5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Με τον ερχομό του χειμώνα και τις γιορτές να πλησιάζουν, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να οργανώσουμε βραδιές με φίλους και οικογένεια στο σπίτι - τα nights-in που θα γίνουν οι πιο διασκεδαστικές μας αναμνήσεις.

Στο σπίτι μας, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη ζεστή ατμόσφαιρα που επιθυμούμε, να νιώσουμε άνετα, να συζητήσουμε και να γελάσουμε ελεύθερα με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Παρακάτω, θα βρείτε μία λίστα με τα καλύτερα tips για ένα πετυχημένο night-in με φίλους:

1. Οργανώστε βραδιά ταινιών

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Όλοι αγαπούν τα movie nights, ειδικά αν περιλαμβάνουν καλούς φίλους και νόστιμο φαγητό. Φτιάξτε μία λίστα με ταινίες από διαφορετικά είδη για να ταιριάζουν σε κάθε γούστο και αργότερα ψηφίστε με τους φίλους σας τις ταινίες που θα παρακολουθήσετε εκείνη τη βραδιά. Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

2. Οργανώστε βραδιά μαγειρέματος

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν είστε fans των σειρών με μαγειρική, τότε μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας και να χωριστείτε σε ομάδες έτσι ώστε να δημιουργήσετε πιάτα που θα συνοδεύσουν το night-in σας. Αν θέλετε να βάλετε και το ανταγωνιστικό κομμάτι στην εξίσωση, τότε η νικήτρια ομάδα θα διαλέξει την ταινία που θα δείτε.

Μία εύκολη συνταγή που μπορεί να συνοδεύσει ιδανικά τη βραδιά σας είναι τηγανιά με λουκάνικο και πιπεριές. Μπορεί να λειτουργήσει ως πρώτο πιάτο, ως μεζές με κρασί ή απλά ως νόστιμη παρέα όσο κάθεστε δίπλα στο τζάκι. Το χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ είναι μία ιδανική επιλογή για όλα τα γούστα καθώς προέρχεται από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά. Για να το φτιάξετε, κόβετε το λουκάνικο σε ροδέλες και τις σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε στο τηγάνι ελαιόλαδο, κρεμμύδι, πιπεριές, λίγο θυμάρι και κόκκινο πιπέρι. Συνεχίζετε το σοτάρισμα σε πολύ δυνατή φωτιά, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά. Σβήνετε με μπίρα, αλατοπιπερώνετε και χαμηλώνετε τη φωτιά. Σερβίρετε αμέσως.

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν θέλετε μία ολοκληρωμένη πιατέλα αλλαντικών, μπορείτε να προσθέσετε και άλλα προϊόντα της νέας σειράς αλλαντικών από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ: Φιλέτο καπνιστό, Λουκάνικα Φρανκφούρτης, Λουκάνικα κοκτέιλ, Λουκάνικα Hot Dog και τα βραβευμένα κοτοπαριζάκι και σαλάμι πικάντικο κοτόπουλου.

3. Οργανώστε βραδιά καραόκε

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Οι γιορτές που όλοι μαζεύονται στο σπίτι μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα διασκεδαστικές – ειδικά αν περιλαμβάνουν βραδιές καραόκε. Φτιάξτε μία λίστα με τραγούδια που μπορείτε να τραγουδήσετε μόνοι ή σε ντουέτα και ετοιμαστείτε για μερικές αρκετά αστείες και διασκεδαστικές αναμνήσεις.

4. Οργανώστε βραδιά με επιτραπέζια

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν πρόκειται να καλέσετε αρκετά άτομα στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε μία επιλογή από τα αγαπημένα σας επιτραπέζια για πολλά άτομα, όπως επιτραπέζια με trivia. Μπορείτε, μάλιστα, να έχετε ένα δώρο για τον νικητή – θα μπορούσε να είναι από το να επιλέξει το φαγητό ή τη μουσική.

5. Στολίστε όλοι μαζί το σπίτι

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν έχετε καλέσει φίλους στο σπίτι αλλά δεν έχετε ετοιμάσει ακόμη το χριστουγεννιάτικο στολισμό, τότε μπορείτε να το κάνετε όλοι μαζί. Άλλωστε, η διακόσμηση είναι μέρος της διασκέδασης. Μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους να φέρουν από ένα αγαπημένο τους στολίδι και να τα τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία του σπιτιού για να σας θυμίζουν τους αγαπημένους σας.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσουρλού μου η γλυκιά σου κουζίνα ανάβει φωτιές!

Γεύση / Ένα νέο γαστροκαφενείο στον Βύρωνα σερβίρει τη μικρασιατική παράδοση

Στη Μουσουρλού για τραγανά μύδια Κωνσταντινουπόλεως, τηγανητές πατάτες με κιμά και κασέρι, τυροκαυτερή «χτυπητή», κεμπάπ και ένα πιάτο εμπνευσμένο από τα παλιά Λαδάδικα της δεκαετίας του ’70.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η τιμή του κρασιού και οι παράγοντες που την επηρεάζουν

Γεύση / Γιατί έχει ακριβύνει τόσο το κρασί;

Πόσο μπορεί να αντέξει στις αυξήσεις το πορτοφόλι του Έλληνα καταναλωτή; Αν πρόκειται για είδη πρώτης ανάγκης, δυστυχώς είμαστε δέσμιοι του «νόμου της αγοράς»· το κρασί όμως είναι προϊόν απόλαυσης, όχι πρώτης ανάγκης.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
Συνταγές με φιστίκι

Γεύση / Ευέλικτο, πλούσιο και τραγανό, το φιστίκι Αιγίνης πρωταγωνιστεί σε αυτές τις έξι αλμυρές και γλυκές συνταγές

Τα αδέλφια Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης προτείνουν ριγκατόνι με πέστο φιστικιού, cookies φιστίκι και άλλες πρωτότυπες ιδέες που αξιοποιούν τον αγαπημένο ξηρό καρπό.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο;

Το κρασί με απλά λόγια / Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο;

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μάς ταξιδεύουν στη βορειοανατολική Ιταλία με οδηγό τον σύμβουλο οινολόγο Stefano Ferrantes, ειδικό στην παραγωγή Prosecco, που εργάζεται στα μεγαλύτερα και γνωστότερα οινοποιεία της περιοχής.
THE LIFO TEAM
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Γεύση / Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βραβευμένα εστιατόρια, που αποτελούν το όνειρο πολλών foodies, καυχιούνται για τις βιώσιμες πρακτικές τους, την ίδια στιγμή που κάποιες «λεπτομέρειες» για τη λειτουργία τους τείνουν να αποσιωπούνται από τη βιομηχανία της εστίασης.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα

Γεύση / Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα

Η συναρπαστική ιστορία του πιο εύκολου φαγητού ξεκινά από την αρχαία Κίνα και τη δυναστεία Τσινγκ. Σύμφωνα με έναν τριάστερο σεφ, υπάρχει τρόπος να κάνουμε τα συσκευασμένα noodles γκουρμέ. Δοκιμάσαμε όσα βρήκαμε στην Αθήνα και προτείνουμε τα καλύτερα.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ο Dr. George Soleas εξηγεί πώς έγινε ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

O Dr. George Soleas, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του LCBO, του μεγαλύτερου εισαγωγέα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, αφηγείται στην Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και τον Παναγιώτη Ορφανίδη την κινηματογραφική ζωή του.
THE LIFO TEAM
Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Βιβλίο / Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Ο Νίκος Ψιλάκης ερευνά και μελετά την κρητική παράδοση εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Τα βιβλία του είναι μνημειώδεις εκδόσεις για το φαγητό, τις λαϊκές τελετουργίες και τα μοναστήρια της Κρήτης που διασώζουν και προωθούν τον ελληνικό πολιτισμό.
M. HULOT
Proveleggios

Γεύση / Ο Αλέξανδρος Καρακάτσανης έχασε πολλά σε μια νύχτα, αλλά επιστρέφει δυναμικά στο Proveleggios

Ο νεαρός και ταλαντούχος σεφ που είδε το πρώτο του μαγαζί στην Αθήνα να καίγεται ολοσχερώς δεν το έβαλε κάτω στιγμή. Πρόσφατα ανέλαβε να αλλάξει την κουζίνα του δημοφιλούς εστιατορίου και θέλει να αφηγηθεί τις αναμνήσεις όλης της ομάδας που τον υποδέχτηκε μέσα από τα πιάτα του.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ