Στο χέρι: τα 5 σάντουϊτς που αγαπάμε στο κέντρο της Αθήνας

Στο χέρι: τα 5 σάντουϊτς που αγαπάμε στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
0

Los Loros Arepas & Empanadas

Νίκης 14 & Ξενοφώντος, Σύνταγμα, 210 3243232

Στο χέρι: τα 5 σάντουϊτς που αγαπάμε στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Tυλιχτή καλαμποκένια ψητή πίτα με κεφτέ μαύρου φασολιού, plantain, καλαμπόκι, κινόα, γουασακάκα και salsa picada. Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν

Big Mouth

Πραξιτέλους 20, Σύνταγμα, 210 3250449

Στο χέρι: τα 5 σάντουϊτς που αγαπάμε στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Ζεστό σάντουιτς με λευκό χωριάτικο ψωμί με προζύμι και καπνιστό μπούτι χοιρινό, μπέικον, μανιτάρια και κρεμμύδια σοτέ, σος από blue cheese, σπανάκι και μουστάρδα. Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν

Taqueria Μaya 

Πετράκη 10, Σύνταγμα, 211 2167081

Στο χέρι: τα 5 σάντουϊτς που αγαπάμε στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Μπουρίτο με ψητές γλυκοπατάτες, λουκάνικο τσορίθο, πίκλες κρεμμυδιού και Pico de Gallo, πίκλες Jalapenos, guacamole και σάλτσα από ψητές πιπεριές Chipotle. Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν

Chef and the dog

Λουκιανού 9, Κολωνάκι, 210 7248889

Στο χέρι: τα 5 σάντουϊτς που αγαπάμε στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Hot dog με πέστο βασιλικού, μοτσαρέλα, ρόκα και τριμμένο κουκουνάρι. Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν

 

 

Guarantee

Βεΐκου 41, Κουκάκι, 210 9226924

Στο χέρι: τα 5 σάντουϊτς που αγαπάμε στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Σάντουιτς σε μαύρο ψωμί καμπαγιού, ομελέτα, κατσικίσιο κορμό, σαλάμι τσορίθο, ρόκα, μαρούλι και ντιζονέζ. Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM
Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

Γεύση / Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

H Αθήνα έχει πολλά στριτφουντάδικα. Όμως κάποια νέα, εκτός από το ότι ανεβάζουν το επίπεδο, έχουν καταφέρει να γίνουν instant συνήθεια για το προσεγμένο φαγητό τους, αλλά όχι μόνο γι' αυτό.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σουπιοπίλαφο

Γεύση / Σουπιοπίλαφο: Η μυστηριώδης γεύση του Αιγαίου

Από τον μινωικό πολιτισμό και τα κύπελλα του μέχρι τα σύγχρονα τσουκάλια, το μελάνι της σουπιάς συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του, ενώ το σουπιοπίλαφο αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο γευστικό του αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Από Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Γεύση / Από το Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Σε μακαρονάδα ή παστός με ρεβίθια, ή λεμονάτος με ολόκληρα κρεμμύδια: Από το ένα πέλαγος στο άλλο, το τελετουργικό μας πιάτο παίρνει διαφορετικές μορφές, αποτελώντας ένα εκλεκτό έδεσμα της ελληνικής cucina povera.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ