. Πιστεύει πως το φαγητό είναι αγάπη και sexy και μαγειρεύει γυμνός. Ο Bear Naked Chef έκανε πρεμιέρα στο ίντερνετ λίγο πριν τα Χριστούγεννα με το πρώτο επεισόδιο μαγειρικής και ένα κοτόπουλο κατσιατόρε το οποίο ετοίμασε φορώντας μόνο την ποδιά του σε μια πολύ όμορφη κουζινα. Το πρώτο βίντεο έκανε θραύση στο Youtube με 200.000 χτυπήματα και πολλούς followers να προστίθενται στη λίστα θαυμαστών των sοcial media. 

Λίγο πριν το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και το δεύτερο βίντεο, μας συστήνεται και μας εξηγεί πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μαγειρική, τι του αρέσει να φτιάχνει στην κουζίνα του, ποια πιάτα είναι sexy, τι να φάμε την Πρωτοχρονιά και γιατί γυμνός...

Μαγειρεύοντας γυμνός

Η μαγειρική όταν είσαι γυμνός απαιτεί χρόνο και προσοχή. Δεν θέλετε να τραυματιστείτε και πρέπει να βάζετε λίγο περισσότερο μαεστρία στην προετοιμασία. Είναι σαν να κάνεις έρωτα. Θέλετε να δώσετε στο πρόσωπο που κάνετε έρωτα την αίσθηση πως υπάρχει μόνο αυτός. Μόνο αυτός κερδίζει το χάδι, την αγάπη και την φροντίδα σας. Αυτό συμβαίνει και με το φαγητό. Επίσης η μαγειρική είναι αφροδισιακή. Το φαγητό και η διαδικασία είναι τόσο σέξι. 

Τι είναι το The Bear-Naked Chef Series;
Οι εκπομπές μαγειρικής είναι όλες συνηθισμένες και πανομοιότυπες. Ίσως γι' αυτό ο κόσμος δεν ενθουσιάζεται να μάθει από αυτές. Αυτή η ανατρεπτική μίνι διαδικτυακή σειρά είναι ένα γυμνό μαγειρικό ταξίδι με πιάτα εύκολα να γίνουν αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένα.

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Υπάρχει σεξουαλικό φαγητό;

Ίσως. Θυμάστε τις 9 ½ εβδομάδες; Φαγητό και μαγειρική αποτελούν μια πολύ σαγηνευτική διαδικασία, οπότε γιατί να μην νιώθεις αντίστοιχα ενώ το βιώνεις; Είναι 'food-porn' συνδυασμένο με ήπια γύμνια. Το να είναι γυμνός μπορεί αν είναι το δόλωμα, αλλά το φαγητό μου είναι νόμιμο! Και οι θεατές απολαμβάνουν μια γιορτή για τα μάτια μαθαίνοντας παράλληλα να μαγειρεύουν κάτι μοναδικά νόστιμο! Ορισμένες γεύσεις στην παλέτα πυροδοτήσουν συγκεκριμένες αισθήσεις. Είναι σκέτη απόλαυση. Οι πιο σέξι τροφές για μένα είναι ο αστακός, το ψητό κοτόπουλο, η σοκολάτα και η καραμέλα.

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Ποιος είναι ο Bear-Naked Chef;

Μεγάλωσα στο Τορόντο του Καναδά και από νωρίς ανέπτυξα το πάθος  μου για τη γαστρονομία και την αυθεντική ιταλική κουζίνα, υπό την καθοδήγηση της μητέρας μου και της γιαγιάς μου. Μέχρι την ηλικία των 11 ετών, είχα μπει κι εργαζόμουν στα εστιατόρια της οικογενείας και τις πιτσαρίες, όπου εξάσκησα και τελειοποίησα τις μαγειρικές μου ικανότητες. Ως εκ τούτου ειδικεύομαι στα εύκολα, τοπικά ιταλικά πιάτα αλλά η εξερεύνηση δεν τελειώνει. Πειραματίζομαι με πολλές άλλες γεύσεις από ολόκληρο τον κόσμο. Η εμπειρία μου στο διάσημο εστιατόριο Frank στη Νέα Υόρκη μου έφερε και το Βραβείο «Best focaccia in NYC».

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Τι να φάμε μετά το λουκούλειο γεύμα της Πρωτοχρονιάς;

Μετά τις διακοπές που είναι μέρες γεμάτες φαγητό και ποτό, θέλετε για το ξεκίνημα κάτι λίγο πιο καθαρό ... Προτείνω ψάρια και θαλασσινά από την πρώτη ημέρα του έτους. Είναι ελαφρύ, υγιεινό και θρεπτικό πιάτο και το θαλασσινό νερό καθαρίζει το σώμα και την ψυχή. Θα πρότεινα ένα λαβράκι με ελαιόλαδο, δεντρολίβανο και λεμόνι σε λαδόκολλα στο φούρνο. Είναι εύκολο, γρήγορο και νόστιμο.

Το πιο sexy κοτόπουλο κατσιατόρε από τον Bear-Naked Chef:

 

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Dr. George Soleas εξηγεί πώς έγινε ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

O Dr. George Soleas, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του LCBO, του μεγαλύτερου εισαγωγέα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, αφηγείται στην Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και τον Παναγιώτη Ορφανίδη την κινηματογραφική ζωή του.
THE LIFO TEAM
Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Βιβλίο / Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Ο Νίκος Ψιλάκης ερευνά και μελετά την κρητική παράδοση εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Τα βιβλία του είναι μνημειώδεις εκδόσεις για το φαγητό, τις λαϊκές τελετουργίες και τα μοναστήρια της Κρήτης που διασώζουν και προωθούν τον ελληνικό πολιτισμό.
M. HULOT
Proveleggios

Γεύση / Ο Αλέξανδρος Καρακάτσανης έχασε πολλά σε μια νύχτα, αλλά επιστρέφει δυναμικά στο Proveleggios

Ο νεαρός και ταλαντούχος σεφ που είδε το πρώτο του μαγαζί στην Αθήνα να καίγεται ολοσχερώς δεν το έβαλε κάτω στιγμή. Πρόσφατα ανέλαβε να αλλάξει την κουζίνα του δημοφιλούς εστιατορίου και θέλει να αφηγηθεί τις αναμνήσεις όλης της ομάδας που τον υποδέχτηκε μέσα από τα πιάτα του.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Το κρασί με απλά λόγια / Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Τι είναι το Aszu, το Szamorodni, το Furmint και το Harslevelu; O Robert Kindl, γενικός διευθυντής του θρυλικού Oremus, εξηγεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET τον Παναγιώτη Ορφανίδη γιατί το Tokaj είναι μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Ιστορία μιας πόλης / Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Φιξ, Μετς, Κλωναρίδη. Τρία τοπωνύμια, τρεις περιοχές της Αθήνας που σχετίζονται με τη ζυθοποιία. Επιχειρήσεις που έμαθαν στην αθηναϊκή κοινωνία να πίνει μπίρα, να την απολαμβάνει κατ’ οίκον ή σε πάρκα. H Αγιάτη Μπενάρδου συζητά με τον Βασίλη Νάστο για τη ζυθοποιία Κλωναρίδη και την εξέλιξη της περιοχής των Πατησίων.
THE LIFO TEAM
Alchemist

Γεύση / Στο Alchemist, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, η δυσφορία είναι στο μενού

Σε ένα εστιατόριο της Κοπεγχάγης σερβίρονται ωμές μέδουσες και παγωτό από αίμα γουρουνιού ενώ στην οροφή προβάλλονται βίντεο σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Πρόκειται για «γαστρονομική όπερα» ή για μια ηδονιστική υπερβολή;
THE LIFO TEAM
Kennedy

Γεύση / Kennedy: Για γαλλικά κρασιά, ψωμί με βούτυρο και ακροάσεις δίσκων

Στο νέο wine bar του κέντρου -που έχει πάρει το όνομα του από το biannual περιοδικό του Chris Kontos- θα βρίσκουμε κρασιά που δεν παίζουν αλλού στην Αθήνα ενώ η μουσική και ο ήχος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχω ακούσει σε τσακωμό ότι έχω αλλάξει, αλλά δεν το έχω νιώσει»

Γεύση / Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχω ακούσει σε τσακωμό ότι έχω αλλάξει, αλλά δεν το έχω νιώσει»

Ο σταρ σεφ που όλοι θεωρούν «δικό τους άνθρωπο», σε μια συνέντευξη για την κατάσταση της εστίασης στην Αθήνα και την επιλογή του να αποχωρήσει από τρία από τα μαγαζιά που έστησε στο κέντρο της πόλης.
M. HULOT