«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα

«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ζούμε σε μία εποχή που θέλουμε να γνωρίζουμε πως τα αγαθά που καταναλώνουμε είναι αγνά. Κι αν υπάρχει ένα αγαθό που θεωρείται το πιο αγνό όλων, αυτό είναι το νερό. Η φρεσκάδα και η δροσερή του γεύση είναι δύο ιδιότητες που επιθυμούμε να έχει το νερό που επιλέγουμε - και ειδικότερα το φυσικό μεταλλικό νερό.

Η Ελλάδα είναι μία χώρα με πολλές φυσικές πηγές - οι πηγές Κωστηλάτας βρίσκονται σε ένα από τα επιβλητικότερα ορεινά συμπλέγματα των Αθαμανικών Ορέων, που θεωρούνται από τις πιο άγριες κορυφογραμμές της Πίνδου. Συγκεκριμένα, στην περιοχή υπάρχουν περισσότερες από 300 πηγές νερού - και από εκεί προέρχεται και το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτα», το οποίο ξεκινά ως νιφάδα χιονιού ή σταγόνα βροχής- από τις κορυφές των Αθαμανικών Ορέων, συνεχίζει την πορεία του υπογείως, περνώντας μέσα από τα βραχώδη φίλτρα της φύσης, αναβλύζει στην πηγή του σε υψόμετρο 1.450 μέτρων, όπου και γίνεται η εμφιάλωσή του σε μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής.

«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα Facebook Twitter

Αυτό που κάνει το νερό «Κωστηλάτα» να ξεχωρίζει, είναι τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Καθώς δεν επιδέχεται καμία διαδικασία απολύμανσης ή χημικής κατεργασίας, το νερό αποκτά με τρόπο αργό και σίγουρο την ιδανική χημική ισορροπία σε μέταλλα και pH και ταυτόχρονα μας χαρίζει την αξεπέραστα απαλή και δροσερή του γεύση. Η εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητά του τόσο σε νάτριο (Na+: 1,1 mg/l) όσο και σε μαγνήσιο (Mg++: 2,0 mg/l), το καθιστά κατάλληλο σε ανθρώπους που ακολουθούν μια δίαιτα χαμηλή σε νάτριο και συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από χρόνιες καρδιακές παθήσεις.

Σε ό,τι αφορά τη σκληρότητα του νερού, είναι παράμετρος ποιότητάς του που σχετίζεται με την περιεκτικότητα αυτού σε άλατα ασβεστίου και μαγνησίου. Το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτα» είναι το νερό με την χαμηλότερη ολική σκληρότητα, γεγονός που αποδεικνύει περεταίρω την ποιότητά του, κατατάσσοντάς το σε ένα από τα πιο ολιγομεταλλικά νερά στην Ευρώπη.

«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα Facebook Twitter

Με βάση όλα τα παραπάνω, το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτα» έλαβε ακόμα μία διάκριση που το καθιστά στην κορυφή της λίστας στις προτιμήσεις τόσο της αγοράς, όσο και των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, έλαβε για 7η συνεχόμενη χρόνια την κορυφαία διάκριση από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi - International Taste & Quality Institute).

H νέα αυτή διάκριση με το Diamond Taste Award 2021 απονέμεται σε προϊόντα που έχουν βραβευτεί με 3 αστέρια για 7 φορές σε μια περίοδο 10 ετών. Έτσι λοιπόν, κατατάσσει το προϊόν ως κορυφαία ποιότητα τόσο σε διεθνές επίπεδο και δικαιώνει για μια ακόμη χρονιά τους στόχους της εταιρείας. Η κριτική επιτροπή του Taste Institute απαρτίζεται από καταξιωμένους σεφ και σομελιέ και η αυστηρή μεθοδολογία γευσιγνωσίας έχουν συντελέσει στο να γίνει το Superior Taste Award η πιο διάσημη ανεξάρτητη πιστοποίηση σε όλο τον κόσμο, 100% επικεντρωμένη στην γεύση.

«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα Facebook Twitter

Για μία ακόμη χρονιά, λοιπόν, το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτα» αποδεικνύει την ποιότητά του σε κάθε τομέα. Όχι μόνο από μία ακόμη σημαντική διάκρισή του, αλλά και από την ποιοτική του προέλευση, δροσερή γεύση και ξεχωριστή φρεσκάδα, που κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα, μέσα στους επόμενους μήνες, η εταιρία αλλάζει όλες τις συσκευασίες με νέες, οι οποίες θα αποτελούνται από αυτοδιασπώμενο r-pet, ένα 100% ανακυκλώσιμο προϊόν και πολύ σημαντικό σύμμαχο στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ζωή και τα ήθη ενός λεσβιακού χωριού μέσα από το φαγητό

Βιβλίο / Η ζωή και τα ήθη ενός λεσβιακού χωριού μέσα από το φαγητό

Στον Μανταμάδο οι γυναίκες του Φυσιολατρικού–Ανθρωπιστικού Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» δημιούργησαν ένα βιβλίο που συνδυάζει τη νοσταλγία της παράδοσης με τις γευστικές μνήμες της τοπικής κουζίνας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Osteria Mamma 

Γεύση / Ένα νέο ιταλικό σερβίρει πιάτα που περιέχουν άγνωστες στην Αθήνα λέξεις

Θέλοντας να τιμήσει μια επιθυμία της μητέρας της, έπειτα από πολλά ταξίδια και γεύματα σε διαφορετικές ιταλικές πόλεις, η Ελένη Σαράντη ετοιμάζει στο Osteria Mamma πιάτα με μπόλικη comfort νοστιμιά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τα γλυκά των φετινών Χριστουγέννων 

Γεύση / Όλα τα νέα χριστουγεννιάτικα γλυκά σε μία λίστα

Τετράγωνοι κουραμπιέδες, κρητική αλλά και γαλλική βασιλόπιτα, πολλά προζυμένια πανετόνε: Σε αυτή τη λίστα δεν θα βρείτε τα κλασικά γλυκά της Αθήνας -τα ξέρετε ήδη- αλλά όλες τις φρέσκες ιδέες των τριτοκυματικών φούρνων και των πιο δημιουργικών ζαχαροπλαστών.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μέσα στη νέα, πολυσυλλεκτική Αίγλη Ζαππείου

Γεύση / Μέσα στη νέα, πολυσυλλεκτική Αίγλη Ζαππείου

Ένα τοπόσημο της πόλης αλλάζει ριζικά, επενδύει σε μια dream team και σε ό,τι κλασικό, από το φαγητό και το ποτό μέχρι την αρχιτεκτονική του, ακόμα και τη μουσική του μερικές φορές, και περιμένει τη νέα γενιά Αθηναίων, ακόμα κι εκείνους που δεν το είχαν στο ραντάρ τους μέχρι τώρα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η ξέφρενη πορεία του Nolan και η επόμενη μέρα του

Γεύση / Η ξέφρενη πορεία του Nolan και η επόμενη μέρα του

Μπορεί ένα εστιατόριο να είναι μια ιστορία πάθους, ταλέντου, απανωτών δυσκολιών και επιμονής; Φυσικά και μπορεί. Ο restaurateur Κώστας Πισιώτης αφηγείται την πορεία του μικρού εστιατορίου του Συντάγματος, λίγο πριν αυτό ξεκινήσει το νέο του κεφάλαιο. 
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ