Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων λατρεύουν τα γλυκά, τότε η παραμονή στο σπίτι μπορεί να είναι μια συνεχής λιγούρα που θα σε κάνει να ανοιγοκλείνεις ντουλάπια, ψυγείο και κρυφές γωνιές στην κουζίνα –όλοι έχουμε τέτοιες μικρές καβάτζες – για να βρεις κάτι που θα σε ικανοποιήσει γευστικά. Κι όμως το μυστικό σε αυτές τις μικρές απολαύσεις που φέρνουν μεγάλη χαρά, βρίσκεται αλλού. Όχι στην κουζίνα σου, αλλά στο εργαστήριο των αγαπημένων ζαχαροπλαστείων και patisserie. Εκεί όπου η τέχνη της ζαχαροπλαστικής απογειώνεται μέσα από επικές συνταγές που έχεις λατρέψει.

Κι επειδή το lockdown γίνεται πιο ανεκτό όταν επιβραβεύεις τον εαυτό σου με αληθινές γεύσεις, καλύτερα να αφήσεις τη διαδρομή προς τα ντουλάπια σου και να πιάσεις το τηλέφωνο για να παραγγείλεις το γλυκό που πραγματικά ονειρεύεσαι. To efood αναλαμβάνει να παραδώσει στην πόρτα σου ό,τι ακριβώς επιθυμείς μέσα από τις νέες συνεργασίες του delivered by efood φέρνοντας κοντά σου πιο γνωστά sweet spots της Αθήνας.

Από πραλίνες που λιώνουν στο στόμα και σοκολάτες με ιδιαίτερες γεύσεις, μέχρι σιροπιαστά και πάστες, και από τούρτες με μοναδικούς συνδυασμούς μέχρι περίφημες συνταγές της γαλλικής παράδοσης, ό,τι κι αν ονειρεύεσαι (ή καλύτερα λιγουρεύεσαι) φτάνει σε εσένα με τη φροντίδα –και τον στόλο- του efood, που ξέρει καλά πόσο σημαντικό είναι να μη στερηθείς τις αγαπημένες σου γεύσεις ειδικά τώρα.

Η δύσκολη καθημερινότητα γίνεται πιο απολαυστική και σίγουρα πιο ανεκτή όταν νιώθεις πως δε χρειάζεται να μείνεις μακριά από τις γλυκές συνήθειες που κάνουν τη ζωή πιο όμορφη. Διάλεξε ανάμεσα στους καταλόγους των πιο ιδιαίτερων pastry experts, κλείσε τα μάτια και ζήσε ένα ταξίδι που θα σε μεταφέρει μακριά από το σαλόνι του σπιτιού σου, μέσα από συνταγές της παγκόσμιας ζαχαροπλαστικής.

To delivered by efood είναι η απάντηση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τη γευστική σου αναζήτηση κάνοντας τις ημέρες του lockdown λίγο πιο απολαυστικές.

Leonidas Pralines
Το ιστορικό αυτό όνομα έχει συνδεθεί με τις μοναδικές πραλίνες που λιώνουν στο στόμα αποκαλύπτοντας μικρές γευστικές εκπλήξεις. Οι συσκευασίες μπαλοτέν με τα διαφορετικά σοκολατάκια είναι από τα πιο γνωστά «κουτιά» αυθεντικής γλύκας, ενώ λόγω της εορταστικής περιόδου μπορείς να βρεις και χριστουγεννιάτικες συσκευασίες που θα σε βάλουν στο κλίμα των ημερών φέρνοντας στην πόρτα σου περισσότερη χαρά.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Max Perry
Η αλυσίδα με τα γλυκά και τα παγωτά που έχει φανατικούς οπαδούς θα σε συντροφεύσει τις ημέρες της καραντίνας προσφέροντας όλες τις γεύσεις που έχεις αγαπήσει. Δίπλα στις μοναδικές τούρτες και τα must try (όπως η πάβλοφα και το μπανόφι) θα βρεις χριστουγεννιάτικα γλυκά για να μυρίσει το σπίτι σου γιορτινά. Μελομακάρονα και κουραμπιέδες κλασικά ή με σοκολάτα θα χτυπήσουν το κουδούνι σου σαν ένα μικρό γιορτινό δωράκι που θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Dimitris Economides
Το όνομα που έχει συνδεθεί με τα γλυκά αριστουργήματα έχει να σου προσφέρει μια σειρά από μοναδικές γεύσεις όπως τα υπέροχα κρουασάν του, κέικ και μπισκότα (που δεν μοιάζουν με τίποτα απ' όσα έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα), αλλά και τάρτες σε εξαιρετικές γεύσεις (διάλεξε ανάμεσα στο λεμόνι και την πραλίνα σοκολάτα. Ή μάλλον, δοκίμασε και τις δύο).

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Τερκενλής
Το πρωινό στο σπίτι θέλει οπωσδήποτε τη γεύση από τα μοναδικά τσουρέκια του Τερκενλή για να γίνει μια απολαυστική συνήθεια. Η κλασική πλέον γεύση κάστανο αλλά και η αξεπέραστη επιλογή με σοκολάτα θα σου δώσουν τη γλύκα που χρειάζεσαι καθημερινά, ενώ στα must try είναι τα γιορτινά μελομακάρονα με γέμιση κάστανο και επικάλυψη λευκής σοκολάτας καθώς και οι κουραμπιέδες με γεύση oreo και επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Ό,τι κι αν διαλέξεις είναι σίγουρο ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Choureál
Το όνομά του λέει τα πάντα, μέχρι τη στιγμή που θα δοκιμάσεις τις γεύσεις τους για να καταλάβεις ότι κάποια πράγματα δε λέγονται με λόγια. Τα φοβερά σου, προφιτερόλ και εκλέρ σε βρίσκουν όπου και να είσαι για να σου θυμίσουν την αξία ενός ολόφρεσκου γλυκού. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να παραγγείλεις το δικό σου οικογενειακό προφιτερόλ διαλέγοντας ανάμεσα στα υλικά που θέλεις και να δημιουργήσεις στιγμές στο σπίτι που θα θυμάσαι ακόμα κι όταν η καραντίνα θα είναι μια μακρινή ανάμνηση.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Μέχρι τότε, μπες στο efood και ζήσε την εμπειρία της υψηλής ζαχαροπλαστικής απολαμβάνοντας τις μοναδικές γεύσεις που έρχονται σπίτι σου.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

Γεύση / Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

H Αθήνα έχει πολλά στριτφουντάδικα. Όμως κάποια νέα, εκτός από το ότι ανεβάζουν το επίπεδο, έχουν καταφέρει να γίνουν instant συνήθεια για το προσεγμένο φαγητό τους, αλλά όχι μόνο γι' αυτό.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σουπιοπίλαφο

Γεύση / Σουπιοπίλαφο: Η μυστηριώδης γεύση του Αιγαίου

Από τον μινωικό πολιτισμό και τα κύπελλα του μέχρι τα σύγχρονα τσουκάλια, το μελάνι της σουπιάς συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του, ενώ το σουπιοπίλαφο αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο γευστικό του αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Από Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Γεύση / Από το Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Σε μακαρονάδα ή παστός με ρεβίθια, ή λεμονάτος με ολόκληρα κρεμμύδια: Από το ένα πέλαγος στο άλλο, το τελετουργικό μας πιάτο παίρνει διαφορετικές μορφές, αποτελώντας ένα εκλεκτό έδεσμα της ελληνικής cucina povera.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Πριν από 13 χρόνια, σε μια ψαροταβέρνα πολύ μακριά από τη θάλασσα, οι αδελφοί Λιάκοι μαζί με τον Ανέστη Λαζάι συνδυάσαν την παράδοση με την καινοτομία και δημιούργησαν γεύσεις-σταθμούς, όπως το καλαμάρι κοντοσούβλι και η τσιπούρα χουνκιάρ, κερδίζοντας φανατικούς θαυμαστές.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Λήμνος: Ταξίδι στους αμπελώνες και τις γεύσεις του νησιού

Το κρασί με απλά λόγια / Λήμνος: Ένα από τα αρχαιότερα μέρη στον κόσμο που έφτιαχνε κρασί

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET ταξιδεύει στη Λήμνο για να οινοτουρισμό και μοιράζεται με τον Παναγιώτη Ορφανίδη τις εμπειρίες της από τις γεύσεις που δοκίμασε και φυσικά ό,τι έμαθε για τα κρασιά, τις ποικιλίες, την αμπελουργία και τα οινοποιεία του νησιού.
THE LIFO TEAM
Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές, κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου φαγητού

Γεύση / Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές και κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου γεύματος

Δεν είναι απλώς ένα έδεσμα. Είναι μια τελετουργία που χάνεται στα βάθη του χρόνου, μια ιεροτελεστία που ξεκινά από την άγρια καταδίωξη στα βράχια και καταλήγει στο μεθυστικό άρωμα της θάλασσας, που αναδύεται στο πιάτο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Οι Αθηναίοι / Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Ένα απρόσμενο Σαββατοκύριακο σε ένα κότερο στάθηκε αρκετό για να αλλάξει τη ζωή του. Από την πρώτη του εμπειρία ως μάγειρας στον στρατό μέχρι τις κουζίνες των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου, κάθε σταθμός διαμόρφωσε τη φιλοσοφία του βραβευμένου σεφ. Σήμερα, μέσα από το αστεράτο Soil, αποδεικνύει πως η μαγειρική δεν είναι απλώς τέχνη, αλλά τρόπος ζωής.
M. HULOT