Φωτογραφίες απο το Parklife festival 2015

Φωτογραφίες απο το Parklife festival 2015 Facebook Twitter
0

Το περασμένο σαββατοκύριακο είχε σειρά το Parklife festival στο Μάνστεστερ

Φέτος το line up ήταν εξαιρετικό, είχα τη ευκαιρία να ξαναδώ αγαπημένες μπάντες.

Ο καιρός ευτυχώς βοήθησε και περισσότεροι από 70 χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε το Heaton park για το καθιερωμένο φεστιβάλ του Ιουνίου.

Ακολουθούν μερικές ερασιτεχνικές φωτογραφίες, ευελπιστώντας να μεταδώσουν την ατμόσφαιρα που επικράτησε.

  

 

  

H Grace Jones δεν σε αφήνει να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Έξι αλλαγές κοστουμιών, χούλα-χουπ, pole dancer και body paint ήταν τα βασικά συστατικά τη εμφάνισης.

  

Η FKA TWIGS όπως πάντα άκρως εντυπωσιακή: εξαιρετικά φωνητικά άρτια δεμένα με τις μελωδίες της σε συνδυασμό με χορευτικές κινήσεις σε ένα απόλυτα minimal περιβάλλον.

Οι Metronomy ποτέ δεν αποτυχαίνουν με το track list – ηλεκτροποπ σε όλο της το μεγαλείο.

 

Ο Ghostpoet είναι ένας τους καλύτερους ανερχόμενους καλλιτέχνες, αξίζει να το τσεκάρετε.

Hercules And Love Affair: Πολύ δυναμικό set αλλά προτιμώ τους vocalist που χρησιμοποιούν στην Αμερικάνικη περιοδεία

Οι Everything Everything παρουσίασαν το νέο τους άλμπουμ

Άλλοι acts συμμετείχαν: Disclosure, Caribou, Jessie Ware, Jungle, Jamie XX, James Blake, Todd Terje

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλες οι συναυλίες που θα δούμε το φετινό καλοκαίρι

Μουσική / Όλες οι συναυλίες που θα δούμε το φετινό καλοκαίρι

Ποπ, ροκ, ραπ, πειραματική ηλεκτρονική μουσική και ξέφρενα πάρτι με χορό δίνουν πολλές επιλογές για διασκέδαση με (σχεδόν) νέα αλλά και δημοφιλή ονόματα του παρελθόντος να διαμορφώνουν ένα καλοκαιρινό μουσικό τοπίο με μεγάλο ενδιαφέρον.
M. HULOT
Οι Blackpink επιστρέφουν αλλά σόλο

Μουσική / Έχετε έστω ακουστά τις Blackpink ή είστε τίποτα boomers;

Σε μια μουσική βιομηχανία που δεν μπορεί να συνέλθει από την απόλυτη κυριαρχία της Κ-pop, τα μέλη του πιο δημοφιλούς νοτιοκορεάτικου γυναικείου γκρουπ κυκλοφόρησαν σόλο δουλειές. Μαζί κατέκτησαν τον κόσμο, μόνες τους τι κάνουν;
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Η Ιεροτελεστία της Άνοιξης του Ιγκόρ Στραβίνσκυ: Τι συμβαίνει με αυτό το ερεθιστικό έργο;

Συμφωνική Μουσική - Ιστορίες / Η Ιεροτελεστία της Άνοιξης του Ιγκόρ Στραβίνσκυ: Τι συμβαίνει με αυτό το ερεθιστικό έργο;

Με αφορμή τη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής στις 11 Απριλίου, η Ματούλα Κουστένη περιγράφει ένα από τα περιφημότερα έργα του συμφωνικού ρεπερτορίου, την εμβληματική Ιεροτελεστία της Άνοιξης του Ιγκόρ Στραβίνσκυ, αλλά και αφηγείται ένα από τα διασημότερα σκάνδαλα στην Ιστορία της Μουσικής. Η πρεμιέρα του έργου στο Παρίσι του 1913 συνοδεύτηκε από επεισόδια που οδήγησαν μέχρι και στην παρέμβαση της αστυνομίας.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
O Kristof και το τέλος του παιχνιδιού

Μουσική / «Αν δουν ένα αγόρι με ρούχα που θεωρούν ότι δεν είναι αντρικά, ξαφνικά το φετιχοποιούν»

Στο νέο άλμπουμ του, ο Kristof εμπνέεται από τα παιχνίδια κάθε είδους και τo fluidity, κυκλοφορώντας την πιο προσωπική δουλειά του μέχρι σήμερα, η οποία συνοδεύεται από ένα επιτραπέζιο.
M. HULOT