Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας στον χώρο σας

Γεύσεις από τον φούρνο delivered by efood Διάλεξε ανάμεσα στις αγαπημένες σου λιχουδιές από τα bakeries της Αθήνας και απόλαυσέ τις στον χώρο σου Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ο

φούρνος για όλους εμάς δεν είναι μια απλή καθημερινή συναλλαγή. Είναι μια ιστορία που συνδέεται με την ελληνική κουλτούρα και τις συνήθειες, τις γευστικές προτιμήσεις αλλά και την παράδοση, την υψηλή ζαχαροπλαστική αλλά και τις διατροφικές ιδιαιτερότητες.

Ο φούρνος που έγινε bakery και απέκτησε σύγχρονο σχεδιασμό και food styling δεν παύει να αντιπροσωπεύει το πρωινό που θα συνοδεύσει τον καφέ σου, το μεσημεριανό ψωμάκι για το φαγητό και το σνακ που θα λιγουρέψεις και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Όλα αυτά κι άλλα πολλά βρίσκεις στα bakeries της Αθήνας, που το καθένα έχει τη δική του ταυτότητα και τη δική του σπεσιαλιτέ.

Εκείνο που σίγουρα έχουν κοινό, είναι πως έρχονται στην πόρτα σου deliverd by efood για να φέρουν όπου ακριβώς είσαι, τις γεύσεις που έχεις λατρέψεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις στην πλατφόρμα του efood -που συγκεντρώνει τις καλύτερες προτάσεις αρτοπαρασκευασμάτων και γλυκών - εκείνο που επιθυμείς περισσότερο και να περιμένεις τη στιγμή που θα χτυπήσει το κουδούνι σου.

Γεύσεις από τον φούρνο delivered by efood Διάλεξε ανάμεσα στις αγαπημένες σου λιχουδιές από τα bakeries της Αθήνας και απόλαυσέ τις στον χώρο σου Facebook Twitter

Paul

Αν δεν έχεις δοκιμάσει τη γαλλική μπακέτα στα Paul, τότε έχεις χάσει άπειρες στιγμές απόλαυσης. H γνωστή αλυσίδα bakery έχει να σου προτείνει μοναδικές δημιουργίες όπως τα παραδοσιακά mini fougasse από τη Νότιο Γαλλία αλλά και τα μαλακά μπατόν ολικής άλεσης. Το Millefeuille chocolat με τραγανή σφολιάτα και αφράτη crème patisserie σοκολάτας θα σε ξετρελάνει, ενώ η τάρτα με φρούτα εποχής είναι από τις καθημερινές απολαύσεις που σου προσφέρουν τα Paul και μάλιστα στην πόρτα σου.

Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας έρχονται στο σπίτι σας Facebook Twitter

The Bakers

Στα The Bakers θα βρεις ζύμες και γλυκά που θα σε κάνουν φανατικό! Από πίτες και donuts μέχρι σάντουϊτς σε διάφορες λαχταριστές συνταγές, φτιαγμένα με ψωμί αργής ωρίμασης προζυμένιο, σιμίτια, μπριός, και φοκάτσιες, που πρέπει να γευτείς επειγόντως. Πολλές και οι επιλογές σε γλυκά, όπως το profiterole με τη μοναδική σοκολάτα Valhrona, τα cheesecake σε διάφορες παραλλαγές αλλά και οι χειροποίητες μπάρες δημητριακών που θα παραγγείλεις μαζικά γιατί μια δεν είναι ποτέ αρκετή.

Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας στον χώρο σας Facebook Twitter

Όλυρα

Ό,τι κι αν παραγγείλεις από το Όλυρα, να ξέρεις πως μοσχομυρίζει παράδοση και έχει μοναδική γεύση. Το τσουρέκι με πραλίνα και επικάλυψη σοκολάτας είναι ένας πειρασμός, αλλά θα πρέπει το εναλλάσσεις με την εκδοχή που περιέχει κρέμα κάστανο και λευκή σοκολάτα. Εδώ θα βρεις και λαχταριστά πασχαλινά κουλουράκια για να φέρεις στο σπίτι σου το άρωμα των γιορτών, delivered by efood, ενώ για τις καθημερινές αναζητήσεις γεύσης θα βρεις άπειρες επιλογές σε χειροποίητα σνακ.

Γεύσεις από τον φούρνο delivered by efood Διάλεξε ανάμεσα στις αγαπημένες σου λιχουδιές από τα bakeries της Αθήνας και απόλαυσέ τις στον χώρο σου Facebook Twitter

Overoll

Τα κρουασάν του Overoll πρέπει να τα γευτείς! Σταφίδας, αμυγδάλου, cheese cake, σοκολάτας, βουτύρου, διάλεξε και πάρε ή καλύτερα παράγγειλέ τα όλα για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της απόλαυσης. Δίπλα τους θα βρεις φοβερά cookies και φυσικά αρωματικό καφεδάκι για να συνοδεύσει τις γεύσεις σου. Στο efood θα αναζητήσεις το στέκι της Πλ. Κλαυθμώνος και μαζί θα βρεις τον τρόπο να έχεις ό,τι θέλεις τη στιγμή που θέλεις εκεί που το θέλεις. Τι άλλο να ζητήσεις για να πάει καλά η μέρα σου;

Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας φέρνουν τις μοναδικές γεύσεις τους στην πόρτα σου delivered by efood για να γεύεσαι ανά πάσα στιγμή τα αγαπημένα σου σνακ, γλυκά ή αρτοπαρασκευάσματα που κάνουν την καθημερινότητα πιο νόστιμη.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπιοπίλαφο

Γεύση / Σουπιοπίλαφο: Η μυστηριώδης γεύση του Αιγαίου

Από τον μινωικό πολιτισμό και τα κύπελλα του μέχρι τα σύγχρονα τσουκάλια, το μελάνι της σουπιάς συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του, ενώ το σουπιοπίλαφο αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο γευστικό του αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Από Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Γεύση / Από το Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Σε μακαρονάδα ή παστός με ρεβίθια, ή λεμονάτος με ολόκληρα κρεμμύδια: Από το ένα πέλαγος στο άλλο, το τελετουργικό μας πιάτο παίρνει διαφορετικές μορφές, αποτελώντας ένα εκλεκτό έδεσμα της ελληνικής cucina povera.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Πριν από 13 χρόνια, σε μια ψαροταβέρνα πολύ μακριά από τη θάλασσα, οι αδελφοί Λιάκοι μαζί με τον Ανέστη Λαζάι συνδυάσαν την παράδοση με την καινοτομία και δημιούργησαν γεύσεις-σταθμούς, όπως το καλαμάρι κοντοσούβλι και η τσιπούρα χουνκιάρ, κερδίζοντας φανατικούς θαυμαστές.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Λήμνος: Ταξίδι στους αμπελώνες και τις γεύσεις του νησιού

Το κρασί με απλά λόγια / Λήμνος: Ένα από τα αρχαιότερα μέρη στον κόσμο που έφτιαχνε κρασί

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET ταξιδεύει στη Λήμνο για να οινοτουρισμό και μοιράζεται με τον Παναγιώτη Ορφανίδη τις εμπειρίες της από τις γεύσεις που δοκίμασε και φυσικά ό,τι έμαθε για τα κρασιά, τις ποικιλίες, την αμπελουργία και τα οινοποιεία του νησιού.
THE LIFO TEAM
Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές, κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου φαγητού

Γεύση / Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές και κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου γεύματος

Δεν είναι απλώς ένα έδεσμα. Είναι μια τελετουργία που χάνεται στα βάθη του χρόνου, μια ιεροτελεστία που ξεκινά από την άγρια καταδίωξη στα βράχια και καταλήγει στο μεθυστικό άρωμα της θάλασσας, που αναδύεται στο πιάτο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Οι Αθηναίοι / Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Ένα απρόσμενο Σαββατοκύριακο σε ένα κότερο στάθηκε αρκετό για να αλλάξει τη ζωή του. Από την πρώτη του εμπειρία ως μάγειρας στον στρατό μέχρι τις κουζίνες των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου, κάθε σταθμός διαμόρφωσε τη φιλοσοφία του βραβευμένου σεφ. Σήμερα, μέσα από το αστεράτο Soil, αποδεικνύει πως η μαγειρική δεν είναι απλώς τέχνη, αλλά τρόπος ζωής.
M. HULOT
Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Γεύση / Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Μια ταβέρνα που έχτισαν το '56 οι οικοδόμοι της περιοχής και κράτησαν ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα comfort zone, με λίγα, κλασικά και καλά πράγματα, για τις μέρες που δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της «φάσης».
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM