Το iPhone και οι τρελές πωλήσεις

Το iPhone και οι τρελές πωλήσεις Facebook Twitter
5

Ο Eric Chemi, επικεφαλής ερευνητής του Bloomberg Businessweek, δημοσίευσε ένα εκπλητικό στατιστικό στοιχείο.

Οι αγορές του iPhone την προηγούμενη χρονιά, ξεπέρασαν τις εισπράξεις των Microsoft, Amazon, Comcast και Google. Μάλιστα, μόνο το iPhone ξεπερνά σε πωλήσεις την Coca-Cola και τα McDonald's μαζί! Και μιλάμε για δυο από τα πιο "διάσημα" brand.

Για να το θέσουμε αλλιώς, αλλά το ίδιο εντυπωσιακά, ένα προϊόν που δεν υπήρχε τον Μάιο του 2007 φέρνει περισσότερα κέρδη από όσα κερδίζουν οι μεγαλύτερες 474 εταιρίες (κατά την Standard & Poor's).

Με άλλα λόγια: Apple σημαίνει "λεφτά" στην γλώσσα των επενδυτών και το iPhone είναι αυτή τη στιγμή το πιο επιτυχημένο προϊόν στην παγκόσμια ιστορία, ασχέτως τί πορεία τελικά θα ακολουθήσει η εταιρία του στο μέλλον.

(Πηγή: theatlantic)

Τech & Science
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς η Μεσογειακή διατροφή και η άσκηση μπορούν να προστατεύσουν την υγεία των οστών στους ηλικιωμένους

Τech & Science / Πώς η Μεσογειακή διατροφή και η άσκηση μπορούν να προστατεύσουν την υγεία των οστών στους ηλικιωμένους

Νέα έρευνα δείχνει ότι η χαμηλών θερμίδων Μεσογειακή δίαιτα, σε συνδυασμό με τακτική φυσική δραστηριότητα, μπορεί να προστατεύσει την οστική υγεία των ηλικιωμένων γυναικών
LIFO NEWSROOM
Ο Ανταρόλυκος επιστρέφει: Πώς επιστήμονες «ανέστησαν» ένα προϊστορικό ζώο που εξαφανίστηκε πριν 13.000 χρόνια

Τech & Science / Ο Ανταρόλυκος επιστρέφει: Πώς επιστήμονες «ανέστησαν» ένα προϊστορικό ζώο που εξαφανίστηκε πριν 13.000 χρόνια

Οι ειδικοί έφεραν τους Ανταρόλυκους στη ζωή χρησιμοποιώντας ανάλογη μέθοδο με εκείνη βάσει της οποίας δημιουργήθηκε το πρώτο κλωνοποιημένο θηλαστικό, το πρόβατο Dolly
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Πολύ σωστά το έθεσες. Την ώρα που δεν ικανοποιούνται βασικές ανάγκες για εκατομμύρια ανθρώπους και για άλλους τόσους εξασφαλίζονται με αμέτρητες ώρες εργασίας, ένα είδος πολυτελείας, ένα κινητό τηλέφωνο, και μάλιστα τόσο ακριβό αποτελεί το πιο επιτυχημένο προϊόν στην παγκόσμια ιστορία, από εμπορική άποψη. Φαντάζομαι ότι δε θα πρέπει να αναρωτιέται ο μέσος πολίτης, στις οικονομικά αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες αυτού του πλανήτη, γιατί στραβαρμενίζουμε. Έχει χαθεί κάθε έννοια μέτρου, όχι μόνο στην Ελλάδα, που τόσο τους αρέσει να κατηγορούν.