Louisa, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

Louisa, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει; Facebook Twitter
Έχω μόνο μικρά τσαντάκια. Οι μεγάλες τσάντες μού προκαλούν άγχος. Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
0

— Με τι ασχολείσαι;
Είμαι η Λουίσα και αυτή την περίοδο απασχολούμαι στον κλάδο της μόδας. Eίμαι fashion marketing executive της Evi Grintela. Παράλληλα, ασχολούμαι και με το content, πρόσφατα ξεκίνησα μια σελίδα στο Ιnstagram, την @vmgridlock, με styling tips.

— Πώς θα χαρακτήριζες το στυλ σου;
Blend από street style athleisure και minimalist elegance. Έμπνευσή μου είναι σίγουρα η μουσική, ο κόσμος που περπατάει δίπλα μου καθημερινά στον δρόμο και μεγάλα ονόματα όπως οι Emma Chamberlain, Victoria Paris, Vicky Montanari, Gilda Ambrosio, Hailey Bieber κ.ά.

— Αυτό που φοράς τώρα σε τι mood σε βάζει;
Είχα αρκετό τρέξιμο μέσα στη μέρα, οπότε έβαλα το mood μου σε outfit.

Έμπνευσή μου είναι σίγουρα η μουσική, ο κόσμος που περπατάει δίπλα μου καθημερινά στον δρόμο και μεγάλα ονόματα όπως οι Emma Chamberlain, Victoria Paris, Vicky Montanari, Gilda Ambrosio, Hailey Bieber κ.ά.

— Aν μπορούσες να αλλάξεις τη δική σου ντουλάπα με κάποιου άλλου, ποιο πρόσωπο θα διάλεγες;
Τη Hailey Bieber, χωρίς δεύτερη σκέψη.

— Τι έχεις στο τσαντάκι σου;
Έχω μόνο μικρά τσαντάκια. Οι μεγάλες τσάντες μού προκαλούν άγχος. Πάντα έχω μαζί μου 2-3 lip treatments, τα Airpods μου, τα κλειδιά μου και την κάρτα του ΟΑΣΑ.

Louisa, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει; Facebook Twitter
Έμπνευσή μου είναι σίγουρα η μουσική και ο κόσμος που περπατάει δίπλα μου καθημερινά στον δρόμο. Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO

— Τι φοράς και πόσο κοστίζει;
Kanye West T-shirt (€20), Skims shorts (€36), παπούτσια Adidas Sambas (€120), τσαντάκι Zara (€60). Τα κοσμήματα είναι όλα κειμήλια εκτός απ’ τα heart shaped σκουλαρίκια, τα οποία είναι Justine Clenquet (€119).

— Πού πας τώρα;
Στο Wine is fine για κρασάκι, ελπίζω να βρούμε τραπέζι.

Instagram: @voguemonkeys, @vmgridlock

Μόδα & Στυλ
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άνοιξη του 2025

Μόδα & Στυλ / Άνοιξη 2025: Τα ντεφιλέ δεν κράτησαν χαμηλό προφίλ

Στα ατέλειωτα χιλιόμετρα πασαρέλας των περασμένων ημερών, η χειροποίητη δεξιοτεχνία, η πυκνή σημειολογία, οι μεταγραφές και οι επέτειοι προσέφεραν συγκινήσεις σε μια μεταβατική περίοδο για το σύνολο της βιομηχανίας του high fashion.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
We Will Always Have London: Η νέα καμπάνια του οίκου Gucci πρωταγωνιστεί η Debbie Harry

Μόδα & Στυλ / Η Nan Goldin φωτογραφίζει την Debbie Harry για τη νέα καμπάνια του οίκου Gucci

Η Debbie Harry και η Kelsey Lu, φωτογραφημένες από την οραματίστρια Nan Goldin, είναι οι πρωταγωνίστριες μιας ιστορίας ανθρώπων, τόπων και στιγμών: μια ωδή στη διαχρονική γοητεία του Λονδίνου και τη βαθιά σύνδεση του Οίκου με την πόλη.
THE LIFO TEAM
Το μέλλον της μόδας; Ρούχα από ανθρώπινα μαλλιά

Μόδα & Στυλ / Ρούχα από ανθρώπινα μαλλιά: Το μέλλον της μόδας;

Η Zsofia Kollar, ιδρύτρια της εταιρείας Human Material Loop, εξηγεί στη LiFO πώς φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε με τα ρούχα μας, επαναπροσδιορίζοντας αυτό που εννοούμε όταν λέμε «ύφασμα».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Ανεμομαζώματα μόδας, όπως φεύγει ο Αύγουστος

Μόδα & Στυλ / Ανεμομαζώματα μόδας, όπως φεύγει ο Αύγουστος

Σημειώσεις μόδας που κράτησα σε χαρτάκια στην παραλία, τσαλακωμένες σελίδες περιοδικών και ηλεκτρονικά μηνύματα στον εαυτό μου… ό,τι θυμάμαι και ό,τι με ανέσυρε –για λίγο– από την αφασία του πιο ζεστού Αυγούστου στη ζωή μου (μας).
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ