Στην έκθεση παρουσιάζονται καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως οι Vincent Batbedat, Κώστας Κουλεντιανός, Parvine Curie, Fachard, Alberto Guzman, Claude Mercier, Antoine Poncet, Philippe Scrive, François Stahly και Γιώργος Χιώνης. Ο καθένας από τους καλλιτέχνες προσφέρει μια μοναδική οπτική στη σύλληψη της κίνησης, ξεπερνώντας τη στατική φύση της παραδοσιακής μορφής.

 

Η έκθεση παρουσιάζει μια εκλεκτική συλλογή έργων που αμφισβητούν τις παραδοσιακές αντιλήψεις για τη γλυπτική. Μέσα από καινοτόμες προσεγγίσεις στη γεωμετρία και την αφαίρεση, οι καλλιτέχνες προκαλούν μια αίσθηση ρευστότητας, μεταμόρφωσης και δυναμικής του χώρου, διευρύνοντας τα όρια του πώς μπορεί να εκφραστεί η κίνηση μέσω της τρισδιάστατης τέχνης. Η έκθεση "Η Γεωμετρία της Κίνησης και της Αφαίρεσης" είναι μια πρόσκληση να βιώσουμε την ενέργεια της κίνησης και την κομψότητα της μορφής με έναν νέο και συναρπαστικό τρόπο.

 

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Vincent Batbedat, Γιώργος Χιώνης, Κώστας Κουλεντιανός, Parvine Curie, Fachard, Alberto Guzman, Κλέαρχος Λουκόπουλος, Claude Mercier, Antoine Poncet, Philippe Scrive, François Stahly