Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας στον χώρο σας

Γεύσεις από τον φούρνο delivered by efood Διάλεξε ανάμεσα στις αγαπημένες σου λιχουδιές από τα bakeries της Αθήνας και απόλαυσέ τις στον χώρο σου Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ο

φούρνος για όλους εμάς δεν είναι μια απλή καθημερινή συναλλαγή. Είναι μια ιστορία που συνδέεται με την ελληνική κουλτούρα και τις συνήθειες, τις γευστικές προτιμήσεις αλλά και την παράδοση, την υψηλή ζαχαροπλαστική αλλά και τις διατροφικές ιδιαιτερότητες.

Ο φούρνος που έγινε bakery και απέκτησε σύγχρονο σχεδιασμό και food styling δεν παύει να αντιπροσωπεύει το πρωινό που θα συνοδεύσει τον καφέ σου, το μεσημεριανό ψωμάκι για το φαγητό και το σνακ που θα λιγουρέψεις και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Όλα αυτά κι άλλα πολλά βρίσκεις στα bakeries της Αθήνας, που το καθένα έχει τη δική του ταυτότητα και τη δική του σπεσιαλιτέ.

Εκείνο που σίγουρα έχουν κοινό, είναι πως έρχονται στην πόρτα σου deliverd by efood για να φέρουν όπου ακριβώς είσαι, τις γεύσεις που έχεις λατρέψεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις στην πλατφόρμα του efood -που συγκεντρώνει τις καλύτερες προτάσεις αρτοπαρασκευασμάτων και γλυκών - εκείνο που επιθυμείς περισσότερο και να περιμένεις τη στιγμή που θα χτυπήσει το κουδούνι σου.

Γεύσεις από τον φούρνο delivered by efood Διάλεξε ανάμεσα στις αγαπημένες σου λιχουδιές από τα bakeries της Αθήνας και απόλαυσέ τις στον χώρο σου Facebook Twitter

Paul

Αν δεν έχεις δοκιμάσει τη γαλλική μπακέτα στα Paul, τότε έχεις χάσει άπειρες στιγμές απόλαυσης. H γνωστή αλυσίδα bakery έχει να σου προτείνει μοναδικές δημιουργίες όπως τα παραδοσιακά mini fougasse από τη Νότιο Γαλλία αλλά και τα μαλακά μπατόν ολικής άλεσης. Το Millefeuille chocolat με τραγανή σφολιάτα και αφράτη crème patisserie σοκολάτας θα σε ξετρελάνει, ενώ η τάρτα με φρούτα εποχής είναι από τις καθημερινές απολαύσεις που σου προσφέρουν τα Paul και μάλιστα στην πόρτα σου.

Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας έρχονται στο σπίτι σας Facebook Twitter

The Bakers

Στα The Bakers θα βρεις ζύμες και γλυκά που θα σε κάνουν φανατικό! Από πίτες και donuts μέχρι σάντουϊτς σε διάφορες λαχταριστές συνταγές, φτιαγμένα με ψωμί αργής ωρίμασης προζυμένιο, σιμίτια, μπριός, και φοκάτσιες, που πρέπει να γευτείς επειγόντως. Πολλές και οι επιλογές σε γλυκά, όπως το profiterole με τη μοναδική σοκολάτα Valhrona, τα cheesecake σε διάφορες παραλλαγές αλλά και οι χειροποίητες μπάρες δημητριακών που θα παραγγείλεις μαζικά γιατί μια δεν είναι ποτέ αρκετή.

Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας στον χώρο σας Facebook Twitter

Όλυρα

Ό,τι κι αν παραγγείλεις από το Όλυρα, να ξέρεις πως μοσχομυρίζει παράδοση και έχει μοναδική γεύση. Το τσουρέκι με πραλίνα και επικάλυψη σοκολάτας είναι ένας πειρασμός, αλλά θα πρέπει το εναλλάσσεις με την εκδοχή που περιέχει κρέμα κάστανο και λευκή σοκολάτα. Εδώ θα βρεις και λαχταριστά πασχαλινά κουλουράκια για να φέρεις στο σπίτι σου το άρωμα των γιορτών, delivered by efood, ενώ για τις καθημερινές αναζητήσεις γεύσης θα βρεις άπειρες επιλογές σε χειροποίητα σνακ.

Γεύσεις από τον φούρνο delivered by efood Διάλεξε ανάμεσα στις αγαπημένες σου λιχουδιές από τα bakeries της Αθήνας και απόλαυσέ τις στον χώρο σου Facebook Twitter

Overoll

Τα κρουασάν του Overoll πρέπει να τα γευτείς! Σταφίδας, αμυγδάλου, cheese cake, σοκολάτας, βουτύρου, διάλεξε και πάρε ή καλύτερα παράγγειλέ τα όλα για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της απόλαυσης. Δίπλα τους θα βρεις φοβερά cookies και φυσικά αρωματικό καφεδάκι για να συνοδεύσει τις γεύσεις σου. Στο efood θα αναζητήσεις το στέκι της Πλ. Κλαυθμώνος και μαζί θα βρεις τον τρόπο να έχεις ό,τι θέλεις τη στιγμή που θέλεις εκεί που το θέλεις. Τι άλλο να ζητήσεις για να πάει καλά η μέρα σου;

Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας φέρνουν τις μοναδικές γεύσεις τους στην πόρτα σου delivered by efood για να γεύεσαι ανά πάσα στιγμή τα αγαπημένα σου σνακ, γλυκά ή αρτοπαρασκευάσματα που κάνουν την καθημερινότητα πιο νόστιμη.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνταγές με φιστίκι

Γεύση / Ευέλικτο, πλούσιο και τραγανό, το φιστίκι Αιγίνης πρωταγωνιστεί σε αυτές τις έξι αλμυρές και γλυκές συνταγές

Τα αδέλφια Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης προτείνουν ριγκατόνι με πέστο φιστικιού, cookies φιστίκι και άλλες πρωτότυπες ιδέες που αξιοποιούν τον αγαπημένο ξηρό καρπό.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο;

Το κρασί με απλά λόγια / Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο;

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μάς ταξιδεύουν στη βορειοανατολική Ιταλία με οδηγό τον σύμβουλο οινολόγο Stefano Ferrantes, ειδικό στην παραγωγή Prosecco, που εργάζεται στα μεγαλύτερα και γνωστότερα οινοποιεία της περιοχής.
THE LIFO TEAM
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Γεύση / Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βραβευμένα εστιατόρια, που αποτελούν το όνειρο πολλών foodies, καυχιούνται για τις βιώσιμες πρακτικές τους, την ίδια στιγμή που κάποιες «λεπτομέρειες» για τη λειτουργία τους τείνουν να αποσιωπούνται από τη βιομηχανία της εστίασης.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα

Γεύση / Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα

Η συναρπαστική ιστορία του πιο εύκολου φαγητού ξεκινά από την αρχαία Κίνα και τη δυναστεία Τσινγκ. Σύμφωνα με έναν τριάστερο σεφ, υπάρχει τρόπος να κάνουμε τα συσκευασμένα noodles γκουρμέ. Δοκιμάσαμε όσα βρήκαμε στην Αθήνα και προτείνουμε τα καλύτερα.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ο Dr. George Soleas εξηγεί πώς έγινε ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

O Dr. George Soleas, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του LCBO, του μεγαλύτερου εισαγωγέα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, αφηγείται στην Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και τον Παναγιώτη Ορφανίδη την κινηματογραφική ζωή του.
THE LIFO TEAM
Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Βιβλίο / Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Ο Νίκος Ψιλάκης ερευνά και μελετά την κρητική παράδοση εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Τα βιβλία του είναι μνημειώδεις εκδόσεις για το φαγητό, τις λαϊκές τελετουργίες και τα μοναστήρια της Κρήτης που διασώζουν και προωθούν τον ελληνικό πολιτισμό.
M. HULOT
Proveleggios

Γεύση / Ο Αλέξανδρος Καρακάτσανης έχασε πολλά σε μια νύχτα, αλλά επιστρέφει δυναμικά στο Proveleggios

Ο νεαρός και ταλαντούχος σεφ που είδε το πρώτο του μαγαζί στην Αθήνα να καίγεται ολοσχερώς δεν το έβαλε κάτω στιγμή. Πρόσφατα ανέλαβε να αλλάξει την κουζίνα του δημοφιλούς εστιατορίου και θέλει να αφηγηθεί τις αναμνήσεις όλης της ομάδας που τον υποδέχτηκε μέσα από τα πιάτα του.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Το κρασί με απλά λόγια / Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Τι είναι το Aszu, το Szamorodni, το Furmint και το Harslevelu; O Robert Kindl, γενικός διευθυντής του θρυλικού Oremus, εξηγεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET τον Παναγιώτη Ορφανίδη γιατί το Tokaj είναι μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Ιστορία μιας πόλης / Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Φιξ, Μετς, Κλωναρίδη. Τρία τοπωνύμια, τρεις περιοχές της Αθήνας που σχετίζονται με τη ζυθοποιία. Επιχειρήσεις που έμαθαν στην αθηναϊκή κοινωνία να πίνει μπίρα, να την απολαμβάνει κατ’ οίκον ή σε πάρκα. H Αγιάτη Μπενάρδου συζητά με τον Βασίλη Νάστο για τη ζυθοποιία Κλωναρίδη και την εξέλιξη της περιοχής των Πατησίων.
THE LIFO TEAM