Η κουλτούρα της καφεποσίας έχει αναγάγει τους baristas σε ημίθεους της εστίασης, ακολουθώντας τα χνάρια των mixologists, κι εκείνοι ανταμείβουν τους θαμώνες των καφέ επιδεικνύοντας την δεξιοτεχνία τους.
Οι λάτρεις του καφέ μπορεί να αφιερώνουν κάποια δευτερόλεπτα για να χαζολογήσουν το φυλλαράκι/καρδούλα/λουλουδάκι που κοσμεί τον καπουτσίνο ή τον λάττε τους πριν αναδεύσουν και απολαύσουν, ωστόσο δεν εντυπωσιάζονται πια. Εκτός αν ετοιμάζει τον καφέ τους ο Ιάπωνας Kohei Matsuno, ο οποίος χρησιμοποιεί το αφρόγαλα για να δημιουργήσει στον στρογγυλό καμβά της κούπας λεπτεπίλεπτα και τρισδιάστατα αριστουργήματα.
Ο Kohei Matsuno ξεκίνησε να δημιουργεί πιο περίτεχνα, αλλά δισδιάστατα ακόμα τότε, σχέδια στον καφέ των πελατών του σε ένα εστιατόριο στην Οσάκα. Παρατηρώντας πως τα συνήθη μοτίβα δεν αρκούσαν πια για να αποσπάσουν επαίνους και σχόλια, αποφάσισε να εξελίξει την εφήμερη αυτή τέχνη. Σύντομα έγινε ειδικός στην δημιουργία παραδοσιακών ιαπωνικών τοπίων, δημοφιλών χαρακτήρων από τα μάνγκα και ρεαλιστικών πορτραίτων αλλά εξακολουθούσε να νιώθει περιορισμένος στο καλλιτεχνικό του αποτέλεσμα. Για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα άρχισε να χρησιμοποιεί μεγάλες ποσότητες αφρόγαλου για να φτιάχνει γλυκούλια ζωάκια και να τα διακοσμεί με την χρήση αιχμηρών εργαλείων. Η έξυπνη και χαριτωμένη προσέγγιση του τον έχει καταστήσει έναν από τους πιο δημοφιλείς baristas στην Ιαπωνία.
Ο Mattsun, όπως είναι το υποκοριστικό που χρησιμοποιεί, περιγράφει την δημιουργική διαδικασία ως μια κούρσα με τον χρόνο καθώς έχει μόνο πέντε λεπτά στην διάθεση του μέχρι το αφρόγαλα αρχίσει να χάνει το ιξώδες του. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθεί τα έργα του να είναι όσο το δυνατόν απλούστερα, όσο και τα εργαλεία του: ένα κουτάλι και μια οδοντογλυφίδα.