Ένα καλοκαιρινό βίντεο για το νέο κομμάτι των Papooz γυρίστηκε στην Ελλάδα

 Ένα καλοκαιρινό βίντεο για το νέο κομμάτι των Papooz γυρίστηκε στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

 «Ήθελα να είναι ένα περίεργο DIY και ατημέλητο βίντεο» σχολιάζει η Soko για το νέο κλιπ που έκανε για το κομμάτι «Ann Wants To Dance» για το παριζιάνικο μουσικό δίδυμο Papooz. «Στην πραγματικότητα, είναι η πρώτη φορά που σκηνοθετώ για κάποιον άλλον, και πιέστηκα πολύ.»

Ευτυχώς για την Γαλλίδα κινηματογραφίστρια, που είναι ηθοποιός μουσικός και γνωστή τόσο για τα lo-fi μουσικά βίντεο που σκηνοθετεί όσο και τις συνεργασίες της με τον Spike Jonze, το ντουέτο ήταν πολύ χαλαρό. «Τόσο ο Armand (Penicaut) όσο και ο Ulysse (Cottin) είναι κυνικοί και δεν παίρνουν τους εαυτούς τους στα σοβαρά» λέει η Soko. «Ήθελαν να παίξουν και να δοκιμάσουν περιπέτειες, που είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα από αυτούς.»

Γυρίστηκε στην Ελλάδα και μοιάζει με ερωτικό γράμμα στην φίλη της Soko, την Sasha Melnychuk, που είναι μοντέλο. «Η Sasha έχει αυτή τη φυσική θεϊκή ομορφιά που είναι δραματική και σε αιχμαλωτίζει ταυτοχρόνως. Επειδή την αγαπώ, το να την κινηματογραφήσω ήταν το πιο μαγικό πράγμα στον κόσμο.»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Παπαδημητρίου: Ο συνθέτης των επιτυχιών, που πέθανε προχθές

Απώλειες / Αλέξης Παπαδημητρίου (1944-2024): Ο συνθέτης επιτυχιών που τραγούδησαν όλοι οι Έλληνες

Τραγούδια του συνθέτη και τραγουδοποιού Αλέξη Παπαδημητρίου, που πέθανε προχθές σε ηλικία 80 ετών, είχαν ερμηνεύσει οι Μαρινέλλα, Πάριος, Καλογιάννης, Κανελλίδου κ.ά., όπως και όλη η ελληνική ποπ του ’80 και του ’90.
ΦΩΝΤΑΣ ΤΡΟΥΣΑΣ
Μια ιστορία για τη μουσική της ταινίας «Ρεμπέτικο»

Μουσική / Μια ιστορία για τη μουσική της ταινίας «Ρεμπέτικο»

Ο Σταύρος Ξαρχάκος περιγράφει όλα όσα συνέβησαν και τις δυσκολίες που υπήρξαν μέχρι να δημιουργηθεί το θρυλικό σάουντρακ, το οποίο τέσσερις δεκαετίες μετά θα παρουσιαστεί ολόκληρο για πρώτη φορά.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ
10 Πράγματα για τον Eric Prydz

Μουσική / H επιρροή του «Pryda» στην ηλεκτρονική μουσική και τα άλλα πρόσωπα του Eric Prydz

Ο Σουηδός DJ και παραγωγός με τα χίλια ψευδώνυμα, που σταμάτησε να παίζει επιτυχίες του όπως το «Call on Me» και έβαλε τα visuals στις μεγάλες dance διοργανώσεις, θα βρίσκεται στο Primer Festival το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ