Oλάντ: Δεν μας τρομάζει καμία απειλή

Oλάντ: Δεν μας τρομάζει καμία απειλή Facebook Twitter
1

"Καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει", δήλωσε σήμερα ο Φρανσουά Ολάντ, μετά τη δημοσιοποίηση από το Ισλαμικό Κράτος βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται οι δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι. Στο βίντεο οι τζιχαντιστές απειλούν επίσης  όλες οι χώρες που μετέχουν στον διεθνή συνασπισμό εναντίον τους.

"Τίποτε δεν θα μας τρομάξει, καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει σε αυτό που έχει να κάνει στη μάχη κατά της τρομοκρατίας", σημείωσε ο Γάλλος πρόεδρο, σε δηλώσεις του, κατά την διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ινδία.


"Το μόνο που κάνουν οι εικόνες αυτές είναι να ακυρώνουν τους δράστες των εγκλημάτων αυτών", σημείωσε επίσης.

Ο Γάλλος Πρόεδρος αναφέρθηκε και στην απόφαση του να παρατείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Γαλλία, λέγοντας ότι "»ταν επειδή ξέρω ότι η απειλή αυτή είναι εκεί και ότι εμείς δεν θα υποχωρήσουμε σε τίποτε, ούτε στα μέσα για την υπεράσπιση της χώρας μας ούτε στις ελευθερίες".

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γάμοι μειώθηκαν, τα διαζύγια αυξήθηκαν στην Κίνα

Διεθνή / Συρρίκνωση του πληθυσμού στην Κίνα: Οι γάμοι μειώθηκαν, τα διαζύγια αυξήθηκαν

Η μείωση του ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα των νέων, ως προς τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας αποδίδεται εδώ και χρόνια στο υψηλό κόστος της φροντίδας των παιδιών και της εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Πελικό: Βιασμό μετά φόνου ερευνά η αστυνομία - «Η Ζιζέλ δεν ήταν το πρώτο θύμα του Ντομινίκ»

Διεθνή / Υπόθεση Πελικό: Βιασμό μετά φόνου ερευνά η αστυνομία - «Η Ζιζέλ δεν ήταν το πρώτο θύμα του Ντομινίκ»

Η Ζιζέλ δεν ήταν το πρώτο θύμα του Ντομινίκ Πελικό, καθώς η αστυνομία εντόπισε στοιχεία που τον ενοχοποιούν για βιασμό μετά φόνου πριν γνωρίσει τη μετέπειτα σύζυγό του.
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Ανακοίνωσε ότι θα επιβάλλει δασμούς 25% στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου

Διεθνή / Τραμπ: Ανακοίνωσε ότι θα επιβάλλει δασμούς 25% στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου

Κατά την πρώτη του θητεία, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε επίσης προχωρήσει σε ανάλογο μέτρο για την προστασία της αμερικανικής βιομηχανίας, που θεωρούσε πως αντιμετώπιζε αθέμιτο ανταγωνισμό από ασιατικά και ευρωπαϊκά κράτη
LIFO NEWSROOM
Ο Μασκ έχει βάλει στο στόχαστρο αυτό που δεν μπορεί να έχει: τη Wikipedia

Διεθνή / Ο Μασκ έχει βάλει στο στόχαστρο αυτό που δεν μπορεί να έχει: τη Wikipedia

Με την αρπακτική του προσέγγιση στην τεχνολογία, έχει αποκτήσει μεγάλη επιρροή στην ψηφιακή ζωή. Αλλά η πιο διάσημη σύγχρονη εγκυκλοπαίδεια παραμένει εκτός του ελέγχου του, και γι' αυτό έχει ξεκινήσει σταυροφορία εναντίον της.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια