Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ

Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο έχουμε επενδύσει τους τελευταίους μήνες, αυτό είναι το delivery. Σίγουρα, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ του να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας burger μαζί με φίλους, γνωστούς, μουσική και μπίρα - αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το Burger Fest: Home Edition κατάφερε να φέρει μερικά από τα παραπάνω στο σπίτι μας.

Τον τελευταίο μήνα, μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης ήρθαν μέσα στη χαρακτηριστική σακούλα του efood, μαζί με διάφορες εκπλήξεις και δώρα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε - έστω και διαφορετικά - την εμπειρία του φεστιβάλ ακόμα και στο σαλόνι μας. Μέσα στον μήνα που πέρασε με το Burger Fest: Home Edition, δοκιμάσαμε από το επετειακό μενού της Γωγώς Δελογιάννη και της ΣΤΟΑΣ ΦΙΞ, μέχρι τις μοναδικές συνταγές του ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, αλλά και τα ξεχωριστά 65 Napkins burgers του Στέφανου Στεφανίδη, δημιουργού του Kahuna Burgers.

Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ Facebook Twitter

Πολλά διαφορετικά burgers, ιδιαίτεροι συνδυασμοί γεύσεων, μερικά δώρα-εκπλήξεις και δροσιστική μπίρα μετά, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον δεύτερο μήνα του Burger Fest: Home Edition, που έρχεται με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και μ μοναδικά μενού που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ Facebook Twitter

Για την 6η εβδομάδα του Burger Fest: Home Edition, το Old School – The Food Project συναντά τον punk rock σεφ Παύλο Σάφτη, aka Mr. Gold Pig και δημιουργούν ένα true survivor menu για δυνατούς μπέργκερ players. Για 6 μέρες, στο κέντρο της Αθήνας θα μπορούμε να γευτούμε από ζουμερά black angus και Pulled pork burgers, μέχρι buttermilk fried chicken και jackfruit burgers.

Για την 7η, και πιο «ερωτική» εβδομάδα του Burger Fest Home Edition, ο εμπνευστής πίσω από την επιτυχία του ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, ο chef Μιχάλης Μαντζουράνης, δημιουργεί στη κουζίνα του Burger Fest Home Edition με το project του Jackaroo και ένα μοναδικό street food μενού. Για άλλες 6 μέρες, θα βρει κανείς στο κέντρο της Αθήνας burgers και sandwiches με ζουμερά φρέσκα κρέατα, συνταγές όπως το Buffalaki και το Ultimate Warrior, αλλά και μία συνταγή έκπληξη για να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπως της αρμόζει.

Για την 8η εβδομάδα, ο νικητής του Master Chef, Μανώλης Σαρρής, γιορτάζει τα 5 χρόνια του Burger Fest με ένα φεστιβαλικό μενού από κλασικές συνταγές με smashed burgers και buttermilk chicken, αλλά και comfort γεύσεις με χοιρινή παναρισμένη κοτολέτα και το πιο τυρένιο mac'n'cheese. Βurgers με χορτοκεφτέδες και φέτα θα έχουν την τιμητική τους. Για 6 μέρες, θα μπορούμε να απολαύσουμε το αποκλειστικό και ιδιαίτερα γευστικό μενού Comfortia, στο κέντρο της Αθήνας.

Για την 9η εβδομάδα, η Αθήνα και το ο Burger Fest: Home Edition καλωσορίζουν για πρώτη φορά στην πόλη, ένα burger house από την Κρήτη. Μόνο για 6 μέρες θα μπορούμε να δοκιμάσουμε το μενού του RND Burgers: από το κρητικό μπεργκε-ΡΑΚΙ με καπνιστό πανσετάκι, γραβιέρα Κρήτης και μαρμελάδα ελιάς, αλλά και το Στακα-Μan burger με απάκι, τηγανητό αυγό και σάλτσα στάκας και γραβιέρα, κατευθείαν από τα Χανιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο @burgerfest_gr ή στο https://www.facebook.com/burgerfestgr για το πλήρες πρόγραμμα.

Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ Facebook Twitter

Πώς «δουλεύει» το Burger Fest: Home Edition;

Για το Burger Fest Home Edition έχει κατασκευαστεί ένα pop up εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, έτσι ώστε τα καλύτερα burgers να έρχονται κατευθείαν στο σπίτι μας, μέσω του efood ή με take away από το κατάστημα. Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό burger house ή ένας/μία σεφ παρουσιάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να απολαύσουμε αγαπημένα παραδοσιακά burgers, να πειραματιστούμε δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς, να απολαύσουμε την μπύρα μας και φυσικά να το ζήσουμε με απόλυτη ασφάλεια, σαν στο σπίτι μας.

Μαζί με τα λαχταριστά burgers και μενού, τα delivery boxes του Burger Fest έρχονται στο σπίτι μας παρέα με εκπλήξεις, giveaways, προσφορές και υπέροχα δώρα, έτσι ώστε να ζήσουμε σωστά την εμπειρία του σπιτικού φεστιβάλ, από τις 28/12/2020 μέχρι και τις 21/3/2021.

Πώς παραγγέλνει κανείς από το Burger Fest: Home Edition;

Μέσω του efood.gr, πατώντας εδώ, το οποίο θα σας τα φέρει στην πόρτα σας (εφόσον διαμένετε στις παρακάτω περιοχές). Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση ή λόγω μη διαμονής στην εμβέλεια του Burger Fest kitchen, μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία στο 210 6436027 και να τα παραλάβετε από το κατάστημα, στην Βαλτινών 51, Γκύζη.

Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

-Γκύζη
-Αθήνα, Κέντρο
-Εξάρχεια, Λυκαβηττός ,Κολωνάκι
-Πλ. Βάθη
-Κυψέλη
-Κεραμεικός
-Αττική
-Ζάππειο

-Αγ. Νικόλαος, Κάτω Παγκράτι, Χίλτον
-Πλ. Μαβίλη, Αμπελόκηποι
-Νέα Φιλοθέη

Κάθε πότε αλλάζει το μενού του Burger Fest: Home Edition;

Κάθε εβδομάδα, ένα νέο Burger House ή σεφ καταλαμβάνει την κουζίνα του Burger Fest και δημιουργεί ένα μοναδικό μενού για το Burger Fest: Home Edition.

Ποιο είναι το πρόγραμμα;

6η Εβδομάδα 2-7/2 = Old School / by Gold Pig

7η Εβδομάδα 9-14/2 = Jackaroo / by Μιχάλης Μαντζουράνης

8η Εβδομάδα 16-21/2= Comfortia / by Μανώλης Σαρρής

9η Εβδομάδα 23-28/2= RND Burgers

Ποιες ώρες/μέρες είναι ανοιχτή η κουζίνα του Burger Fest;
Το κατάστημα λειτουργεί κάθε Τρίτη μέχρι και Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 00:00.

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα του Burger Fest Home Edition ακολουθήστε τον λογαριασμό του Burger Fest σε Instagram και Facebook.

#sanstospitisas

#burgerfest

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Το κρασί με απλά λόγια / Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Τι είναι το Aszu, το Szamorodni, το Furmint και το Harslevelu; O Robert Kindl, γενικός διευθυντής του θρυλικού Oremus, εξηγεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET τον Παναγιώτη Ορφανίδη γιατί το Tokaj είναι μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Ιστορία μιας πόλης / Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Φιξ, Μετς, Κλωναρίδη. Τρία τοπωνύμια, τρεις περιοχές της Αθήνας που σχετίζονται με τη ζυθοποιία. Επιχειρήσεις που έμαθαν στην αθηναϊκή κοινωνία να πίνει μπίρα, να την απολαμβάνει κατ’ οίκον ή σε πάρκα. H Αγιάτη Μπενάρδου συζητά με τον Βασίλη Νάστο για τη ζυθοποιία Κλωναρίδη και την εξέλιξη της περιοχής των Πατησίων.
THE LIFO TEAM
Alchemist

Γεύση / Στο Alchemist, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, η δυσφορία είναι στο μενού

Σε ένα εστιατόριο της Κοπεγχάγης σερβίρονται ωμές μέδουσες και παγωτό από αίμα γουρουνιού ενώ στην οροφή προβάλλονται βίντεο σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Πρόκειται για «γαστρονομική όπερα» ή για μια ηδονιστική υπερβολή;
THE LIFO TEAM
Kennedy

Γεύση / Kennedy: Για γαλλικά κρασιά, ψωμί με βούτυρο και ακροάσεις δίσκων

Στο νέο wine bar του κέντρου -που έχει πάρει το όνομα του από το biannual περιοδικό του Chris Kontos- θα βρίσκουμε κρασιά που δεν παίζουν αλλού στην Αθήνα ενώ η μουσική και ο ήχος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχω ακούσει σε τσακωμό ότι έχω αλλάξει, αλλά δεν το έχω νιώσει»

Γεύση / Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχω ακούσει σε τσακωμό ότι έχω αλλάξει, αλλά δεν το έχω νιώσει»

Ο σταρ σεφ που όλοι θεωρούν «δικό τους άνθρωπο», σε μια συνέντευξη για την κατάσταση της εστίασης στην Αθήνα και την επιλογή του να αποχωρήσει από τρία από τα μαγαζιά που έστησε στο κέντρο της πόλης.
M. HULOT
Εκπέμπει SOS ο ελληνικός αμπελώνας; Ο γκουρού της αμπελουργίας Στέφανος Κουνδουράς απαντά.

Το κρασί με απλά λόγια / Εκπέμπει SOS ο ελληνικός αμπελώνας; Ο γκουρού της αμπελουργίας Στέφανος Κουνδουράς απαντά

Ο καθηγητής αμπελουργίας Στέφανος Κουνδουράς εξηγεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό αμπελοοινικό κόσμο αυτήν τη στιγμή.
THE LIFO TEAM
CHECK Manari:

Γεύση / Manari: O Άρης Βεζενές έφτιαξε την ταβέρνα που έλειπε από το κέντρο

Με βλέμμα στην παράδοση, βελτιώνοντας όσα μπορούν να αναβαθμιστούν σε μια ταβέρνα το 2024 χωρίς να «κλοτσάνε», ο μεγάλος restaurateur προσφέρει κλασικά ταβερνίσια και προσιτά πιάτα, «μπινελίκια» και παϊδάκια-λουκούμια που θα ψήνονται στο κέντρο της πόλης - πράγμα σπάνιο πια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μαρία Ταμιωλάκη: «Η πορεία μου από το Μπορντό στις νομαδικές οινοποιήσεις»

Το κρασί με απλά λόγια / Μαρία Ταμιωλάκη: «Η πορεία μου από το Μπορντό στις νομαδικές οινοποιήσεις»

Η οινολόγος Μαρία Ταμιωλάκη εξιστορεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη την εμπειρία της στo Μπορντό και στο Haute Brion, ένα από τα πιο εμβληματικά οινοποιεία στον κόσμο, στην επιστροφή στην Κρήτη και στη «gypsy wine making» φιλοσοφία.
THE LIFO TEAM
Bobota

Γεύση / Bobota: Προζυμένια ψωμιά που ψήνονται σε ένα σπίτι στη Νέα Σμύρνη

Μέσα από την ενασχόλησή του με το προζύμι και την αργή ωρίμανση, ο Γιώργος Τασούλας επαναπροσδιόρισε τη σχέση του με τον χρόνο. Από τις καραντίνες μέχρι σήμερα, ζυμώνει, ξεφουρνίζει και μοιράζει τα γεμάτα γεύση ψωμιά του πόρτα πόρτα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ