After theatre: 6 μέρη που περιμένουν να σε περιποιηθούν μετά το θέατρο

After theatre: 6 μέρη που περιμένουν να σε περιποιηθούν μετά το θέατρο Facebook Twitter
0

Frater & Soror

Ένα hi-end bistro όπου πρέπει να πας.

Ένα από τα πιο μοντέρνα, up to date και ψαγμένα μπιστρό-εστιατόρια της πόλης βρίσκεται στην πλατεία Προσκόπων, στο Παγκράτι, και ακούει στο όνομα Frater & Soror. Ειδικότης του τα natural wines, οι άπειρες premium παραλλαγές του τζιν και ένα ιδιαίτερο μενού διά χειρός του διακεκριμένου σεφ Δήμου Μπαλόπουλου. Πίσω από αυτήν τη νέα γαστρονομική πρόταση βρίσκεται μια ομάδα που στο παρελθόν έχει υπογράψει μόνο επιτυχίες (The Clumsies, Odori, Theory Bar & More, Senios) και συνεχίζει να κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς από εμάς. Στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο προσφέρεται καθημερινά ένα δημιουργικό μενού, είτε νωρίς για breakfast και lunch (καθημερινά μέχρι τις 19:00 και τις Κυριακές μέχρι τις 18:00), είτε για dinner μετά τις 19:00, με δημιουργικό comfort food που πατάει στην bistronomie φιλοσοφία. Όταν πάτε, μην παραλείψετε να ρωτήσετε για τα natural wines που αποτελούν την πιο σύγχρονη προσέγγιση στον μαγικό πλανήτη του κρασιού. Με τη μικρότερη δυνατή έως μηδενική επεξεργασία κατά την παρασκευή τους, θα συνοδεύσουν ιδανικά όποια πρόταση φαγητού κι αν επιλέξετε. Όσο για τους λάτρεις του τζιν, θα μείνετε έκπληκτοι από το πλήθος των παραλλαγών από πλευράς γεύσεων αλλά και premium ετικετών. Εκτός, αν το προτιμάτε σε μορφή (πειραγμένων) κοκτέιλ. Αυτή η ιδιαίτερη μπιστρο-τζιντονερία με την urban, σε στυλ '70s διακόσμηση θα κερδίσει το μάτι και θα σας κάνει να θέλετε να ξαναπάτε. Το μυστικό αυτής της «αδελφότητας», άλλωστε, είναι να γίνει το νέο αγαπημένο στέκι της πόλης. Το άλλο μεγάλο μυστικό βρίσκεται στο υπόγειο. Αλλά γι' αυτή την πριβέ εμπειρία ρωτήστε από κοντά και κλείστε θέση.

Frater & Soror, Αμύντα 6, Παγκράτι, 210 7213720, καθημερινά μεσημέρι-βράδυ

Gypsy Jungle

Τι να μας πουν και οι Ιάπωνες... Ήρθε το ελληνικό σούσι.

After theatre: 6 μέρη που περιμένουν να σε περιποιηθούν μετά το θέατρο Facebook Twitter

Ζούγκλα γίναμε! Η πόλη που δεν ηρεμεί ποτέ βρήκε επιτέλους τον ναό της. Ένας εκπληκτικός χώρος με ιστορία –το κτίριο είναι του 1870– μετατρέπεται στον εξωτικό παράδεισο του all-day bar-restaurant Gyspy Jungle. Στο απόλυτο meeting point της αθηναϊκής διασκέδασης, την πλατεία Αγίας Ειρήνης.


Για μία ακόμα φορά ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Συρόπουλος, γνωστός για τα επιτυχημένα concepts στον χώρο της εστίασης, έρχεται να ταράξει τα «γαστρονομικά νερά» της πόλης, προτείνοντας κάτι πρωτοποριακό: το ελληνικό σούσι! Σε συνδυασμό με έναν χώρο όπου το interior design πραγματικά εντυπωσιάζει. Περπατώντας στην πλακόστρωτη Αιόλου, ξαφνικά το τοπίο αλλάζει και γεμίζει εξωτικούς παπαγάλους, κοκοφοίνικες, πουλιά του παραδείσου, ελέφαντες, ιπτάμενες μαϊμούδες και νωχελικές τίγρεις. Ένα ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε ελληνικό σούσι με συνταγές που δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο και αξίζει να δοκιμάσετε. Η ελληνική βερσιόν της ιαπωνικής κουζίνας είναι κάτι το εκπληκτικό και σε αυτό βοήθησε και η ελληνική φύση, που, ως γνωστόν, έχει όλα αυτά τα μαγικά υλικά που μπορούν ανά πάσα στιγμή να απογειώσουν τον ουρανίσκο μας.


Το Gypsy Jungle, όμως, έχει κι άλλους άσους στο μανίκι: τα περίεργα εξωτικά signature cocktails που σερβίρονται όλη μέρα, μεταμορφώνοντας τον πεζόδρομο της Αιόλου σε ένα street style stage διασκέδασης με θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Αυτή η fusion κατάσταση, με όλο το hype που τη χαρακτηρίζει, έρχεται να ταράξει και τις νύχτες μας. Guest DJs, special nights με live μουσικούς, street parties και όρεξη να υπάρχει να λιώσουμε τα dancing shoes που αδημονούν να βγουν βόλτα.  

Gypsy Jungle, Αιόλου 27, Μοναστηράκι, 210 3252335, 6987 454777. Δευτ.-Κυρ. 9:00-μέχρι αργά. Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook & στο Ιnstagram

Senios

Ένα αγαπημένο στέκι για καλό ελληνικό φαγητό.

After theatre: 6 μέρη που περιμένουν να σε περιποιηθούν μετά το θέατρο Facebook Twitter

Το ελληνικό μεζεδοπωλείο στα καλύτερά του βρίσκεται στο αγαπημένο όλων μας κέντρο της πόλης. Βολτάροντας στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου, κοντά στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, θα (ξανα)ανακαλύψουμε ένα αγαπημένο στέκι που φόρεσε τα ελληνικά του και ήρθε να απογειώσει τη γνήσια ελληνική εμπειρία. Η τοποθεσία, ιδανική, στην καρδιά του αστικού τοπίου, έρχεται να ταξιδέψει τους επισκέπτες του στην παλιά Αθήνα. Κεντρική θέση σε αυτό έχει η vintage αισθητική με τα μαρμάρινα τραπεζάκια και τις ξύλινες καρέκλες, με μια κουζίνα ανοιχτή, για να μπορεί ο καθένας να βλέπει τι συμβαίνει... και αυτό που συμβαίνει είναι εκλεκτοί μεζέδες για όλα τα γούστα. Αλλά μεζές χωρίς πιοτό δεν νοείται, οπότε στο σημείο αυτό έρχεται μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών αποσταγμάτων να γεμίσει μοναδικά το κάδρο. Θα βρείτε πολλές ετικέτες τσίπουρου, ούζου και κρασιού που μπορούν να σας ταξιδέψουν νοσταλγικά, μαζί με την παρέα σας, στη ρετρό Αθήνα. Οι ωραιότερες κουβέντες, άλλωστε, και σίγουρα οι πιο ειλικρινείς, ξεκινάνε μετά το δεύτερο τσούγκρισμα. Η καινούργια ταυτότητα του Σένιου υπογράφεται γευστικά από τον σεφ Δημοσθένη Μπαλόπουλο που φρόντισε να παντρέψει με αγάπη την παραδοσιακή κουζίνα με στοιχεία της νέας ελληνικής γαστρονομίας. Αυτό μπορείτε να το ανακαλύψετε και μόνοι σας, βλέποντας τον κατάλογο που, συν τοις άλλοις, έχει καθημερινά επιπλέον μαγειρευτά και μεζέδες ημέρας. Καγιανά με παστό Καλαμάτας, κολοκυθάκια τηγανητά με ανθότυρο Κρήτης, πατατοκροκέτες γεμιστές με σπετζοφάι, διάφορα πιάτα με ψάρι ή κρέας, κάμποσα ορεκτικά, αλοιφές και σαλάτες. Από το κλείσιμο δεν μπορούν να λείψουν οι γλυκές προτάσεις, όπως οι μελωμένοι ζεστοί λουκουμάδες με παγωτό και το σοκολατένιο μωσαϊκό. Ένα new age καφενείο-μεζεδοπωλείο δεν θα μπορούσε να παραλείψει, βέβαια, και τον καλό καφέ. Από τις 8 το πρωί σερβίρεται φρεσκοκαβουρδισμένος και μυρωδάτος, όπως παλιά. Σένια!

Senios, Καλαμιώτου 15, Αθήνα, 210 3318778, Κυρ.-Πέμ. 08:00-02:00, Παρ.-Σάβ. 08:00-04:00

Gargaretta

Ένας χώρος που ταιριάζει με την τέχνη του θεάτρου.

After theatre: 6 μέρη που περιμένουν να σε περιποιηθούν μετά το θέατρο Facebook Twitter

Η έξοδος για θέατρο έχει έναν άλλον αέρα, λίγο πιο elegant, πιο ψαγμένο, με μικρές καλλιτεχνικές αναζητήσεις να σε οδηγούν σε επιλογές που αφορούν όχι μόνο την παράσταση που θα δεις αλλά και το πού θα πας πριν ή μετά από αυτήν. H Gargaretta επικρατεί στον χάρτη της θεατρικής διασκέδασης (ή καλύτερα ψυχαγωγίας) γιατί από μόνη της αποτελεί ένα σκηνικό που εντυπωσιάζει και αφήνει τη φαντασία σου να κινηθεί σε μονοπάτια καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ο σχεδιασμός της Έλενας Σταυροπούλου παρουσιάζει έναν minimal urban χώρο με μια οροφή που έχει πλεχτεί στο χέρι και σε παρακινεί να κοιτάξεις ψηλά, και μάλιστα να κρατήσεις για λίγο το βλέμμα σου εκεί. Όσο για τις γεύσεις που θα απολαύσεις, οι Μανώλης Μαυριγιαννάκης και Μάριος Πιρπιρίδης, με head chef τον Άρη Πουλόπουλο, έχουν επιμεληθεί ένα μενού που εισάγει την κουλτούρα των tapas στην ελληνική πραγματικότητα με την κατάλληλη συνοδεία κρασιού από την κάρτα της Αμάντας Κοντίνου. Μια σειρά από ιδιαίτερα απεριτίφ και φρέσκα γλυκά για να συνοδεύσεις τον καφέ σου θα σου δημιουργήσουν την κατάλληλη διάθεση ώστε να συνεχίσεις με τη θεατρική παράσταση της επιλογής σου, ενώ στο after theatre menu τη Gargaretta έχει να σου προτείνει δημιουργικά tapas, πλατό τυριών και αλλαντικών, όλα βασισμένα στις γεύσεις της Μεσογείου και φτιαγμένα με εκλεκτά προϊόντα που μπορείς να προμηθευτείς και στο παντοπωλείο του χώρου. Οι ετικέτες των κρασιών και τα δροσιστικά signature cocktails θα σε κρατήσουν στη Gargaretta μέχρι αργά για να συζητήσεις την παράσταση που μόλις είδες, μέσα σε ένα περιβάλλον που σε ταξιδεύει στην παλιά Αθήνα, γράφοντας το δικό του θεατρικό κείμενο στο κέντρο της πόλης.

Gargaretta, Ροβέρτου Γκάλλι 1, Ακρόπολη, 210 9228713, FΒ: gargaretta, Instagram: gargaretta

Lot51

Γαστρονομικός άρτος και θεάματα.

After theatre: 6 μέρη που περιμένουν να σε περιποιηθούν μετά το θέατρο Facebook Twitter

Το Lot51 το γνωρίζεις για τον καφέ του. Ή μάλλον για τον μοναδικό καφέ του, αφού η εξειδίκευση στο είδος είναι που το κάνει να ξεχωρίζει, με ποικιλίες μοναδικής γεωγραφικής προέλευσης από την Αιθιοπία, τη Βραζιλία, την Ινδία, την Κολομβία, την Κόστα Ρίκα και πολλά ακόμα μέρη του κόσμου που εναλλάσσονται στη μηχανή La Marzocco που στολίζει το μπαρ. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι το μενού του, που έρχεται ανανεωμένο αυτόν τον Νοέμβρη για να συνοδεύσει την after theatre βόλτα σου με πιάτα που κρύβουν πολλή γαστρονομία, παρουσιάζοντας μια άλλη εκδοχή του bar food. Αφού ολοκληρώσεις, λοιπόν, την καλλιτεχνική απόλαυση με την παράσταση που επέλεξες, το Lot51 θα σου προτείνει μια σειρά από άλλες απολαύσεις, φτιαγμένες επίσης με τέχνη, εκλεκτά υλικά και υψηλή αισθητική. Στα must try ανήκει το hot dog που σερβίρεται σε ψωμί μπριός σε τρεις διαφορετικές εκδοχές: Ρulled Βeef με σιγομαγειρεμένη μοσχαρίσια σπάλα, μαγιονέζα σκόρδου και φύτρες, Peno Dog με κιμά καπνιστού λουκάνικου, καραμελωμένο κρεμμύδι, τσένταρ, μπέικον και jalapeno, και Veggie Dog με γουακαμόλε, χαλούμι σχάρας, ντοματίνια κονφί και φύτρες. Οι φανατικοί των γλυκών, που μετά την παράσταση θα αναζητήσουν ένα προσεγμένο επιδόρπιο, μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στις νέες προτάσεις του μενού, όπου η υψηλή ζαχαροπλαστική κάνει τα δικά της μικρά θαύματα.


Το crémeux σοκολάτας με τραγανό μπισκότο κακάο, παγωτό καρύδας, αφρό καρύδας και exotic sauce αλλά και το Mi cuit με Valrhona Τulakalum 75%, παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης και σάλτσα κόκκινων φρούτων είναι πειρασμοί... δεν χρειάζεται να πεις κάτι άλλο. Τα υπόλοιπα τα λέει το Lot51 στον νέο του κατάλογο. Ένας χώρος στην καρδιά της θεατρικής Αθήνας που δίνει τη δική του ερμηνεία στην ιστορική φράση «άρτος και θεάματα».

Lot51, Παπαδιαμαντοπούλου 24Β, Ιλίσια, 6937 337066 FΒ: LOT51, Instagram: lot.51

Beauty Killed The Beast

Το νέο μενού του δημιουργεί ένα μοναδικό γευστικό σενάριο.

After theatre: 6 μέρη που περιμένουν να σε περιποιηθούν μετά το θέατρο Facebook Twitter

Ο θεατρικός χειμώνας φέρνει στην πόλη μια ανανέωση και μια ζωντάνια που έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Οι σκηνές της Αθήνας έχουν να προτείνουν επιλογές για όλους, προσφέροντας κάποιες ώρες που ο νους ταξιδεύει με το κείμενο του συγγραφέα και οι αισθήσεις παραδίνονται στην παράσταση. Μέσα σε αυτό το κλίμα της ουσιαστικής απόδρασης το Beauty Killed The Beast αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της after theatre βόλτας. Και όπως ακριβώς το φθινόπωρο σηματοδοτεί την επίσημη αρχή της νυχτερινής αθηναϊκής ζωής και των θεάτρων που ζωντανεύουν στην πόλη, έτσι και το φετινό μενού ανανεώνεται για να σε ταξιδέψει στις γεύσεις. Άλλωστε, κάθε εποχή σημαίνει νέα υλικά και νέα πιάτα με φρέσκες πρώτες ύλες αλλά και μοναδικά signature cocktails. Στο BKTB το cocktail menu, δημιουργία της ομάδας του Νίκου Σωτηρόπουλου, είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να συνδυάζεται αρμονικά με τα νέα πιάτα αλλά και μοναδικά πλούσιο για να μη χάνεις το ενδιαφέρον σου αν θέλεις απλώς να απολαύσεις το ποτό σου. Όσο για τα πιάτα, πίσω από τη νέα εκδοχή της κουζίνας του BKTB κρύβεται ο Δημήτρης Κοντόπουλος που φρόντισε ο ολοκαίνουργιος κατάλογος να ικανοποιεί τους λάτρεις του καλού φαγητού.

Εμπνευσμένο από το πολυπολιτισμικό ταμπεραμέντο της πόλης, το μενού καταφέρνει να συνδυάζει μάνγκο με churrasco sauce και γεμιστό ραβιόλι με φέτες χαμόν, δημιουργώντας μια συνολική γεύση που, λίγο-πολύ, μοιάζει με αυτήν που σου αφήνει μια καλή παράσταση. Η μοσχαρίσια πικάνια με taleggio sauce, συνοδευμένη με κάποιο από τα φίνα ποτά της ομάδας που βρίσκεται πίσω από το μπαρ, είναι ιδανική πρόταση για δύο. Άλλωστε, ο χώρος στην Παραμυθίας σε υποδέχεται καθημερινά για να δοκιμάσεις τα νέα του πιάτα και να δημιουργήσεις το δικό σου γευστικό σενάριο.

Beauty Killed The Beast, Παραμυθίας 14, Κεραμεικός, 210 5240117, FΒ: Beauty-Killed-the-Beast, Instagram: beauty_killed_the_beast

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Τι είναι αυτό που κάνει τα αυτόριζα αμπέλια τόσο μοναδικά;

Το κρασί με απλά λόγια / Αυτόριζα αμπέλια: Ο μεγάλος θησαυρός της αμπελουργίας

Είναι τα πιο «ειλικρινή» αμπέλια στον κόσμο, εξ’ ου και οι Γάλλοι τα αποκαλούν «franc de pied». O εξαιρετικός σύμβουλος-οινολόγος Σπύρος Ζουμπούλης μιλά στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη για το κρασί που προσφέρει όλη την αλήθεια για το terroir που το γέννησε.
THE LIFO TEAM
Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Γεύση / Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Μετά το Ρίνι που αγαπήθηκε πολύ, η Μαρίνα Χρονά σερβίρει στον Κεραμεικό μικρά πιάτα που της αρέσουν, είτε πρόκειται για φάβα φουρνιστή και ντολμαδάκια κασιώτικα είτε για ravioloni και shepherd’s pie.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Γεύση / Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Ο Apo, ένας Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας που έφτασε στην Ελλάδα με 7 ευρώ στην τσέπη, σερβίρει πλέον τσιγ κιοφτέ, πληθωρικό μπεϊντί κεμπάπ και χειροποίητο ντονέρ, ενώ μοιράζεται μαζί μας τρεις από τις συνταγές του.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Φάε έναν Βαλεντίνο

Γεύση / Φάε έναν Βαλεντίνο

Όπως και στη ζωή, έτσι και στα πιο καλά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας κυκλοφορούν καρδιές μικρές και καρδιές μεγάλες· για να τις δωρίσετε ή για να τις κρατήσετε για πάρτη σας. Φτιάχνουν επίσης cheesecake, choux, πανετόνε και rolls ειδικά για τη μέρα που κάποιοι τη γιορτάζουν και σε κάποιους περνάει εντελώς αδιάφορη. Ποιος, όμως, μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό γλυκό;
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Γεύση / Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Τι θες; Τις σούπες που έτρωγες στην Ήπειρο; Ωραία γιουβαρλάκια; Ή μια σωστά χυλωμένη φασολάδα; Ό,τι θες από φαγητό που να θυμίζει «χειμώνα» θα το βρεις σε αυτό εδώ το mega post.
THE LIFO TEAM
Δώδεκα Πιάτα

Γεύση / «Δώδεκα Πιάτα» στο Κουκάκι: Για χειροποίητο γύρο στην ταβέρνα ενός αστεράτου σεφ

Ο Παύλος Kυριάκης είχε κατά νου δύο πράγματα: Να φτιάξει ένα μέρος όπου θα μπορούν να τον επισκέπτονται εύκολα οι φίλοι του και να σερβίρει κλασικά πιάτα - λίγα και καλά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
CHECK Η γεύση των χιονισμένων τοπίων

Γεύση / Η γεύση των χιονισμένων τοπίων

Το γριβάδι πλακί με τις «καπιρές» του άκρες, ένα αγριογούρουνο μαγειρεμένο στιφάδο, μια γίδα βραστή του Ολύμπου και η φασολάδα των Πιερίων: Φαγητά που η νοστιμιά τους ενισχύεται από την ατμόσφαιρα της ζεστής συντροφιάς που σμίγει στην κρύα αγκαλιά του βουνού.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ξυνιστέρι, σπούρτικο, μοροκανέλλα: Ο κυπριακός αμπελώνας κρύβει θησαυρούς

Το κρασί με απλά λόγια / Ξυνιστέρι, σπούρτικο, μοροκανέλλα: Ο κυπριακός αμπελώνας κρύβει θησαυρούς

Ο κορυφαίος Κύπριος οινολόγος και οινοποιός, Γιάννης Κυριακίδης, μοιράζεται μοναδικές πληροφορίες για τις λευκές ποικιλίες κρασιού του νησιού στην Υρώ Κολιακουδάκη και τον Παναγιώτη Ορφανίδη.
THE LIFO TEAM
Βαλκανικές συνταγές

Γεύση / Esthio: Στο Κουκάκι για ρουμάνικο λαχανοντολμά και αλβανικό γιαουρτοταβά

Το casual dining εστιατόριο του Έλβι-Δημήτρη Ζύμπα, που σύστησε στην Αθήνα τη βαλκανική κουζίνα, μόλις προστέθηκε στις προτάσεις του οδηγού Michelin. Ο σεφ το γιορτάζει, χαρίζοντάς μας τέσσερις συνταγές του για να τις φτιάξουμε στο σπίτι.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Από ένα fun εστιατόριο μέχρι ένα αναψυκτήριο: 11 νέες αθηναϊκές αφίξεις

Γεύση / Από ένα fun εστιατόριο μέχρι ένα αναψυκτήριο: 11 νέες αθηναϊκές αφίξεις

Εστιατόρια που συζητιούνται εντόνως, τα πιο «to see and to be seen» μαγαζιά των ημερών ή απλώς μέρη που φτιάχτηκαν για να γίνουν εύκολα στέκια. - Spoiler alert: Σε αυτή τη λίστα θα συναντήσετε πολύ κρασί και μουσική από βινύλια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ