#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο έχουν τη δύναμη να μας κάνουν να νιώσουμε αμέσως καλύτερα. Όπως μία βόλτα στο αγαπημένο μας bar της πόλης. Εκεί που έχουμε περάσει τις περισσότερες βραδιές μας κι έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ένα bar, δεν είναι μόνο ο χώρος του. Ένα μπαρ είναι και οι άνθρωποί του, εκείνοι που βρίσκονται εντός της μπάρας και ετοιμάζουν τα απολαυστικά cocktails που θα συνοδεύσουν την έξοδό μας, που θα δώσουν την απαραίτητη νότα ευχαρίστησης και γεύσης σε κάθε μας στιγμή. Μερικούς από αυτούς τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν, μερικοί θυμούνται τις προτιμήσεις μας ή μας χαιρετούν κάθε φορά. Με κάποιους έχουμε μιλήσει, με κάποιους θα ανταλλάξουμε απλά ένα γνώριμο χαμόγελο.

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που τώρα, μας έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη χρονική στιγμή. Καθώς ο κλάδος της εστίασης βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που πλήττονται περισσότερο λόγω της πανδημίας, το προσωπικό των bars χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας έτσι ώστε, να μπορούμε να επισκεπτόμαστε και πάλι τα αγαπημένα μας μαγαζιά και να απολαμβάνουμε τις ιδιαίτερες συνταγές και τεχνικές των bartenders τους.

Έτσι, αυτή τη φορά καλούμαστε να συγκεντρώσουμε το μεγαλύτερο «tip» που έχει δοθεί ποτέ, χάρη σε μία ξεχωριστή δράση που έχει σκοπό να στηρίξει το προσωπικό των bars/του κλάδου Ho.Re.Ca. στην Ελλάδα. Το #CheersForTheCause είναι μία πρωτοβουλία του εμβληματικού ποτού Campari, που έχει σκοπό να ενδυναμώσει το έργο του οργανισμού «Metron Ariston», με τη βοήθεια όλων μας.

 

Τον φετινό Σεπτέμβρη, επιλέγουμε ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα cocktails το Negroni και πριν το απολαύσουμε, το φωτογραφίζουμε και το ανεβάζουμε χρησιμοποιώντας το hashtag #cheersforthecause και κάνοντας mention @camparigreece. Με κάθε post, το Campari θα διαθέτει ένα χρηματικό ποσό στην μη κερδοσκοπική εταιρεία Metron Ariston, της οποίας στόχος είναι η ανάδειξη του επαγγελματία και φυσικά, η προστασία του ως επαγγελματία στον χώρο αυτή τη δύσκολη περίοδο.

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter

Το Campari έχει υπάρξει ανέκαθεν στο πλάι της ελληνικής κοινότητας των bartenders και του χώρου της εστίασης - κι αυτή τη φορά, αναλαμβάνει μία πρωτοβουλία που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Το #Cheersforthecause αποτελεί τη συνέχεια του διεθνούς φιλανθρωπικού εγχειρήματος Negroni Week που υλοποιεί το Campari και στην Ελλάδα τα τελευταία επτά χρόνια και φέτος πραγματοποιήθηκε στις περισσότερες χώρες με διαφορετική μορφή λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν.

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter

Όσοι έχουν ένα bar που αγαπούν, που τους έχει χαρίσει μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις, που αποτελεί τον προορισμό κάθε εξόδου και που οι άνθρωποί του έχουν συμβάλλει στο να απολαύσουν τα αγαπημένα τους cocktails κάθε φορά, έχει έρθει η στιγμή να το στηρίξουν. Αυτή τη φορά, τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας για καλό σκοπό.

#CheersForTheCause
#camparigreece
www.campari.com

Facebook
Instagram

 

Απολαύστε υπεύθυνα.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Osteria Mamma 

Γεύση / Ένα νέο ιταλικό σερβίρει πιάτα που περιέχουν άγνωστες στην Αθήνα λέξεις

Θέλοντας να τιμήσει μια επιθυμία της μητέρας της, έπειτα από πολλά ταξίδια και γεύματα σε διαφορετικές ιταλικές πόλεις, η Ελένη Σαράντη ετοιμάζει στο Osteria Mamma πιάτα με μπόλικη comfort νοστιμιά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τα γλυκά των φετινών Χριστουγέννων 

Γεύση / Όλα τα νέα χριστουγεννιάτικα γλυκά σε μία λίστα

Τετράγωνοι κουραμπιέδες, κρητική αλλά και γαλλική βασιλόπιτα, πολλά προζυμένια πανετόνε: Σε αυτή τη λίστα δεν θα βρείτε τα κλασικά γλυκά της Αθήνας -τα ξέρετε ήδη- αλλά όλες τις φρέσκες ιδέες των τριτοκυματικών φούρνων και των πιο δημιουργικών ζαχαροπλαστών.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μέσα στη νέα, πολυσυλλεκτική Αίγλη Ζαππείου

Γεύση / Μέσα στη νέα, πολυσυλλεκτική Αίγλη Ζαππείου

Ένα τοπόσημο της πόλης αλλάζει ριζικά, επενδύει σε μια dream team και σε ό,τι κλασικό, από το φαγητό και το ποτό μέχρι την αρχιτεκτονική του, ακόμα και τη μουσική του μερικές φορές, και περιμένει τη νέα γενιά Αθηναίων, ακόμα κι εκείνους που δεν το είχαν στο ραντάρ τους μέχρι τώρα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η ξέφρενη πορεία του Nolan και η επόμενη μέρα του

Γεύση / Η ξέφρενη πορεία του Nolan και η επόμενη μέρα του

Μπορεί ένα εστιατόριο να είναι μια ιστορία πάθους, ταλέντου, απανωτών δυσκολιών και επιμονής; Φυσικά και μπορεί. Ο restaurateur Κώστας Πισιώτης αφηγείται την πορεία του μικρού εστιατορίου του Συντάγματος, λίγο πριν αυτό ξεκινήσει το νέο του κεφάλαιο. 
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Starata: Οι χωριάτικες πίτες των Εξαρχείων που μας έμαθε ένας σταρ σεφ

Γεύση / Starata: Οι χωριάτικες πίτες των Εξαρχείων που μας έμαθε ένας σταρ σεφ

Το πιο κλασικό ελληνικό πρωινό, η τυρόπιτα, φτιάχνεται και ψήνεται μπροστά μας σε ένα μικρό μαγαζί που συνεχίζει τη θεσσαλική παράδοση στην Αθήνα. Την πρότεινε ο Σωτήρης Κοντιζάς και τη δοκιμάσαμε.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ