Vera Wang: Καμία ρουτίνα ομορφιάς, μόνο βότκα και junk food

Vera Wang: Καμία ρουτίνα ομορφιάς, μόνο βότκα και junk food Facebook Twitter
φωτό: Getty Image
0

Η Vera Wang φαίνεται πως έχει ανακαλύψει το μυστικό ώστε να δείχνει νέα, αν και η ίδια είναι 74 ετών.

Η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε πως δεν στερεί από τον εαυτό της ένα γρήγορο-πρόχειρο γεύμα ή ένα κοκτέιλ βότκας. Σε δηλώσεις που έκανε η Vera Wang στο γκαλά DKMS στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Πέμπτης, αποκάλυψε πως «τρώω McDonald's, οπωσδήποτε».

Αμέσως μετά, εξήγησε ότι συνηθίζει να παραγγέλνει McDonald's κάθε μέρα για δύο εβδομάδες. «Μετά θα το αλλάξω», είπε ως προς την εν λόγω συνήθεια. Συμπλήρωσε επίσης, πως τα McDonald's δεν είναι η μόνη «ένοχη» απόλαυσή της ως προς το φαγητό, καθώς η Vera Wang αποκάλυψε ότι λατρεύει και τα ντόνατς.

«Μου αρέσει το ντόνατ γεμάτο κρέμα, επικαλυμμένο με ζάχαρη», είπε η ίδια και πρόσθεσε πως προτιμάει τα ντόντατς με κρέμα βανίλιας. Είπε επίσης πως «μου αρέσει και το ροζ με sprinkles».

Η Vera Wang δείχνει πάντα νέα - Αυτό είναι το μυστικό της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
Η Vera Wang δείχνει πάντα νέα - Αυτό είναι το μυστικό της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram

Η Vera Wang είπε επίσης πως διατηρείται νέα χάρη στη σκληρή δουλειά. «Δούλεψα πραγματικά πολύ σκληρά σε όλη μου τη ζωή. Νομίζω ότι η δουλειά σε κρατάει νέο και σε ερεθίζει», τόνισε η ίδια. Πρόσθεσε παράλληλα ότι «συνεχίζω να δουλεύω πολλές ώρες. Έχω μεγαλώσει δύο κόρες. Νομίζω ότι το να είσαι απασχολημένος είναι το καλύτερο “αντίδοτο” στη γήρανση και προσφέρει καλή υγεία».

Με πληροφορίες από pagesix

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Διεθνή / Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ζούκερμπεργκ είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 78 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
LIFO NEWSROOM