ADVERTORIAL
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
—Για ποιους λόγους σας κέρδισε το mixology;
Το mixologing είναι μια διαδικασία που κρύβει φαντασία και οτιδήποτε με κάνει να φαντάζομαι μπορεί εύκολα να με συνεπάρει. Είναι για' μένα ο τρόπος να αναμειγνύω τη γεύση με τις εικόνες και τις αναμνήσεις.
—Πόσο απρόσμενη ήταν, αν ήταν, για σας η διάκρισή σας το 2018 ως Bartender of the Year στον ελληνικό τελικό του World Class;
Αναμφισβήτητα, ήταν κάτι για το οποίο δούλευα επί σειρά ετών. Η διάκριση είναι η ανταμοιβή μου ανεξάρτητα από το χρονική στιγμή που ήρθε. Είναι, σαφώς, κάτι μεγάλο για εμένα, το οποίο μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω σε αυτούς τους ρυθμούς.
.
.
.
—Tι σημαίνει για σας το ότι συγκαταλέγεστε στους καλύτερους bartenders του κόσμου;
Είναι νωρίς να ειπωθεί κάτι τέτοιο σε σχέση με το όνομά μου χωρίς να αυτό να σημαίνει πως δεν επιδιώκω μια τέτοια διάκριση. Προσπαθώ καθημερινά με φαντασία και ανατρεπτική σκέψη να συναγωνίζομαι world wide bartenders υψηλού βεληνεκούς.
—Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;
Συγκέντρωση στο στόχο, πλάνο, thinking out of the box.
.
.
.
—Ποιο θα χαρακτηρίζατε το πιο «unexpected» στοιχείο στη δουλειά σας;
Όπως προανέφερα, δουλεύω αρκετά με πρόγραμμα και πλάνο. «Αναπάντεχα» κομμάτια στη δουλειά μου δεν υπάρχουν.
—Πόσο σας συναρπάζει να προτείνετε τις γεύσεις που εσείς ο ίδιος δημιουργείτε;
Κάθε φορά που ο καλεσμένος μού ζητά μια δημιουργία μου αισθάνομαι μια ιδιαίτερη ικανοποίηση, ένα προσωπικό επίτευγμα. Πάντα, ωστόσο, δεν ξεχνώ να συνυπολογίσω στην επιλογή του πελάτη τη διάθεση και την όρεξη του.
.
.
.
—Μπορείτε να μας περιγράψετε την παρούσα επιχειρηματική σας δραστηριότητα, εκτός από τον famous «Γορίλα»;
Eίμαι ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Μahalo», ενός funky bistro που λατρεύει να μαγειρεύει μοντέρνο comfort food και συνιδιοκτήτης του «Three Pieces» concept, που συνδυάζει το street food και το new age Speakeasy Bar. Διαθέτω δυο Citroen HW Van τα οποία έχουν μετατραπεί σε μια σύγχρονη κουζίνα και ένα πλήρως λειτουργικό μπαρ τα οποία παρέχουν food and bar catering services. Τέλος, και επειδή δεν ηρεμώ ποτέ επαγγελματικά, είμαι σε διαδικασία δημιουργίας ενός καλοκαιρινού project.
—Τι θεωρείτε μέχρι στιγμής «σταθμό» στην επαγγελματική σας πορεία;
Τη νίκη στο World Class 2018 καθώς και την κατοχή της 20ης θέσης στον Global World Class.
—Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον;
Να καταφέρω να αποτελέσει το μπαρ μου ένα από τη λίστα των καλύτερων μπαρ του κόσμου και να κρατήσω την επαγγελματική μου ομάδα ατόφια.
—Και το μεγάλο σας όνειρο;
Να κερδίσω στο Global World Class.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
σχόλια