Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Δαμασκός
5

1.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Σαντορίνη


2.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Alkmaar, Ολλανδία


3.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Halong, Βιετνάμ


4.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Ινδονησία


5.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Java, Iνδονησία


6.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Kengtung, Mιανμάρ


7.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Mercat St Josep la Boqueria, Βαρκελώνη


8.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Moramanga, Μαγαδασκάρη


9.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
St Remy de Provence, Γαλλία


10.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Pike Place Market, Σιάτλ


11.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Pune, Ινδία


12.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Σουδάν


13.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Pushkar, Ινδία


14.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Ζάμπια


15.


16.

[via], [via], [via]

Γεύση
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM
Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

Γεύση / Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

H Αθήνα έχει πολλά στριτφουντάδικα. Όμως κάποια νέα, εκτός από το ότι ανεβάζουν το επίπεδο, έχουν καταφέρει να γίνουν instant συνήθεια για το προσεγμένο φαγητό τους, αλλά όχι μόνο γι' αυτό.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σουπιοπίλαφο

Γεύση / Σουπιοπίλαφο: Η μυστηριώδης γεύση του Αιγαίου

Από τον μινωικό πολιτισμό και τα κύπελλα του μέχρι τα σύγχρονα τσουκάλια, το μελάνι της σουπιάς συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του, ενώ το σουπιοπίλαφο αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο γευστικό του αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Από Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Γεύση / Από το Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Σε μακαρονάδα ή παστός με ρεβίθια, ή λεμονάτος με ολόκληρα κρεμμύδια: Από το ένα πέλαγος στο άλλο, το τελετουργικό μας πιάτο παίρνει διαφορετικές μορφές, αποτελώντας ένα εκλεκτό έδεσμα της ελληνικής cucina povera.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Πριν από 13 χρόνια, σε μια ψαροταβέρνα πολύ μακριά από τη θάλασσα, οι αδελφοί Λιάκοι μαζί με τον Ανέστη Λαζάι συνδυάσαν την παράδοση με την καινοτομία και δημιούργησαν γεύσεις-σταθμούς, όπως το καλαμάρι κοντοσούβλι και η τσιπούρα χουνκιάρ, κερδίζοντας φανατικούς θαυμαστές.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Λήμνος: Ταξίδι στους αμπελώνες και τις γεύσεις του νησιού

Το κρασί με απλά λόγια / Λήμνος: Ένα από τα αρχαιότερα μέρη στον κόσμο που έφτιαχνε κρασί

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET ταξιδεύει στη Λήμνο για να οινοτουρισμό και μοιράζεται με τον Παναγιώτη Ορφανίδη τις εμπειρίες της από τις γεύσεις που δοκίμασε και φυσικά ό,τι έμαθε για τα κρασιά, τις ποικιλίες, την αμπελουργία και τα οινοποιεία του νησιού.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Πολύ όμορφες φωτογραφίες!Και για να συνδεθούμε λίγο και με "Α,μπα" και με "Μικροπράγματα" (δες ψυχαναγκασμοί) μου αρέσουν πολύ οι τακτοποιημένοι πάγκοι, όπου όλα τα πράγματα είναι ταξινομημένα και τοποθετημένα σε αυστηρά σχήματα/όρια, όπως στις φωτογραφίες 1, 5, 15. Πάντα, βέβαια, αναρωτιέμαι ποιος έχει το κέφι και το κουράγιο να στοιβάζει μία μία τις πατάτες ή τα φρούτα. Απολαμβάνω, ωστόσο, το αισθητικό αποτέλεσμα.