Δεν ξέρω αν εσείς τη φοβόσαστε, αλλά προσωπικά, ενώ αγαπώ τη μυρωδιά και τη γεύση της όσο λίγα πράγματα, φοβάμαι πολύ να τη φτιάξω. καίγεται πολύ εύκολα και καίει τόσο πολύ, μαυρίζει και πικρίζει σε δευτερόλεπτα, που είναι κάτι που δεν τολμάω. Άλλες συνταγές λένε για νερό με ζάχαρη, για να έχεις λίγο χρόνο μπροστά σου, άλλες για σκέτη ζάχαρη, όπως η παρακάτω, που δεν τολμάω με τίποτα, παρόλο που στο βίντεο μοιάζει απλό.
Εσείς τι λέτε;
σχόλια