Αφιερώματα

Christmas Food

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ

Συνταγές και συμβουλές για όσους θα μπουν στην κουζίνα αυτές τις μέρες! Ένα μεγάλο αφιέρωμα της LiFO με ιδέες, συνταγές και tips για τα τραπέζια των γιορτών – Ανανεώνεται
25 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Το πρωινό των Χριστουγέννων

Γεύση / Το πρωινό των Χριστουγέννων

Κάτι να μας ξυπνήσει, να μας γλυκάνει, να μας δώσει ενέργεια και να μας βάλει ακόμη πιο έντονα στο πνεύμα της γιορτής. Το πρωινό των Χριστουγέννων έχει τη δική του μαγεία και ο Γιάννης Μπουροδήμος μας δείχνει τον τρόπο να το απολαύσουμε, χωρίς να περάσουμε ώρες στην κουζίνα.
Δώρα Μάστορα
Τα παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα των γιορτών + Μια συνταγή για κόκορα από μια Τσιριγώτισσα γιαγιά

Γεύση / Τα παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα των γιορτών + Μια συνταγή για κόκορα από μια Τσιριγώτισσα γιαγιά

Μια συνταγή που μάθαμε από την πιο γλυκιά Τσιριγώτισσα μας ταξιδεύει σε παραδοσιακές γεύσεις, που άλλες τις έχουμε ξεχάσει κι άλλες δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ.
Δώρα Μάστορα
Γαλλικά τυριά: Το απογειωτικό φινάλε ενός τραπεζιού

Γεύση / Γαλλικά τυριά: Το απογειωτικό φινάλε ενός τραπεζιού

Απαλά κατσικίσια, σκληρά πρόβεια και ιδιαίτερα μπλε, με έντονες γευστικές φλέβες, τα γαλλικά τυριά έχουν χαρίσει φήμη στη χώρα προέλευσής τους και έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαστρονομική της ιστορία. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος από το Provence Deli μας εισάγει στον κόσμο τους και μας αποκαλύπτει τα μυστικά τους.
Δώρα Μάστορα
Ένα γιορτινό μενού με συνταγές για 1 άτομο από τον Γκίκα Ξενάκη

Γεύση / Ένα γιορτινό μενού με συνταγές για 1 άτομο από τον Γκίκα Ξενάκη

Ο βραβευμένος σεφ Γκίκας Ξενάκης ανταποκρίθηκε αμέσως στην επιθυμία μας να προτείνουμε ένα εορταστικό μενού, με συνταγές που αφορούν 1 άτομο, σε όλους εκείνους που θα περάσουν μόνοι τους τις γιορτές και έχουν κάθε λόγο να θέλουν να τις ζήσουν με τον καλύτερο τρόπο.
Δώρα Μάστορα
Ο Αντώνης Σελέκος θέλει να μας κάνει να τρώμε πανετόνε και το καλοκαίρι

Γεύση / Ο Αντώνης Σελέκος θέλει να μας κάνει να τρώμε πανετόνε και το καλοκαίρι

Πέρσι μοίρασε πόρτα-πόρτα το γλυκό του ψωμί, που έγινε viral. Φέτος, ο pastry chef του Funky Gourmet δημιούργησε ένα εργαστήριο στο Παγκράτι που θα λειτουργεί με εστιατορική λογική και θα προσφέρει ένα προϊόν που έχει συνδεθεί με τις γιορτές των Χριστουγέννων όλο τον χρόνο.
Ζωή Παρασίδη
Πώς θα ανοίξουμε το σπίτι μας στις γιορτές, χωρίς κόπο και με έξυπνα κόλπα

Η Πείνα / Πώς θα ανοίξουμε το σπίτι μας στις γιορτές, χωρίς κόπο και με έξυπνα κόλπα

Η Ελένη Ψυχούλη μαζί με την δημοσιογράφο και συγγραφέα Αγάπη Μαργετίδη ξέρουν τι θα κάνουμε φέτος τις γιορτές και μας καθοδηγούν, βήμα-βήμα, για να οργανώσουμε τα πιο αξέχαστα καλέσματα
Ελένη Ψυχούλη
Σαμπάνια: Πίνουμε τα αστέρια

Γεύση / Σαμπάνια: Πίνουμε τα αστέρια

«Για το μόνο που μετανιώνω στη ζωή είναι ότι δεν ήπια αρκετή σαμπάνια». Για να μη νιώσουμε όπως ο Τζον Μέιναρντ Κέινς επιλέγουμε κρασιά κομψά και ζωηρά, για διάφορα μπάτζετ, γαλλικές σαμπάνιες και αφρώδεις οίνους που δημιουργούν την καλύτερη διάθεση σε ένα γεύμα.
Ζωή Παρασίδη

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ