H Rihanna στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

H Rihanna στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι Facebook Twitter
0


Την περασμένη εβδομάδα,  οι θαυμαστές της Ριάνα μάλλον απογοητεύτηκαν όταν ενημερώθηκαν πως η ποπ σταρ δεν θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή αθλητικών ρούχων στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.


Η τραγουδίστρια έκανε το ντεμπούτο της στο χώρο της μόδας τον περασμένο Φεβρουάριο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όμως τώρα αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα Fenty x Puma συλλογή της, στο Παρίσι, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Την επόμενη εβδομάδα, μετά το Λονδίνο, η γαλλική πρωτεύουσα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την παγκόσμια βιομηχανία της μόδας στη διοργάνωση του δικού της Fashion Week.


Όπως εξήγησε η 28χρονη τραγουδίστρια σε δελτίο τύπου «είναι ένα όνειρο για μένα να παρουσιάσω τη δεύτερη συλλογή μου στο Παρίσι». Η Ριάνα προσπάθησε σε αυτή τη συλλογή να δώσει μία άλλη πλευρά του εαυτού της και προσέγγισε τα ρούχα που σχεδίασε με διαφορετικό τρόπο από ότι την πρώτη της συλλογή. «Θεωρώ ότι το θέμα και νόημα που προκύπτει από αυτό είναι καταλληλότερο να παρουσιαστεί σε μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, το Παρίσι», επισήμανε.

H Rihanna στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι Facebook Twitter

H τραγουδίστρια πέτυχε πάντως ήδη να είναι η πλέον πολυαναμενόμενη προσωπικότητα της Εβδομάδας Μόδας και για κάποια μίντια ίσως κλέψει την παράταση από τους μεγάλους οίκους Chanel, Louis Vuitton και Alexander McQueen που κυριαρχούν στη διοργάνωση της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το σόου θα μεταδοθεί live μέσω της πλατφόρμας Tidal.

Μόδα & Στυλ
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεμομαζώματα μόδας, όπως φεύγει ο Αύγουστος

Μόδα & Στυλ / Ανεμομαζώματα μόδας, όπως φεύγει ο Αύγουστος

Σημειώσεις μόδας που κράτησα σε χαρτάκια στην παραλία, τσαλακωμένες σελίδες περιοδικών και ηλεκτρονικά μηνύματα στον εαυτό μου… ό,τι θυμάμαι και ό,τι με ανέσυρε –για λίγο– από την αφασία του πιο ζεστού Αυγούστου στη ζωή μου (μας).
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Jelly Time

Μόδα & Στυλ / Jellies: Από τις βοτσαλωτές ακτές της Μεσογείου στα πιο σικ αστικά πεζοδρόμια

Παρά την άχαρη καταγωγή και την αμφισβητούμενη καλαισθησία τους, τα πλαστικά αντιολισθητικά παπουτσάκια των παιδικών μας χρόνων επέστρεψαν καθαγιασμένα από το savoir-faire της υψηλής μόδας.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Speedos: Τα μικροσκοπικά ανδρικά μαγιό επιστρέφουν μαζικά στις παραλίες

Μόδα & Στυλ / Speedos: Τα μικροσκοπικά ανδρικά μαγιό επιστρέφουν μαζικά στις παραλίες

Στο στυλιστικό πυρ το εξώτερον επί δεκαετίες, τα αθλητικά ανδρικά μαγιό, μικρά, πρακτικά και πικάντικα, βγαίνουν διστακτικά από τις πισίνες και διεκδικούν μια mainstream θέση στις παραλίες.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ