Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας στον χώρο σας

Γεύσεις από τον φούρνο delivered by efood Διάλεξε ανάμεσα στις αγαπημένες σου λιχουδιές από τα bakeries της Αθήνας και απόλαυσέ τις στον χώρο σου Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ο

φούρνος για όλους εμάς δεν είναι μια απλή καθημερινή συναλλαγή. Είναι μια ιστορία που συνδέεται με την ελληνική κουλτούρα και τις συνήθειες, τις γευστικές προτιμήσεις αλλά και την παράδοση, την υψηλή ζαχαροπλαστική αλλά και τις διατροφικές ιδιαιτερότητες.

Ο φούρνος που έγινε bakery και απέκτησε σύγχρονο σχεδιασμό και food styling δεν παύει να αντιπροσωπεύει το πρωινό που θα συνοδεύσει τον καφέ σου, το μεσημεριανό ψωμάκι για το φαγητό και το σνακ που θα λιγουρέψεις και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Όλα αυτά κι άλλα πολλά βρίσκεις στα bakeries της Αθήνας, που το καθένα έχει τη δική του ταυτότητα και τη δική του σπεσιαλιτέ.

Εκείνο που σίγουρα έχουν κοινό, είναι πως έρχονται στην πόρτα σου deliverd by efood για να φέρουν όπου ακριβώς είσαι, τις γεύσεις που έχεις λατρέψεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις στην πλατφόρμα του efood -που συγκεντρώνει τις καλύτερες προτάσεις αρτοπαρασκευασμάτων και γλυκών - εκείνο που επιθυμείς περισσότερο και να περιμένεις τη στιγμή που θα χτυπήσει το κουδούνι σου.

Γεύσεις από τον φούρνο delivered by efood Διάλεξε ανάμεσα στις αγαπημένες σου λιχουδιές από τα bakeries της Αθήνας και απόλαυσέ τις στον χώρο σου Facebook Twitter

Paul

Αν δεν έχεις δοκιμάσει τη γαλλική μπακέτα στα Paul, τότε έχεις χάσει άπειρες στιγμές απόλαυσης. H γνωστή αλυσίδα bakery έχει να σου προτείνει μοναδικές δημιουργίες όπως τα παραδοσιακά mini fougasse από τη Νότιο Γαλλία αλλά και τα μαλακά μπατόν ολικής άλεσης. Το Millefeuille chocolat με τραγανή σφολιάτα και αφράτη crème patisserie σοκολάτας θα σε ξετρελάνει, ενώ η τάρτα με φρούτα εποχής είναι από τις καθημερινές απολαύσεις που σου προσφέρουν τα Paul και μάλιστα στην πόρτα σου.

Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας έρχονται στο σπίτι σας Facebook Twitter

The Bakers

Στα The Bakers θα βρεις ζύμες και γλυκά που θα σε κάνουν φανατικό! Από πίτες και donuts μέχρι σάντουϊτς σε διάφορες λαχταριστές συνταγές, φτιαγμένα με ψωμί αργής ωρίμασης προζυμένιο, σιμίτια, μπριός, και φοκάτσιες, που πρέπει να γευτείς επειγόντως. Πολλές και οι επιλογές σε γλυκά, όπως το profiterole με τη μοναδική σοκολάτα Valhrona, τα cheesecake σε διάφορες παραλλαγές αλλά και οι χειροποίητες μπάρες δημητριακών που θα παραγγείλεις μαζικά γιατί μια δεν είναι ποτέ αρκετή.

Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας στον χώρο σας Facebook Twitter

Όλυρα

Ό,τι κι αν παραγγείλεις από το Όλυρα, να ξέρεις πως μοσχομυρίζει παράδοση και έχει μοναδική γεύση. Το τσουρέκι με πραλίνα και επικάλυψη σοκολάτας είναι ένας πειρασμός, αλλά θα πρέπει το εναλλάσσεις με την εκδοχή που περιέχει κρέμα κάστανο και λευκή σοκολάτα. Εδώ θα βρεις και λαχταριστά πασχαλινά κουλουράκια για να φέρεις στο σπίτι σου το άρωμα των γιορτών, delivered by efood, ενώ για τις καθημερινές αναζητήσεις γεύσης θα βρεις άπειρες επιλογές σε χειροποίητα σνακ.

Γεύσεις από τον φούρνο delivered by efood Διάλεξε ανάμεσα στις αγαπημένες σου λιχουδιές από τα bakeries της Αθήνας και απόλαυσέ τις στον χώρο σου Facebook Twitter

Overoll

Τα κρουασάν του Overoll πρέπει να τα γευτείς! Σταφίδας, αμυγδάλου, cheese cake, σοκολάτας, βουτύρου, διάλεξε και πάρε ή καλύτερα παράγγειλέ τα όλα για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της απόλαυσης. Δίπλα τους θα βρεις φοβερά cookies και φυσικά αρωματικό καφεδάκι για να συνοδεύσει τις γεύσεις σου. Στο efood θα αναζητήσεις το στέκι της Πλ. Κλαυθμώνος και μαζί θα βρεις τον τρόπο να έχεις ό,τι θέλεις τη στιγμή που θέλεις εκεί που το θέλεις. Τι άλλο να ζητήσεις για να πάει καλά η μέρα σου;

Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας φέρνουν τις μοναδικές γεύσεις τους στην πόρτα σου delivered by efood για να γεύεσαι ανά πάσα στιγμή τα αγαπημένα σου σνακ, γλυκά ή αρτοπαρασκευάσματα που κάνουν την καθημερινότητα πιο νόστιμη.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν ένα απόσταγμα έχει να αφηγηθεί ενδιαφέρουσες ιστορίες, αυτό είναι το ουίσκι

Γεύση / Αν ένα απόσταγμα έχει να αφηγηθεί ενδιαφέρουσες ιστορίες, αυτό είναι το ουίσκι

Η ξενάγηση σε ένα αποστακτήριο σας ακούγεται κάπως τυπικά τουριστική; Προτιμάτε στα ταξίδια σας να «ζείτε» την πόλη; Κι όμως, υπάρχει ένα αποστακτήριο στο Δουβλίνο -αυτό του πολυβραβευμένου Teeling- που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα το μέρος που γέννησε το ουίσκι.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Raw Βata: Στους Αμπελόκηπους σερβίρουν κοκορέτσι και τραχανά με αχνιστή προβατίνα

Γεύση / Raw Βata: Στους Αμπελόκηπους σερβίρουν κοκορέτσι και τραχανά με αχνιστή προβατίνα

Ο Χρόνης Δαμαλάς προσφέρει μια κουζίνα που είναι οικεία και νέα ταυτόχρονα, με fusion ιδέες και έμφαση στην Ελλάδα, μαθαίνει στους τουρίστες τον τραχανά και σερβίρει το signature κοκορέτσι του χωρίς εντεράκια - μας έδωσε μάλιστα και τη συνταγή γι' αυτό, μαζί με δύο ακόμα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Μαρία Κατσούλη: H ξεχωριστή πορεία της πρώτης Ελληνίδας οινοχόου

Το κρασί με απλά λόγια / Μαρία Κατσούλη, πώς ήταν να είσαι οινοχόος στα μακρινά 90's;

Από την Κρήτη στην Αθήνα και στις σάλες των πιο διάσημων ελληνικών εστιατορίων της δεκαετίας του ’90, η διαδρομή της Μαρίας Κατσούλη στον χώρο του κρασιού καθόρισε και ουσιαστικά δημιούργησε τη θέση του οινοχόου στη χώρα μας. Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συζητούν μαζί της.
THE LIFO TEAM
Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, πες μας πώς κάνεις τα γιουβαρλάκια σου

Γεύση / Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, πώς κάνεις τα γιουβαρλάκια σου;

Στο καινούργιο εστιατόριο Iodio η σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη φτιάχνει πιάτα θαλασσινά με τον ξεχωριστό δικό της τρόπο. Μπήκαμε στην κουζίνα της, μιλήσαμε μαζί της και μάθαμε τις τεχνικές των πιάτων της. 
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
H μανία με το τρουφόλαδο και τι σημαίνει «εκλεκτό» στη γαστρονομία;

Radio Lifo / H μανία με το τρουφόλαδο και τι σημαίνει «εκλεκτό» στη γαστρονομία

Γιατί αναζητάμε διαρκώς το «εξωτικό» και το σπάνιο, αντί να εκτιμάμε περισσότερο τα υλικά και τα φαγητά με τα οποία μεγαλώσαμε; Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη συνομιλεί με τους Nomade et Sauvage, τους μάγειρες Ιορδάνη Τσενεκλίδη και Παναγιώτη Σιαφάκα, για το τι θεωρείται εκλεκτό, τι ορίζεται ως πολυτέλεια στο φαγητό και πώς οι μόδες και οι τάσεις διαμορφώνουν τις διατροφικές μας συνήθειες.
Η ζωή και τα ήθη ενός λεσβιακού χωριού μέσα από το φαγητό

Βιβλίο / Η ζωή και τα ήθη ενός λεσβιακού χωριού μέσα από το φαγητό

Στον Μανταμάδο οι γυναίκες του Φυσιολατρικού–Ανθρωπιστικού Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» δημιούργησαν ένα βιβλίο που συνδυάζει τη νοσταλγία της παράδοσης με τις γευστικές μνήμες της τοπικής κουζίνας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Osteria Mamma 

Γεύση / Ένα νέο ιταλικό σερβίρει πιάτα που περιέχουν άγνωστες στην Αθήνα λέξεις

Θέλοντας να τιμήσει μια επιθυμία της μητέρας της, έπειτα από πολλά ταξίδια και γεύματα σε διαφορετικές ιταλικές πόλεις, η Ελένη Σαράντη ετοιμάζει στο Osteria Mamma πιάτα με μπόλικη comfort νοστιμιά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τα γλυκά των φετινών Χριστουγέννων 

Γεύση / Όλα τα νέα χριστουγεννιάτικα γλυκά σε μία λίστα

Τετράγωνοι κουραμπιέδες, κρητική αλλά και γαλλική βασιλόπιτα, πολλά προζυμένια πανετόνε: Σε αυτή τη λίστα δεν θα βρείτε τα κλασικά γλυκά της Αθήνας -τα ξέρετε ήδη- αλλά όλες τις φρέσκες ιδέες των τριτοκυματικών φούρνων και των πιο δημιουργικών ζαχαροπλαστών.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ