Η Ρωσία έφτιαξε ειδική πανοπλία για να προστατέψει τους αστυνομικούς σκύλους

Η Ρωσία έφτιαξε ειδική πανοπλία για να προστατέψει τους αστυνομικούς σκύλους Facebook Twitter
2

Μετά το θάνατο της αστυνομικής σκυλίτσας Diesel, κατά τη διάρκεια της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στο Σεν Ντενί, κοντά στο Παρίσι, την 18η Νοεμβρίου, οι Ρώσοι αποφάσισαν να βρουν ένα τρόπο προστατέψουν τους δικούς τους αστυνομικούς σκύλους ώστε να μην επιτρέψουν να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Ανέθεσαν σε μία εταιρεία αμυντικών εξοπλισμών το σχεδιασμό μίας νέας πανοπλίας που θα κρατάει τους σκύλους ασφαλείς σε ανάλογες περιπτώσεις.

«Στην αρχή, φυσικά, στη σκυλίτσα δεν άρεσε το γιλέκο. Μετά από λίγο όμως άρχισε να συνειδητοποιεί πως είναι για το καλό της», λέει ο εκπαιδευτής Vladimir Khitrykh.  «Τη μάθαμε να το φοράει δίνοντας της διάφορα κίνητρα. Τώρα μπορούμε να της το βάλουμε σε λιγότερο από ένα λεπτό».

Η πανοπλία που ονομάζεται επίσημα «Nord Body Armour» αποτελείται από δύο μέρη, που προστατεύουν τόσο το λαιμό όσο και το θώρακα του ζώου, αλλά και μια επιπλέον πανοπλία που μπορεί, σε περίπτωση που χρειαστεί, να προστατέψει τα πόδια και το κεφάλι του ζώου.

Η Ρωσία έφτιαξε ειδική πανοπλία για να προστατέψει τους αστυνομικούς σκύλους Facebook Twitter

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αεροπορικό δυστύχημα στην Ουάσινγκτον: Influencer κατηγόρησε τρανς πιλότο για τη συντριβή

Διεθνή / Ουάσινγκτον: Τρανς πιλότος μηνύει influencer που την κατηγόρησε για το αεροπορικό δυστύχημα

Η τρανς πιλότος κατέθεσε αγωγή δυσφήμισης εναντίον του influencer, καθώς ισχυρίστηκε στα social media ότι εκείνη πετούσε το στρατιωτικό ελικόπτερο τον Ιανουάριο, σκοτώνοντας 67 ανθρώπους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια