#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο έχουν τη δύναμη να μας κάνουν να νιώσουμε αμέσως καλύτερα. Όπως μία βόλτα στο αγαπημένο μας bar της πόλης. Εκεί που έχουμε περάσει τις περισσότερες βραδιές μας κι έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ένα bar, δεν είναι μόνο ο χώρος του. Ένα μπαρ είναι και οι άνθρωποί του, εκείνοι που βρίσκονται εντός της μπάρας και ετοιμάζουν τα απολαυστικά cocktails που θα συνοδεύσουν την έξοδό μας, που θα δώσουν την απαραίτητη νότα ευχαρίστησης και γεύσης σε κάθε μας στιγμή. Μερικούς από αυτούς τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν, μερικοί θυμούνται τις προτιμήσεις μας ή μας χαιρετούν κάθε φορά. Με κάποιους έχουμε μιλήσει, με κάποιους θα ανταλλάξουμε απλά ένα γνώριμο χαμόγελο.

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που τώρα, μας έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη χρονική στιγμή. Καθώς ο κλάδος της εστίασης βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που πλήττονται περισσότερο λόγω της πανδημίας, το προσωπικό των bars χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας έτσι ώστε, να μπορούμε να επισκεπτόμαστε και πάλι τα αγαπημένα μας μαγαζιά και να απολαμβάνουμε τις ιδιαίτερες συνταγές και τεχνικές των bartenders τους.

Έτσι, αυτή τη φορά καλούμαστε να συγκεντρώσουμε το μεγαλύτερο «tip» που έχει δοθεί ποτέ, χάρη σε μία ξεχωριστή δράση που έχει σκοπό να στηρίξει το προσωπικό των bars/του κλάδου Ho.Re.Ca. στην Ελλάδα. Το #CheersForTheCause είναι μία πρωτοβουλία του εμβληματικού ποτού Campari, που έχει σκοπό να ενδυναμώσει το έργο του οργανισμού «Metron Ariston», με τη βοήθεια όλων μας.

 

Τον φετινό Σεπτέμβρη, επιλέγουμε ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα cocktails το Negroni και πριν το απολαύσουμε, το φωτογραφίζουμε και το ανεβάζουμε χρησιμοποιώντας το hashtag #cheersforthecause και κάνοντας mention @camparigreece. Με κάθε post, το Campari θα διαθέτει ένα χρηματικό ποσό στην μη κερδοσκοπική εταιρεία Metron Ariston, της οποίας στόχος είναι η ανάδειξη του επαγγελματία και φυσικά, η προστασία του ως επαγγελματία στον χώρο αυτή τη δύσκολη περίοδο.

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter

Το Campari έχει υπάρξει ανέκαθεν στο πλάι της ελληνικής κοινότητας των bartenders και του χώρου της εστίασης - κι αυτή τη φορά, αναλαμβάνει μία πρωτοβουλία που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Το #Cheersforthecause αποτελεί τη συνέχεια του διεθνούς φιλανθρωπικού εγχειρήματος Negroni Week που υλοποιεί το Campari και στην Ελλάδα τα τελευταία επτά χρόνια και φέτος πραγματοποιήθηκε στις περισσότερες χώρες με διαφορετική μορφή λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν.

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter

Όσοι έχουν ένα bar που αγαπούν, που τους έχει χαρίσει μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις, που αποτελεί τον προορισμό κάθε εξόδου και που οι άνθρωποί του έχουν συμβάλλει στο να απολαύσουν τα αγαπημένα τους cocktails κάθε φορά, έχει έρθει η στιγμή να το στηρίξουν. Αυτή τη φορά, τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας για καλό σκοπό.

#CheersForTheCause
#camparigreece
www.campari.com

Facebook
Instagram

 

Απολαύστε υπεύθυνα.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Πριν από 13 χρόνια, σε μια ψαροταβέρνα πολύ μακριά από τη θάλασσα, οι αδελφοί Λιάκοι μαζί με τον Ανέστη Λαζάι συνδυάσαν την παράδοση με την καινοτομία και δημιούργησαν γεύσεις-σταθμούς, όπως το καλαμάρι κοντοσούβλι και η τσιπούρα χουνκιάρ, κερδίζοντας φανατικούς θαυμαστές.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Λήμνος: Ταξίδι στους αμπελώνες και τις γεύσεις του νησιού

Το κρασί με απλά λόγια / Λήμνος: Ένα από τα αρχαιότερα μέρη στον κόσμο που έφτιαχνε κρασί

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET ταξιδεύει στη Λήμνο για να οινοτουρισμό και μοιράζεται με τον Παναγιώτη Ορφανίδη τις εμπειρίες της από τις γεύσεις που δοκίμασε και φυσικά ό,τι έμαθε για τα κρασιά, τις ποικιλίες, την αμπελουργία και τα οινοποιεία του νησιού.
THE LIFO TEAM
Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές, κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου φαγητού

Γεύση / Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές και κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου γεύματος

Δεν είναι απλώς ένα έδεσμα. Είναι μια τελετουργία που χάνεται στα βάθη του χρόνου, μια ιεροτελεστία που ξεκινά από την άγρια καταδίωξη στα βράχια και καταλήγει στο μεθυστικό άρωμα της θάλασσας, που αναδύεται στο πιάτο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Οι Αθηναίοι / Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Ένα απρόσμενο Σαββατοκύριακο σε ένα κότερο στάθηκε αρκετό για να αλλάξει τη ζωή του. Από την πρώτη του εμπειρία ως μάγειρας στον στρατό μέχρι τις κουζίνες των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου, κάθε σταθμός διαμόρφωσε τη φιλοσοφία του βραβευμένου σεφ. Σήμερα, μέσα από το αστεράτο Soil, αποδεικνύει πως η μαγειρική δεν είναι απλώς τέχνη, αλλά τρόπος ζωής.
M. HULOT
Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Γεύση / Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Μια ταβέρνα που έχτισαν το '56 οι οικοδόμοι της περιοχής και κράτησαν ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα comfort zone, με λίγα, κλασικά και καλά πράγματα, για τις μέρες που δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της «φάσης».
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Τι είναι αυτό που κάνει τα αυτόριζα αμπέλια τόσο μοναδικά;

Το κρασί με απλά λόγια / Αυτόριζα αμπέλια: Ο μεγάλος θησαυρός της αμπελουργίας

Είναι τα πιο «ειλικρινή» αμπέλια στον κόσμο, εξ’ ου και οι Γάλλοι τα αποκαλούν «franc de pied». O εξαιρετικός σύμβουλος-οινολόγος Σπύρος Ζουμπούλης μιλά στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη για το κρασί που προσφέρει όλη την αλήθεια για το terroir που το γέννησε.
THE LIFO TEAM
Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Γεύση / Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Μετά το Ρίνι που αγαπήθηκε πολύ, η Μαρίνα Χρονά σερβίρει στον Κεραμεικό μικρά πιάτα που της αρέσουν, είτε πρόκειται για φάβα φουρνιστή και ντολμαδάκια κασιώτικα είτε για ravioloni και shepherd’s pie.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Γεύση / Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Ο Apo, ένας Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας που έφτασε στην Ελλάδα με 7 ευρώ στην τσέπη, σερβίρει πλέον τσιγ κιοφτέ, πληθωρικό μπεϊντί κεμπάπ και χειροποίητο ντονέρ, ενώ μοιράζεται μαζί μας τρεις από τις συνταγές του.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Φάε έναν Βαλεντίνο

Γεύση / Φάε έναν Βαλεντίνο

Όπως και στη ζωή, έτσι και στα πιο καλά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας κυκλοφορούν καρδιές μικρές και καρδιές μεγάλες· για να τις δωρίσετε ή για να τις κρατήσετε για πάρτη σας. Φτιάχνουν επίσης cheesecake, choux, πανετόνε και rolls ειδικά για τη μέρα που κάποιοι τη γιορτάζουν και σε κάποιους περνάει εντελώς αδιάφορη. Ποιος, όμως, μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό γλυκό;
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Γεύση / Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Τι θες; Τις σούπες που έτρωγες στην Ήπειρο; Ωραία γιουβαρλάκια; Ή μια σωστά χυλωμένη φασολάδα; Ό,τι θες από φαγητό που να θυμίζει «χειμώνα» θα το βρεις σε αυτό εδώ το mega post.
THE LIFO TEAM
Δώδεκα Πιάτα

Γεύση / «Δώδεκα Πιάτα» στο Κουκάκι: Για χειροποίητο γύρο στην ταβέρνα ενός αστεράτου σεφ

Ο Παύλος Kυριάκης είχε κατά νου δύο πράγματα: Να φτιάξει ένα μέρος όπου θα μπορούν να τον επισκέπτονται εύκολα οι φίλοι του και να σερβίρει κλασικά πιάτα - λίγα και καλά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ