Το delivery ανεβαίνει επίπεδο

Το delivery ανεβαίνει επίπεδο Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Σε κάποιες περιπτώσεις η γνωστή φράση «αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον απόλαυσέ το» σου δίνει μια άλλη οπτική της πραγματικότητας, λίγο πιο αισιόδοξη και σίγουρα πιο απολαυστική. Η παραμονή στο σπίτι, οι συνθήκες του lockdown που σε κρατάνε μακριά από τις αγαπημένες σου συνήθειες και η δημιουργία μιας νέας ρουτίνας που πρέπει να υποστούμε ώστε να είμαστε ασφαλείς και υγιείς μπορούν να γίνουν πιο ευχάριστες, αν έχουν τη γεύση των αγαπημένων σου πιάτων.


Μπορεί τα τραπέζια και τα καθίσματα των αγαπημένων σου food spots να έχουν μαζευτεί σε μια γωνιά, όμως η αγάπη και το πάθος των ανθρώπων που φέρνουν συνταγές από την παγκόσμια γαστρονομία στις κουζίνες και τους φούρνους της Αθήνας συνεχίζουν ακάθεκτα και πεισματικά να μας προσφέρουν μοναδικές επιλογές γεύσεων. Και πλέον το καταφέρνουν με τη βοήθεια του efood, που σαν καλός αγγελιαφόρος μπαίνει μπροστά για να αναλάβει να παραδώσει στην πόρτα μας όλα τα γαστρονομικά αριστουργήματα που κάνουν την καθημερινότητα λίγο πιο εύκολη και ποιοτική.


Στο efood θα βρεις μια σειρά από νέες συνεργασίες για να επιλέξεις ανάμεσα στους πρωτότυπους καταλόγους κάποιο από τα ιδιαίτερα πιάτα για brunch ή lunch ή για να ζήσεις μια private γευσιγνωσία, μεταμορφώνοντας το σαλόνι του σπιτιού σου σε σάλα γκουρμέ εστιατορίου. Δεν το λες και λίγο αυτό. Άλλωστε, οι μικρές απολαύσεις είναι εκείνες που σου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσεις μέσα σε μια καθημερινότητα που έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και σε καλεί να ανταποκριθείς, ώστε κάποια στιγμή να ζήσεις και πάλι τη χαρά της φράσης «Καλησπέρα, έχω κλείσει τραπέζι».


Το efood αναλαμβάνει τον δικό του ρόλο, κάνοντας την παραμονή στο σπίτι πιο εύκολη, και παρουσιάζει τα αγαπημένα spots της Αθήνας που έρχονται σ' εσένα με την υπηρεσία delivered by efood, μέχρι την ημέρα που θα μπορέσεις εσύ να πας σε αυτά.

Ergon Athens
Το γνωστό πρότζεκτ που βρίσκεται στη Μητροπόλεως, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης, παρουσιάζει μια σειρά από γλυκές και αλμυρές επιλογές, βασισμένες σε εκλεκτά υλικά της ελληνικής παράδοσης. Συνταγές πρωινού αλλά και σάντουιτς στην πιο ποιοτική εκδοχή τους για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το delivery ανεβαίνει επίπεδο Facebook Twitter

48 Urban garden
Το εξαιρετικό concept του food-truck, που βρίσκεται στο ισόγειο του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα στο κέντρο της Αθήνας, συνδυάζει στα πιάτα του κουλτούρες και διαθέσεις απ' όλο τον κόσμο. Γεύσεις εκλεκτές, ξεχωριστές, που πάνε τη γαστρονομία ένα βήμα πιο πέρα, έρχονται στον χώρο σου για να σε βάλουν σε ένα mood απόλαυσης.

Το delivery ανεβαίνει επίπεδο Facebook Twitter

Underdog
Το στέκι του Θησείου με τις βραβεύσεις και τις διακρίσεις που έχει γίνει λατρεμένο για τον εξαιρετικό καφέ αλλά και τα ξεχωριστά πιάτα brunch φέρνει στην πόρτα σου τις γεύσεις που επιλέγεις και υπόσχεται να σου φτιάξει τη μέρα!.

Το delivery ανεβαίνει επίπεδο Facebook Twitter

Τhe Bakers in the hood
Τα Τhe Bakers, που μας θύμισαν την αξία του κλασικού φούρνου και μας έμαθαν την τέχνη του σύγχρονου αρτοποιείου, φέρνουν στην πόρτα σου όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα κάθε φορά που αναζητάς ένα ποιοτικό σνακ. Το νέο τους concept, In the Hood, το ρουστίκ σνακ-μπαρ του κέντρου, προσφέρει τις εκλεκτές συνταγές του σε φιλικό και grab-and-go περιτύλιγμα που διατηρεί τη γεύση αναλλοίωτη και προστατευμένη.

Το delivery ανεβαίνει επίπεδο Facebook Twitter

Μπες σήμερα στο efood και ζήσε την εμπειρία του delivery σε ένα νέο επίπεδο.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Γεύση / Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Ευφάνταστα τσουρέκια και καλιτσούνια της Λαμπρής, που βγαίνουν σε ποικίλα σχήματα και εκδοχές στα νησιά του Αιγαίου, θυμίζουν ζυμαρένια μικρογλυπτά και αναδίδουν την αρχοντική ευωδιά των ημερών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM
Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

Γεύση / Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

H Αθήνα έχει πολλά στριτφουντάδικα. Όμως κάποια νέα, εκτός από το ότι ανεβάζουν το επίπεδο, έχουν καταφέρει να γίνουν instant συνήθεια για το προσεγμένο φαγητό τους, αλλά όχι μόνο γι' αυτό.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σουπιοπίλαφο

Γεύση / Σουπιοπίλαφο: Η μυστηριώδης γεύση του Αιγαίου

Από τον μινωικό πολιτισμό και τα κύπελλα του μέχρι τα σύγχρονα τσουκάλια, το μελάνι της σουπιάς συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του, ενώ το σουπιοπίλαφο αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο γευστικό του αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Από Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Γεύση / Από το Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Σε μακαρονάδα ή παστός με ρεβίθια, ή λεμονάτος με ολόκληρα κρεμμύδια: Από το ένα πέλαγος στο άλλο, το τελετουργικό μας πιάτο παίρνει διαφορετικές μορφές, αποτελώντας ένα εκλεκτό έδεσμα της ελληνικής cucina povera.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ