25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies

25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
2

1. @sarkababicka
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 blogger του Cook Your Dreams

 

2. @alice_gao
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 Από τη φωτογράφο Alice Gao

3. @cannellevanille
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 Blogger του Canelle et Vanille με φόντο το Σηάτλ

4. @davidlebovitz
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 Σεφ και food writer με εικόνες από το Παρίσι

5. @jamieoliver
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Από τον διάσημο και αγαπητό σεφ

6. @smoothdude
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 Από τον επαγγελματία φωτογράφο Daniel Krieger

7. @pissinginthepunchbowl
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Aπό τον επαγγελματία φωτογράφο Marcus Nilsson

8. @carrieannpurcell
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Από τη food stylist Carrie Ann Purcell

9. @munns
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

10. @davidloftus
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Φωτογράφος του Jamie Oliver και April Bloomfield 

11. @andrewscrivani
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Φωτογράφος του New York Times Dining

12. @thekitchenista
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Blogger του Kitchen Diaries

13. @helenedujardin
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Φωτογράφος του εκδοτικού οίκου Oxmoor House

14. @rick_poon
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

15. @timrobisonjr
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

16. @vkrees
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

17. @sonyayu
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

18. @spoonforkbacon
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

19. @madcapcupcake
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

20. @minimalistbaker
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

21. @alxgrossmn
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

O Alex Grossman είναι ο creative director του Bon Apetit

22. @amandasuzannemarshall
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

23. @mrschhoun
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

24. @marte_marie_forsberg
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

25. @aprilbloomfieldAπό τη σεφ April Bloomfield

[via mashable]

Γεύση
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Το κρασί με απλά λόγια / Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Τι είναι το Aszu, το Szamorodni, το Furmint και το Harslevelu; O Robert Kindl, γενικός διευθυντής του θρυλικού Oremus, εξηγεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET τον Παναγιώτη Ορφανίδη γιατί το Tokaj είναι μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Ιστορία μιας πόλης / Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Φιξ, Μετς, Κλωναρίδη. Τρία τοπωνύμια, τρεις περιοχές της Αθήνας που σχετίζονται με τη ζυθοποιία. Επιχειρήσεις που έμαθαν στην αθηναϊκή κοινωνία να πίνει μπίρα, να την απολαμβάνει κατ’ οίκον ή σε πάρκα. H Αγιάτη Μπενάρδου συζητά με τον Βασίλη Νάστο για τη ζυθοποιία Κλωναρίδη και την εξέλιξη της περιοχής των Πατησίων.
THE LIFO TEAM
Alchemist

Γεύση / Στο Alchemist, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, η δυσφορία είναι στο μενού

Σε ένα εστιατόριο της Κοπεγχάγης σερβίρονται ωμές μέδουσες και παγωτό από αίμα γουρουνιού ενώ στην οροφή προβάλλονται βίντεο σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Πρόκειται για «γαστρονομική όπερα» ή για μια ηδονιστική υπερβολή;
THE LIFO TEAM
Kennedy

Γεύση / Kennedy: Για γαλλικά κρασιά, ψωμί με βούτυρο και ακροάσεις δίσκων

Στο νέο wine bar του κέντρου -που έχει πάρει το όνομα του από το biannual περιοδικό του Chris Kontos- θα βρίσκουμε κρασιά που δεν παίζουν αλλού στην Αθήνα ενώ η μουσική και ο ήχος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχω ακούσει σε τσακωμό ότι έχω αλλάξει, αλλά δεν το έχω νιώσει»

Γεύση / Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχω ακούσει σε τσακωμό ότι έχω αλλάξει, αλλά δεν το έχω νιώσει»

Ο σταρ σεφ που όλοι θεωρούν «δικό τους άνθρωπο», σε μια συνέντευξη για την κατάσταση της εστίασης στην Αθήνα και την επιλογή του να αποχωρήσει από τρία από τα μαγαζιά που έστησε στο κέντρο της πόλης.
M. HULOT
Εκπέμπει SOS ο ελληνικός αμπελώνας; Ο γκουρού της αμπελουργίας Στέφανος Κουνδουράς απαντά.

Το κρασί με απλά λόγια / Εκπέμπει SOS ο ελληνικός αμπελώνας; Ο γκουρού της αμπελουργίας Στέφανος Κουνδουράς απαντά

Ο καθηγητής αμπελουργίας Στέφανος Κουνδουράς εξηγεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό αμπελοοινικό κόσμο αυτήν τη στιγμή.
THE LIFO TEAM
CHECK Manari:

Γεύση / Manari: O Άρης Βεζενές έφτιαξε την ταβέρνα που έλειπε από το κέντρο

Με βλέμμα στην παράδοση, βελτιώνοντας όσα μπορούν να αναβαθμιστούν σε μια ταβέρνα το 2024 χωρίς να «κλοτσάνε», ο μεγάλος restaurateur προσφέρει κλασικά ταβερνίσια και προσιτά πιάτα, «μπινελίκια» και παϊδάκια-λουκούμια που θα ψήνονται στο κέντρο της πόλης - πράγμα σπάνιο πια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μαρία Ταμιωλάκη: «Η πορεία μου από το Μπορντό στις νομαδικές οινοποιήσεις»

Το κρασί με απλά λόγια / Μαρία Ταμιωλάκη: «Η πορεία μου από το Μπορντό στις νομαδικές οινοποιήσεις»

Η οινολόγος Μαρία Ταμιωλάκη εξιστορεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη την εμπειρία της στo Μπορντό και στο Haute Brion, ένα από τα πιο εμβληματικά οινοποιεία στον κόσμο, στην επιστροφή στην Κρήτη και στη «gypsy wine making» φιλοσοφία.
THE LIFO TEAM
Bobota

Γεύση / Bobota: Προζυμένια ψωμιά που ψήνονται σε ένα σπίτι στη Νέα Σμύρνη

Μέσα από την ενασχόλησή του με το προζύμι και την αργή ωρίμανση, ο Γιώργος Τασούλας επαναπροσδιόρισε τη σχέση του με τον χρόνο. Από τις καραντίνες μέχρι σήμερα, ζυμώνει, ξεφουρνίζει και μοιράζει τα γεμάτα γεύση ψωμιά του πόρτα πόρτα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

2 σχόλια