Aυστραλία: Μητέρα άφησε τα μικρά παιδιά στο σπίτι και έφυγε για το Μπαλί

Aυστραλία: Μητέρα άφησε τα μικρά παιδιά στο σπίτι και έφυγε για το Μπαλί Facebook Twitter
2

Μια 28χρονη συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Περθ στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα, καθώς φέρεται να εγκατέλειψε τα ηλικίας 4 και 6 ετών θετά παιδιά της και να έφυγε για το Μπαλί.

Η γυναίκα, που ζει στο προάστιο Cloverdale του Περθ, πιστεύεται ότι ταξίδεψε στο Μπαλί την Τρίτη ενώ ο πατέρας των παιδιών επίσης απουσίαζε από τη χώρα εκείνες τις ημέρες.

Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι και ανακάλυψε τα παιδιά την Τετάρτη το βράδυ. Ένας γείτονας είπε στους δημοσιογράφους ότι τα βρέφη έκλαιγαν και ούρλιαζαν την ώρα που οι αστυνομικοί τα μετέφεραν έξω από το σπίτι.  «Δεν είχα ιδέα ότι ήταν μόνα τους», είπε. "Αν ήξερα θα είχα κάλεσε την αστυνομία."

 «Όταν άκουσα για πρώτη φορά για την κατάσταση αυτή σοκαρίστηκα», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Παιδιού Andrea Mitchell.

Πρόσθεσε ότι τα παιδιά ήταν τώρα στη φροντίδα του Τμήματος Προστασίας του Παιδιού και της Οικογένειας, όπου λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα και υποστήριξη.

Η θετή μητέρα των παιδιών πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο, στις 22 Ιουνίου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αεροπορικό δυστύχημα στην Ουάσινγκτον: Influencer κατηγόρησε τρανς πιλότο για τη συντριβή

Διεθνή / Ουάσινγκτον: Τρανς πιλότος μηνύει influencer που την κατηγόρησε για το αεροπορικό δυστύχημα

Η τρανς πιλότος κατέθεσε αγωγή δυσφήμισης εναντίον του influencer, καθώς ισχυρίστηκε στα social media ότι εκείνη πετούσε το στρατιωτικό ελικόπτερο τον Ιανουάριο, σκοτώνοντας 67 ανθρώπους
LIFO NEWSROOM