Live

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Με τον ερχομό του χειμώνα και τις γιορτές να πλησιάζουν, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να οργανώσουμε βραδιές με φίλους και οικογένεια στο σπίτι - τα nights-in που θα γίνουν οι πιο διασκεδαστικές μας αναμνήσεις.

Στο σπίτι μας, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη ζεστή ατμόσφαιρα που επιθυμούμε, να νιώσουμε άνετα, να συζητήσουμε και να γελάσουμε ελεύθερα με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Παρακάτω, θα βρείτε μία λίστα με τα καλύτερα tips για ένα πετυχημένο night-in με φίλους:

1. Οργανώστε βραδιά ταινιών

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Όλοι αγαπούν τα movie nights, ειδικά αν περιλαμβάνουν καλούς φίλους και νόστιμο φαγητό. Φτιάξτε μία λίστα με ταινίες από διαφορετικά είδη για να ταιριάζουν σε κάθε γούστο και αργότερα ψηφίστε με τους φίλους σας τις ταινίες που θα παρακολουθήσετε εκείνη τη βραδιά. Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

2. Οργανώστε βραδιά μαγειρέματος

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν είστε fans των σειρών με μαγειρική, τότε μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας και να χωριστείτε σε ομάδες έτσι ώστε να δημιουργήσετε πιάτα που θα συνοδεύσουν το night-in σας. Αν θέλετε να βάλετε και το ανταγωνιστικό κομμάτι στην εξίσωση, τότε η νικήτρια ομάδα θα διαλέξει την ταινία που θα δείτε.

Μία εύκολη συνταγή που μπορεί να συνοδεύσει ιδανικά τη βραδιά σας είναι τηγανιά με λουκάνικο και πιπεριές. Μπορεί να λειτουργήσει ως πρώτο πιάτο, ως μεζές με κρασί ή απλά ως νόστιμη παρέα όσο κάθεστε δίπλα στο τζάκι. Το χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ είναι μία ιδανική επιλογή για όλα τα γούστα καθώς προέρχεται από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά. Για να το φτιάξετε, κόβετε το λουκάνικο σε ροδέλες και τις σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε στο τηγάνι ελαιόλαδο, κρεμμύδι, πιπεριές, λίγο θυμάρι και κόκκινο πιπέρι. Συνεχίζετε το σοτάρισμα σε πολύ δυνατή φωτιά, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά. Σβήνετε με μπίρα, αλατοπιπερώνετε και χαμηλώνετε τη φωτιά. Σερβίρετε αμέσως.

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν θέλετε μία ολοκληρωμένη πιατέλα αλλαντικών, μπορείτε να προσθέσετε και άλλα προϊόντα της νέας σειράς αλλαντικών από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ: Φιλέτο καπνιστό, Λουκάνικα Φρανκφούρτης, Λουκάνικα κοκτέιλ, Λουκάνικα Hot Dog και τα βραβευμένα κοτοπαριζάκι και σαλάμι πικάντικο κοτόπουλου.

3. Οργανώστε βραδιά καραόκε

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Οι γιορτές που όλοι μαζεύονται στο σπίτι μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα διασκεδαστικές – ειδικά αν περιλαμβάνουν βραδιές καραόκε. Φτιάξτε μία λίστα με τραγούδια που μπορείτε να τραγουδήσετε μόνοι ή σε ντουέτα και ετοιμαστείτε για μερικές αρκετά αστείες και διασκεδαστικές αναμνήσεις.

4. Οργανώστε βραδιά με επιτραπέζια

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν πρόκειται να καλέσετε αρκετά άτομα στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε μία επιλογή από τα αγαπημένα σας επιτραπέζια για πολλά άτομα, όπως επιτραπέζια με trivia. Μπορείτε, μάλιστα, να έχετε ένα δώρο για τον νικητή – θα μπορούσε να είναι από το να επιλέξει το φαγητό ή τη μουσική.

5. Στολίστε όλοι μαζί το σπίτι

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν έχετε καλέσει φίλους στο σπίτι αλλά δεν έχετε ετοιμάσει ακόμη το χριστουγεννιάτικο στολισμό, τότε μπορείτε να το κάνετε όλοι μαζί. Άλλωστε, η διακόσμηση είναι μέρος της διασκέδασης. Μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους να φέρουν από ένα αγαπημένο τους στολίδι και να τα τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία του σπιτιού για να σας θυμίζουν τους αγαπημένους σας.

Γεύση
0

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Πριν από 13 χρόνια, σε μια ψαροταβέρνα πολύ μακριά από τη θάλασσα, οι αδελφοί Λιάκοι μαζί με τον Ανέστη Λαζάι συνδυάσαν την παράδοση με την καινοτομία και δημιούργησαν γεύσεις-σταθμούς, όπως το καλαμάρι κοντοσούβλι και η τσιπούρα χουνκιάρ, κερδίζοντας φανατικούς θαυμαστές.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Λήμνος: Ταξίδι στους αμπελώνες και τις γεύσεις του νησιού

Το κρασί με απλά λόγια / Λήμνος: Ένα από τα αρχαιότερα μέρη στον κόσμο που έφτιαχνε κρασί

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET ταξιδεύει στη Λήμνο για να οινοτουρισμό και μοιράζεται με τον Παναγιώτη Ορφανίδη τις εμπειρίες της από τις γεύσεις που δοκίμασε και φυσικά ό,τι έμαθε για τα κρασιά, τις ποικιλίες, την αμπελουργία και τα οινοποιεία του νησιού.
THE LIFO TEAM
Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές, κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου φαγητού

Γεύση / Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές και κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου γεύματος

Δεν είναι απλώς ένα έδεσμα. Είναι μια τελετουργία που χάνεται στα βάθη του χρόνου, μια ιεροτελεστία που ξεκινά από την άγρια καταδίωξη στα βράχια και καταλήγει στο μεθυστικό άρωμα της θάλασσας, που αναδύεται στο πιάτο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Οι Αθηναίοι / Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Ένα απρόσμενο Σαββατοκύριακο σε ένα κότερο στάθηκε αρκετό για να αλλάξει τη ζωή του. Από την πρώτη του εμπειρία ως μάγειρας στον στρατό μέχρι τις κουζίνες των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου, κάθε σταθμός διαμόρφωσε τη φιλοσοφία του βραβευμένου σεφ. Σήμερα, μέσα από το αστεράτο Soil, αποδεικνύει πως η μαγειρική δεν είναι απλώς τέχνη, αλλά τρόπος ζωής.
M. HULOT
Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Γεύση / Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Μια ταβέρνα που έχτισαν το '56 οι οικοδόμοι της περιοχής και κράτησαν ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα comfort zone, με λίγα, κλασικά και καλά πράγματα, για τις μέρες που δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της «φάσης».
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Τι είναι αυτό που κάνει τα αυτόριζα αμπέλια τόσο μοναδικά;

Το κρασί με απλά λόγια / Αυτόριζα αμπέλια: Ο μεγάλος θησαυρός της αμπελουργίας

Είναι τα πιο «ειλικρινή» αμπέλια στον κόσμο, εξ’ ου και οι Γάλλοι τα αποκαλούν «franc de pied». O εξαιρετικός σύμβουλος-οινολόγος Σπύρος Ζουμπούλης μιλά στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη για το κρασί που προσφέρει όλη την αλήθεια για το terroir που το γέννησε.
THE LIFO TEAM
Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Γεύση / Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Μετά το Ρίνι που αγαπήθηκε πολύ, η Μαρίνα Χρονά σερβίρει στον Κεραμεικό μικρά πιάτα που της αρέσουν, είτε πρόκειται για φάβα φουρνιστή και ντολμαδάκια κασιώτικα είτε για ravioloni και shepherd’s pie.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Γεύση / Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Ο Apo, ένας Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας που έφτασε στην Ελλάδα με 7 ευρώ στην τσέπη, σερβίρει πλέον τσιγ κιοφτέ, πληθωρικό μπεϊντί κεμπάπ και χειροποίητο ντονέρ, ενώ μοιράζεται μαζί μας τρεις από τις συνταγές του.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Φάε έναν Βαλεντίνο

Γεύση / Φάε έναν Βαλεντίνο

Όπως και στη ζωή, έτσι και στα πιο καλά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας κυκλοφορούν καρδιές μικρές και καρδιές μεγάλες· για να τις δωρίσετε ή για να τις κρατήσετε για πάρτη σας. Φτιάχνουν επίσης cheesecake, choux, πανετόνε και rolls ειδικά για τη μέρα που κάποιοι τη γιορτάζουν και σε κάποιους περνάει εντελώς αδιάφορη. Ποιος, όμως, μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό γλυκό;
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Γεύση / Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Τι θες; Τις σούπες που έτρωγες στην Ήπειρο; Ωραία γιουβαρλάκια; Ή μια σωστά χυλωμένη φασολάδα; Ό,τι θες από φαγητό που να θυμίζει «χειμώνα» θα το βρεις σε αυτό εδώ το mega post.
THE LIFO TEAM
Δώδεκα Πιάτα

Γεύση / «Δώδεκα Πιάτα» στο Κουκάκι: Για χειροποίητο γύρο στην ταβέρνα ενός αστεράτου σεφ

Ο Παύλος Kυριάκης είχε κατά νου δύο πράγματα: Να φτιάξει ένα μέρος όπου θα μπορούν να τον επισκέπτονται εύκολα οι φίλοι του και να σερβίρει κλασικά πιάτα - λίγα και καλά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ