#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο έχουν τη δύναμη να μας κάνουν να νιώσουμε αμέσως καλύτερα. Όπως μία βόλτα στο αγαπημένο μας bar της πόλης. Εκεί που έχουμε περάσει τις περισσότερες βραδιές μας κι έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ένα bar, δεν είναι μόνο ο χώρος του. Ένα μπαρ είναι και οι άνθρωποί του, εκείνοι που βρίσκονται εντός της μπάρας και ετοιμάζουν τα απολαυστικά cocktails που θα συνοδεύσουν την έξοδό μας, που θα δώσουν την απαραίτητη νότα ευχαρίστησης και γεύσης σε κάθε μας στιγμή. Μερικούς από αυτούς τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν, μερικοί θυμούνται τις προτιμήσεις μας ή μας χαιρετούν κάθε φορά. Με κάποιους έχουμε μιλήσει, με κάποιους θα ανταλλάξουμε απλά ένα γνώριμο χαμόγελο.

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που τώρα, μας έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη χρονική στιγμή. Καθώς ο κλάδος της εστίασης βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που πλήττονται περισσότερο λόγω της πανδημίας, το προσωπικό των bars χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας έτσι ώστε, να μπορούμε να επισκεπτόμαστε και πάλι τα αγαπημένα μας μαγαζιά και να απολαμβάνουμε τις ιδιαίτερες συνταγές και τεχνικές των bartenders τους.

Έτσι, αυτή τη φορά καλούμαστε να συγκεντρώσουμε το μεγαλύτερο «tip» που έχει δοθεί ποτέ, χάρη σε μία ξεχωριστή δράση που έχει σκοπό να στηρίξει το προσωπικό των bars/του κλάδου Ho.Re.Ca. στην Ελλάδα. Το #CheersForTheCause είναι μία πρωτοβουλία του εμβληματικού ποτού Campari, που έχει σκοπό να ενδυναμώσει το έργο του οργανισμού «Metron Ariston», με τη βοήθεια όλων μας.

 

Τον φετινό Σεπτέμβρη, επιλέγουμε ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα cocktails το Negroni και πριν το απολαύσουμε, το φωτογραφίζουμε και το ανεβάζουμε χρησιμοποιώντας το hashtag #cheersforthecause και κάνοντας mention @camparigreece. Με κάθε post, το Campari θα διαθέτει ένα χρηματικό ποσό στην μη κερδοσκοπική εταιρεία Metron Ariston, της οποίας στόχος είναι η ανάδειξη του επαγγελματία και φυσικά, η προστασία του ως επαγγελματία στον χώρο αυτή τη δύσκολη περίοδο.

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter

Το Campari έχει υπάρξει ανέκαθεν στο πλάι της ελληνικής κοινότητας των bartenders και του χώρου της εστίασης - κι αυτή τη φορά, αναλαμβάνει μία πρωτοβουλία που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Το #Cheersforthecause αποτελεί τη συνέχεια του διεθνούς φιλανθρωπικού εγχειρήματος Negroni Week που υλοποιεί το Campari και στην Ελλάδα τα τελευταία επτά χρόνια και φέτος πραγματοποιήθηκε στις περισσότερες χώρες με διαφορετική μορφή λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν.

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter

Όσοι έχουν ένα bar που αγαπούν, που τους έχει χαρίσει μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις, που αποτελεί τον προορισμό κάθε εξόδου και που οι άνθρωποί του έχουν συμβάλλει στο να απολαύσουν τα αγαπημένα τους cocktails κάθε φορά, έχει έρθει η στιγμή να το στηρίξουν. Αυτή τη φορά, τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας για καλό σκοπό.

#CheersForTheCause
#camparigreece
www.campari.com

Facebook
Instagram

 

Απολαύστε υπεύθυνα.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνταγές με κουνουπίδι

Γεύση / Συνταγές με κουνουπίδι, με ένα από τα «δώρα» της χειμωνιάτικης κουζίνας

Ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος μοιράζεται ιδέες που έχουν το κουνουπίδι για πρωταγωνιστή, πιάτα που μπορούν να σταθούν τόσο στο καθημερινό όσο και σε ένα κυριακάτικο τραπέζι με φίλους.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Μουσουρλού μου η γλυκιά σου κουζίνα ανάβει φωτιές!

Γεύση / Ένα νέο γαστροκαφενείο στον Βύρωνα σερβίρει τη μικρασιατική παράδοση

Στη Μουσουρλού για τραγανά μύδια Κωνσταντινουπόλεως, τηγανητές πατάτες με κιμά και κασέρι, τυροκαυτερή «χτυπητή», κεμπάπ και ένα πιάτο εμπνευσμένο από τα παλιά Λαδάδικα της δεκαετίας του ’70.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η τιμή του κρασιού και οι παράγοντες που την επηρεάζουν

Γεύση / Γιατί έχει ακριβύνει τόσο το κρασί;

Πόσο μπορεί να αντέξει στις αυξήσεις το πορτοφόλι του Έλληνα καταναλωτή; Αν πρόκειται για είδη πρώτης ανάγκης, δυστυχώς είμαστε δέσμιοι του «νόμου της αγοράς»· το κρασί όμως είναι προϊόν απόλαυσης, όχι πρώτης ανάγκης.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
Συνταγές με φιστίκι

Γεύση / Ευέλικτο, πλούσιο και τραγανό, το φιστίκι Αιγίνης πρωταγωνιστεί σε αυτές τις έξι αλμυρές και γλυκές συνταγές

Τα αδέλφια Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης προτείνουν ριγκατόνι με πέστο φιστικιού, cookies φιστίκι και άλλες πρωτότυπες ιδέες που αξιοποιούν τον αγαπημένο ξηρό καρπό.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο;

Το κρασί με απλά λόγια / Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο;

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μάς ταξιδεύουν στη βορειοανατολική Ιταλία με οδηγό τον σύμβουλο οινολόγο Stefano Ferrantes, ειδικό στην παραγωγή Prosecco, που εργάζεται στα μεγαλύτερα και γνωστότερα οινοποιεία της περιοχής.
THE LIFO TEAM
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Γεύση / Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βραβευμένα εστιατόρια, που αποτελούν το όνειρο πολλών foodies, καυχιούνται για τις βιώσιμες πρακτικές τους, την ίδια στιγμή που κάποιες «λεπτομέρειες» για τη λειτουργία τους τείνουν να αποσιωπούνται από τη βιομηχανία της εστίασης.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα

Γεύση / Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα

Η συναρπαστική ιστορία του πιο εύκολου φαγητού ξεκινά από την αρχαία Κίνα και τη δυναστεία Τσινγκ. Σύμφωνα με έναν τριάστερο σεφ, υπάρχει τρόπος να κάνουμε τα συσκευασμένα noodles γκουρμέ. Δοκιμάσαμε όσα βρήκαμε στην Αθήνα και προτείνουμε τα καλύτερα.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ο Dr. George Soleas εξηγεί πώς έγινε ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

O Dr. George Soleas, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του LCBO, του μεγαλύτερου εισαγωγέα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, αφηγείται στην Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και τον Παναγιώτη Ορφανίδη την κινηματογραφική ζωή του.
THE LIFO TEAM
Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Βιβλίο / Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Ο Νίκος Ψιλάκης ερευνά και μελετά την κρητική παράδοση εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Τα βιβλία του είναι μνημειώδεις εκδόσεις για το φαγητό, τις λαϊκές τελετουργίες και τα μοναστήρια της Κρήτης που διασώζουν και προωθούν τον ελληνικό πολιτισμό.
M. HULOT
Proveleggios

Γεύση / Ο Αλέξανδρος Καρακάτσανης έχασε πολλά σε μια νύχτα, αλλά επιστρέφει δυναμικά στο Proveleggios

Ο νεαρός και ταλαντούχος σεφ που είδε το πρώτο του μαγαζί στην Αθήνα να καίγεται ολοσχερώς δεν το έβαλε κάτω στιγμή. Πρόσφατα ανέλαβε να αλλάξει την κουζίνα του δημοφιλούς εστιατορίου και θέλει να αφηγηθεί τις αναμνήσεις όλης της ομάδας που τον υποδέχτηκε μέσα από τα πιάτα του.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ