Burger Fest Home Edition: Απολαυστικά burgers, ξεχωριστές συνταγές και ένα επετειακό μενού

burger fest Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Τον τελευταίο καιρό, το σπίτι μας έχει γίνει το προσωπικό μας burger house. Λαχταριστά burgers, ιδιαίτεροι συνδυασμοί γεύσεων, κρύα μπίρα - μπορεί να τα απολαμβάνουμε με διαφορετικό τρόπο, αλλά η απόλαυση παραμένει η ίδια. Χάρη στο Burger Fest: Home Edition, τις τελευταίες 9 βδομάδες όχι μόνο έχουμε δοκιμάσει μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης, αλλά έχουμε ανακαλύψει διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς από τους πιο γνωστούς chef, σε συνδυασμό με πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Κάθε βδομάδα, λοιπόν, η χαρακτηριστική σακούλα του efood καταφθάνει στην πόρτα μας με όλα όσα χρειαζόμαστε για να ζήσουμε την εμπειρία του φεστιβάλ από το σπίτι. Μέχρι τώρα, έχουμε απολαύσει τα ζουμερά black angus και Pulled pork burgers του Old School – The Food Project και του σεφ Παύλου Σάφτη, aka Mr. Gold Pig, ενώ το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου ο chef Μιχάλης Μαντζουράνης δημιούργησε ένα μοναδικό μενού με το project του Jackaroo, στην κουζίνα του Burger Fest: Home Edition. Για τα 5 χρόνια του Burger Fest, απολαύσαμε ένα ξεχωριστό φεστιβαλικό μενού από τον νικητή του Master Chef, Μανώλη Σαρρή, ενώ για τις επόμενες έξι μέρες είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε για πρώτη φορά στην Αθήνα το RND Burgers, ένα  burger house από την Κρήτη με συνταγές εμπνευσμένες από την κρητική κουζίνα.

Μοναδικά μενού, εμπνευσμένες συνταγές, απολαυστικές δημιουργίες και πολλά δώρα - η φεστιβαλική εμπειρία του Burger Fest κατάφερε να κάνει τις μέρες μας στο σπίτι κάτι παραπάνω από καλύτερες. Τώρα, είμαστε έτοιμοι για τον τρίτο και τελευταίο μήνα του Burger Fest: Home Edition, με ακόμα περισσότερα burgers και εκπλήξεις.

Burger Fest Home Edition: Απολαυστικά burgers, ξεχωριστές συνταγές και ένα επετειακό μενού Facebook Twitter

Έτσι, την 10η βδομάδα του Burger Fest: Home Edition θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το πιο memorable street food μενού του Lost Athens, απευθείας από τον chef Γιώργο Ζαχίλα και την ομάδα του, να δημιουργούν από την pop up κουζίνα του Burger Fest Home Edition στο κέντρο της πόλης. Για έξι μέρες, λοιπόν, θα μπορούμε να δοκιμάσουμε ανεπανάληπτες συνταγές όπως το «A F*****g Awesome Cheeseburger» με Black Angus Mince, Potato Bun, Παλαιωμένο Cheddar, Πίκλα Αγγούρι, Κρεμμύδι και Homemade Mayo, αλλά και το τραγανό Πατατόψωμο με Korean Κοτόπουλο, Coleslaw και Φυστικοβούτυρο

Την 11η βδομάδα του Burger Fest: Home Edition, δοκιμάζουμε έξι ποιοτικά και γεμάτα γεύση burgers του Ψωμί & Αλάτι με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Λουκάκου για πρώτη φορά στο Burger Fest - και ιδιαίτερα το signature burger που έχει αφήσει εποχή, με κιμά από αμερικάνικο μοσχάρι Black Angus, μανιτάρια, κατσικίσιο τυρί, καραμελωμένα κρεμμύδια, μαγιονέζα με τρούφα και παρμεζάνα. Αλλιώς απολαύστε ένα κλασικό BLT με χειροποίητο μπέικον και τυρί τσένταρ, και νιώστε τη street πυγμή του double kimchi με τσένταρ και spicy mayo.

Την 12η και τελευταία εβδομάδα του Burger Fest: Home Edition, ο chef Μιχάλης Βραχλιώτης καταλαμβάνει την κουζίνα με το νέο project του The Spotted Pig, μαζί με τους ιδιοκτήτες του The Underdog, Τάσο Δεληχρήστο και Ελισάβετ Λειβιδιώτη. Μετά τις αξέχαστες παρουσίες του τόσο στο Burger Fest της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης, ο αγαπημένος chef και η παρέα του, ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό μενού για την επετειακή τελευταία εβδομάδα του Burger Fest: Home Edition. Δοκιμάστε το μοναδικό “The Spotted Pig burger” με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, chutney mango, κατσικίσιο τυρί και honey mustard sauce και το UMAMI burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, parmesan mushrooms, tartufo mayo και cheddar cheese, αλλά και συνταγές παναρισμένο κοτόπουλο, corn flakes και secret sauce.

Μείνετε συντονισμένοι στο @burgerfest_gr ή στο https://www.facebook.com/burgerfestgr για το πλήρες πρόγραμμα.

Burger Fest Home Edition: Απολαυστικά burgers, ξεχωριστές συνταγές και ένα επετειακό μενού Facebook Twitter

Πώς «δουλεύει» το Burger Fest: Home Edition;

Για το Burger Fest Home Edition έχει κατασκευαστεί ένα pop up εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, έτσι ώστε τα καλύτερα burgers να έρχονται κατευθείαν στο σπίτι μας, μέσω του efood ή με take away από το κατάστημα. Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό burger house ή ένας/μία σεφ παρουσιάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να απολαύσουμε αγαπημένα παραδοσιακά burgers, να πειραματιστούμε δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς, να απολαύσουμε την μπύρα μας και φυσικά να το ζήσουμε με απόλυτη ασφάλεια, σαν στο σπίτι μας.

Μαζί με τα λαχταριστά burgers και μενού, τα delivery boxes του Burger Fest έρχονται στο σπίτι μας παρέα με εκπλήξεις, giveaways, προσφορές και υπέροχα δώρα, έτσι ώστε να ζήσουμε σωστά την εμπειρία του σπιτικού φεστιβάλ, από τις 28/12/2020 μέχρι και τις 21/3/2021.

Burger Fest Home Edition: Απολαυστικά burgers, ξεχωριστές συνταγές και ένα επετειακό μενού Facebook Twitter

Πώς παραγγέλνει κανείς από το Burger Fest: Home Edition;

Μέσω του efood.gr, πατώντας εδώ, το οποίο θα σας τα φέρει στην πόρτα σας (εφόσον διαμένετε στις παρακάτω περιοχές). Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση ή λόγω μη διαμονής στην εμβέλεια του Burger Fest kitchen, μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία στο 210 6436027 και να τα παραλάβετε από το κατάστημα, στην Βαλτινών 51, Γκύζη.

Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

-Γκύζη
-Αθήνα, Κέντρο
-Εξάρχεια, Λυκαβηττός ,Κολωνάκι
-Πλ. Βάθη
-Κυψέλη
-Κεραμεικός
-Αττική
-Ζάππειο

-Αγ. Νικόλαος, Κάτω Παγκράτι, Χίλτον
-Πλ. Μαβίλη, Αμπελόκηποι
-Νέα Φιλοθέη

Κάθε πότε αλλάζει το μενού του Burger Fest: Home Edition;

Κάθε εβδομάδα, ένα νέο Burger House ή σεφ καταλαμβάνει την κουζίνα του Burger Fest και δημιουργεί ένα μοναδικό μενού για το Burger Fest: Home Edition.

Ποιο είναι το πρόγραμμα;

10η εβδομάδα 2-7/3: Lost Athens

11η εβδομάδα 9-14/3: Ψωμί & Αλάτι @home by Γιάννης Λουκάκος

12η εβδομάδα 16-21/3: The Spotted Pig

Ποιες ώρες/μέρες είναι ανοιχτή η κουζίνα του Burger Fest;
Το κατάστημα λειτουργεί κάθε Τρίτη μέχρι και Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 00:00.

Burger Fest Home Edition: Απολαυστικά burgers, ξεχωριστές συνταγές και ένα επετειακό μενού Facebook Twitter

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα του Burger Fest Home Edition ακολουθήστε τον λογαριασμό του Burger Fest σε Instagram και Facebook.

#sanstospitisas

#burgerfest

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ronin: Ένα καταφύγιο ιαπωνικής κομψότητας και γεύσης στο Κολωνάκι/ Στο Ronin στο Κολωνάκι θα ανακαλύψεις το νόημα της ιαπωνικής απλότητας/ Ronin: Η ιαπωνική απλότητα που συγκινεί σε κάθε πιάτο

Γεύση / Ronin: Ιαπωνέζικη κουζίνα με ακρίβεια, λιγότερο fusion, περισσότερο zen

Το εστιατόριο Ronin φέρνει στο Κολωνάκι τη δύναμη της απλότητας της ιαπωνικής κουλτούρας και την αποθέωση της γευστικής λεπτομέρειας σε έναν απολαυστικό διάλογο μεταξύ παράδοσης και μοντέρνας δημιουργίας.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Γεύση / Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Ο σεφ Δημήτρης Μπαλάκας σιγομαγειρεύει σχεδόν τα πάντα στον ξυλόφουρνο, «ψήθηκε» με τις παραδοσιακές γεύσεις στον φούρνο του παππού και της γιαγιάς του, και μοιράστηκε μαζί μας τρεις αυθεντικές συνταγές από τη Φλώρινα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Γκίκας Ξενάκης

Γκίκας Ξενάκης / «Έχω κάνει λάθη – δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να τους σέβομαι όλους στην κουζίνα»

Μεγαλώνοντας στη Θήβα, αγάπησε το φρέσκο ψάρι, τα άγρια χόρτα και τις ταπεινές συνταγές. Αν και είχε αρχικά πολύ κακή εικόνα για τους μάγειρες, εξελίχθηκε σε σεφ για τον οποίο –όπως είπε ο Επίκουρος– μπορούσε να καταλάβει κανείς ένα πιάτο του με κλειστά τα μάτια. Ο «τιμονιέρης» της κουζίνας του Aleria, Γκίκας Ξενάκης, είναι ο Αθηναίος της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Γεύση / Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Ευφάνταστα τσουρέκια και καλιτσούνια της Λαμπρής, που βγαίνουν σε ποικίλα σχήματα και εκδοχές στα νησιά του Αιγαίου, θυμίζουν ζυμαρένια μικρογλυπτά και αναδίδουν την αρχοντική ευωδιά των ημερών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM
Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

Γεύση / Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

H Αθήνα έχει πολλά στριτφουντάδικα. Όμως κάποια νέα, εκτός από το ότι ανεβάζουν το επίπεδο, έχουν καταφέρει να γίνουν instant συνήθεια για το προσεγμένο φαγητό τους, αλλά όχι μόνο γι' αυτό.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σουπιοπίλαφο

Γεύση / Σουπιοπίλαφο: Η μυστηριώδης γεύση του Αιγαίου

Από τον μινωικό πολιτισμό και τα κύπελλα του μέχρι τα σύγχρονα τσουκάλια, το μελάνι της σουπιάς συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του, ενώ το σουπιοπίλαφο αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο γευστικό του αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ