Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα

Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα Facebook Twitter
11

Με χαμόγελα και χρώμα γέμισε η πλατεία Αυδής στο Μεταξουργείο. Όπως διαβάσατε, χρώμα! Είναι η γιορτή χρωμάτων όπου από φέτος και κάθε χρόνο θα μας δίνει την ευκαιρία να χορεύουμε, να παίζουμε χρωματοπόλεμο και ότι άλλο τραβάει η ψυχή μας!

 

Φωτογράφος : Γιάννης Καμπάνης

Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα Facebook Twitter
Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα Facebook Twitter
Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα Facebook Twitter
Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα Facebook Twitter
Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα Facebook Twitter
Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα Facebook Twitter
Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα Facebook Twitter
Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα Facebook Twitter
Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα Facebook Twitter
Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα Facebook Twitter
Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα Facebook Twitter
Το Μεταξουργείο γέμισε χρώματα Facebook Twitter
Φωτογραφία
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ζωή είναι παράξενη και αστεία» - Μία ταινία για τη ζωή και το έργο του σπουδαίου Βρετανού φωτογράφου Martin Parr

Φωτογραφία / Η ζωή και το έργο του φωτογράφου Martin Parr γίνονται ντοκιμαντέρ

«Προσπαθώ να δείξω τα πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα και μερικές φορές είναι αστεία. Οι άνθρωποι είναι αστείοι, οπότε πώς γίνεται να μην είναι και το έργο αστείο; Δεν θεωρώ τον εαυτό μου χιουμοριστικό φωτογράφο, αλλά η ζωή είναι παράξενη και αστεία».
THE LIFO TEAM
Τάκης Τλούπας: Ο φωτογράφος που αποτύπωσε μοναδικά την «ασπρόμαυρη» Ελλάδα

Φωτογραφία / Η απλότητα και η δύναμη των προγόνων μας στις φωτογραφίες του Τάκη Τλούπα

Η ιστορία του φωτογράφου που απαθανάτισε το δριμύ μεγαλείο της ελληνικής φύσης και τους φτωχούς ανθρώπους που έφτιαξαν κόσμο απ' τα χρειώδη: Μιλούν στη LIFO η κόρη του, Βάνια Τλούπα, και η εκδότρια Ραχήλ Μισδραχή–Καπόν.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Άγγελος Μπαράι: «Βλέπω τη φωτογραφία ως μέσο επούλωσης τραυμάτων»

Φωτογραφία / Άγγελος Μπαράι: «Βλέπω τη φωτογραφία ως μέσο επούλωσης τραυμάτων»

Ο βραβευμένος φωτογράφος εστιάζει στα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, τη μετανάστευση και το προσφυγικό, δίνοντας φωνή σε ανθρώπους και ιστορίες που θα έμεναν στο σκοτάδι.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στο Παρίσι μετά τους Ολυμπιακούς, ο Σουρεαλισμός ήρθε να κατακτήσει την πόλη

Φωτογραφία / Μια επίσκεψη σε ένα Παρίσι που αναζητά την επόμενη μέρα

Στο ανακαινισμένο Grand Palais, με επίκεντρο τον σουρεαλισμό, την τέχνη και καλεσμένο τον Τζιμ Τζάρμους, η Paris Photo 2024 καθρεφτίζει μια πόλη που επαναπροσδιορίζεται πολιτιστικά μετά τους Ολυμπιακούς.
ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΕΦΕΡΟΓΛΟΥ
Φωτογραφική έκθεση για την επανένωση της Γερμανίας 35 χρονια μετά από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου

Πολιτισμός / Φωτογραφική έκθεση για την επανένωση της Γερμανίας 35 χρονια μετά από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου

Με αφορμή τα 35 χρόνια από την Πτώση του Τείχους (09.11.89) μια φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Dream on- Βερολίνο, δεκαετία του 90» αποτυπώνει την κρίσιμη αυτή δεκαετία μετάβασης ανάμεσα στο παρελθόν και το αβέβαιο μέλλον, την αισιοδοξία και το φόβο για το νέο Βερολίνο
ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Η αθέατη Αίγυπτος του Denis Dailleux

Φωτογραφία / Η αθέατη Αίγυπτος του Denis Dailleux

Ο βραβευμένος Γάλλος φωτογράφος που έχει καταγράψει μοναδικά τις φτωχογειτονιές του Καΐρου, τους γονείς των Μαρτύρων της Επανάστασης, νεαρούς γυμνασμένους άντρες δίπλα σε μαυροφορεμένες μανάδες αλλά και λαμπερούς σταρ του κινηματογράφου, εξηγεί πώς ξεκίνησε η ιδιότυπη και πολύχρονη αυτή διαδρομή του.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ

σχόλια

5 σχόλια
Εάν πράγματι έγινε στα πλαίσια του Holi (ή ακόμα κι αν όχι), είναι από τις πιο όμορφες γιορτές που μπορεί να συμμετέχει κάποιος. Τα χρώματα συμβολίζουν τα χρώματα της άνοιξης και ο σκοπός είναι ένας: μετά το τέλος της γιορτής, όλοι να μοιάζουμε ίδιοι! Κατα τη γνωμη μου, η υπέρτατη μορφή φυλετικής/εθνικής συμφιλίωσης. Τόσο συμβολικό, κι όμως τόσο δυνατό.
@paksimadokleftraΌχι μωρέ αλλά με παράτησε η γκόμενα, που την είχα πάει στα μπουζούκια, μου χάλασε το μερτσεντέ και το ΄χω συνεργείο, έπεσε η ΑΕΚΑΡΑ, κάτι έξτρα τόκοι στο καταναλωτικό - διακοποδάνειο, δεν πέτυχαν κα τα γεμιστά της μαμάς και έτσι έχω στραβώσει. Αυτό είναι.