Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Δαμασκός
5

1.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Σαντορίνη


2.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Alkmaar, Ολλανδία


3.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Halong, Βιετνάμ


4.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Ινδονησία


5.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Java, Iνδονησία


6.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Kengtung, Mιανμάρ


7.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Mercat St Josep la Boqueria, Βαρκελώνη


8.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Moramanga, Μαγαδασκάρη


9.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
St Remy de Provence, Γαλλία


10.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Pike Place Market, Σιάτλ


11.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Pune, Ινδία


12.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Σουδάν


13.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Pushkar, Ινδία


14.

Ολοζώντανες και πολύχρωμες λαϊκές αγορές όλης της γης Facebook Twitter
Ζάμπια


15.


16.

[via], [via], [via]

Γεύση
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τιμή του κρασιού και οι παράγοντες που την επηρεάζουν

Γεύση / Γιατί έχει ακριβύνει τόσο το κρασί;

Πόσο μπορεί να αντέξει στις αυξήσεις το πορτοφόλι του Έλληνα καταναλωτή; Αν πρόκειται για είδη πρώτης ανάγκης, δυστυχώς είμαστε δέσμιοι του «νόμου της αγοράς»· το κρασί όμως είναι προϊόν απόλαυσης, όχι πρώτης ανάγκης.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
Συνταγές με φιστίκι

Γεύση / Ευέλικτο, πλούσιο και τραγανό, το φιστίκι Αιγίνης πρωταγωνιστεί σε αυτές τις έξι αλμυρές και γλυκές συνταγές

Τα αδέλφια Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης προτείνουν ριγκατόνι με πέστο φιστικιού, cookies φιστίκι και άλλες πρωτότυπες ιδέες που αξιοποιούν τον αγαπημένο ξηρό καρπό.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο;

Το κρασί με απλά λόγια / Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο;

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μάς ταξιδεύουν στη βορειοανατολική Ιταλία με οδηγό τον σύμβουλο οινολόγο Stefano Ferrantes, ειδικό στην παραγωγή Prosecco, που εργάζεται στα μεγαλύτερα και γνωστότερα οινοποιεία της περιοχής.
THE LIFO TEAM
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Γεύση / Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βραβευμένα εστιατόρια, που αποτελούν το όνειρο πολλών foodies, καυχιούνται για τις βιώσιμες πρακτικές τους, την ίδια στιγμή που κάποιες «λεπτομέρειες» για τη λειτουργία τους τείνουν να αποσιωπούνται από τη βιομηχανία της εστίασης.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα

Γεύση / Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα

Η συναρπαστική ιστορία του πιο εύκολου φαγητού ξεκινά από την αρχαία Κίνα και τη δυναστεία Τσινγκ. Σύμφωνα με έναν τριάστερο σεφ, υπάρχει τρόπος να κάνουμε τα συσκευασμένα noodles γκουρμέ. Δοκιμάσαμε όσα βρήκαμε στην Αθήνα και προτείνουμε τα καλύτερα.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ο Dr. George Soleas εξηγεί πώς έγινε ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

O Dr. George Soleas, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του LCBO, του μεγαλύτερου εισαγωγέα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, αφηγείται στην Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και τον Παναγιώτη Ορφανίδη την κινηματογραφική ζωή του.
THE LIFO TEAM
Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Βιβλίο / Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Ο Νίκος Ψιλάκης ερευνά και μελετά την κρητική παράδοση εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Τα βιβλία του είναι μνημειώδεις εκδόσεις για το φαγητό, τις λαϊκές τελετουργίες και τα μοναστήρια της Κρήτης που διασώζουν και προωθούν τον ελληνικό πολιτισμό.
M. HULOT
Proveleggios

Γεύση / Ο Αλέξανδρος Καρακάτσανης έχασε πολλά σε μια νύχτα, αλλά επιστρέφει δυναμικά στο Proveleggios

Ο νεαρός και ταλαντούχος σεφ που είδε το πρώτο του μαγαζί στην Αθήνα να καίγεται ολοσχερώς δεν το έβαλε κάτω στιγμή. Πρόσφατα ανέλαβε να αλλάξει την κουζίνα του δημοφιλούς εστιατορίου και θέλει να αφηγηθεί τις αναμνήσεις όλης της ομάδας που τον υποδέχτηκε μέσα από τα πιάτα του.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

5 σχόλια
Πολύ όμορφες φωτογραφίες!Και για να συνδεθούμε λίγο και με "Α,μπα" και με "Μικροπράγματα" (δες ψυχαναγκασμοί) μου αρέσουν πολύ οι τακτοποιημένοι πάγκοι, όπου όλα τα πράγματα είναι ταξινομημένα και τοποθετημένα σε αυστηρά σχήματα/όρια, όπως στις φωτογραφίες 1, 5, 15. Πάντα, βέβαια, αναρωτιέμαι ποιος έχει το κέφι και το κουράγιο να στοιβάζει μία μία τις πατάτες ή τα φρούτα. Απολαμβάνω, ωστόσο, το αισθητικό αποτέλεσμα.