«Ένα δώρο για το καλό»: Παραγγέλνουμε από τα αγαπημένα μας καταστήματα και κερδίζουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων

«Ένα δώρο για το καλό»: Παραγγέλνουμε από τα αγαπημένα μας καταστήματα και κερδίζουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων Facebook Twitter
0

Η εστίαση είναι ένας κλάδος που πλήττεται σημαντικά αυτή την περίοδο - γι' αυτό και χρειάζεται τη στήριξή μας, περισσότερο από ποτέ. Καθώς καφέ, εστιατόρια και επιχειρήσεις βιώνουν την κρίση της πανδημίας με τον πιο δύσκολο τρόπο, είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί μία συλλογική προσπάθεια έτσι ώστε, να μπορέσουμε να συναντηθούμε και πάλι στα αγαπημένα μας μέρη, με το τέλος της δύσκολης αυτής περιπέτειας.

 

Σε αυτό έρχεται να μας βοηθήσει η Edenred, με μία ξεχωριστή πρωτοβουλία που έχει σκοπό να ενισχύσει τα συνεργαζόμενα καφέ και εστιατόρια του δικτύου Ticket Restaurant®, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις, να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα λαμβάνουμε και μία μικρή επιστροφή της στήριξης αυτής.

Συγκεκριμένα, με το μήνυμα «Ένα δώρο για το καλό» και από 1η έως 31 Δεκεμβρίου, οι κάτοχοι της κάρτας Ticket Restaurant® μπορούν να επιλέξουν τις αγαπημένες τους γεύσεις από τα συνεργαζόμενα καφέ και εστιατόρια και ως επιβράβευση, για κάθε παραγγελία από €10 και άνω, η Edenred θα τους επιστρέφει €3, σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ. Η επιστροφή του ποσού πραγματοποιείται απευθείας στην κάρτα και κατόπιν εκκαθάρισης της συναλλαγής. Για περισσότερες πληροφορίες, η εταιρεία έχει δημιουργήσει την ειδική πλατφόρμα More than Ever, #morethanever, διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.edenred.gr/morethanever. Επιπλέον, για την αναλυτική λίστα των συνεργαζόμενων καφέ και εστιατορίων, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.myedenred.gr.

«Ένα δώρο για το καλό»: Παραγγέλνουμε από τα αγαπημένα μας καταστήματα και κερδίζουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων Facebook Twitter

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, έχει στόχο να ενισχυθούν άμεσα περί τα 4.000 καταστήματα εστίασης, καφέ και εστιατόρια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, που πλήττονται άμεσα από την κρίση. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Edenred στηρίζει τους κλάδους που έχουν πληγεί σημαντικά - από την αρχή της πανδημίας, η εταιρεία αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στον τομέα των παροχών, σχεδίασε και προσέφερε νέες, καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, όπως η κάρτα MyBenefits®, μέσω της οποίας έδωσε τη δυνατότητα στις εταιρείες, να αξιοποιήσουν την παροχή του εταιρικού Holiday Voucher και με τους εργαζομένους τους, να στηρίξουν τον κλάδο του τουρισμού που μαζί με εκείνον της εστίασης, βιώνουν μία πρωτόγνωρη κρίση.

Η σημασία της πρωτοβουλίας αυτής, έχει εξίσου μεγάλη σημασία, όχι μόνο για τους καταναλωτές, αλλά και για τους ίδιους τους ιδιοκτήτες. «Ό,τι ενέργεια και αν γίνεται σε αυτήν την πρωτόγνωρη εποχή που ζούμε, σίγουρα εμένα σαν επιχειρηματία με ευχαριστεί και με ικανοποιεί πολύ. Η Edenred, με την πρωτοβουλία αυτή, θα δώσει μία ώθηση και είναι στο χέρι του κάθε καταστήματος να την εκμεταλλευτεί αναλόγως», αναφέρει ο Πέτρος Καραμπάς, ιδιοκτήτης του Coffee Berry στο Γαλάτσι.

Παράλληλα, η Σταυρούλα Βάθη, Operations Manager του Wagamama στην Κηφισιά, είπε: «Η Edenred για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες της. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρωτοβουλία αυτή, καθώς θεωρούμε πως θα δώσει μία ώθηση στα καταστήματά μας, που τόσο έχουν πληγεί από τον Covid-19».

Τώρα, κάνοντας «Ένα δώρο για το καλό» και μέσα από μία απλή κίνηση, όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου που μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Απλώς επιλέγοντας τα αγαπημένα μας καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant®, συμβάλλουμε στο να συνεχίσουν να βρίσκονται πίσω από κάθε ξεχωριστή γεύση που μας έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Edenred και το «Ένα δώρο για το καλό» εδώ.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Dr. George Soleas εξηγεί πώς έγινε ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

O Dr. George Soleas, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του LCBO, του μεγαλύτερου εισαγωγέα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, αφηγείται στην Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και τον Παναγιώτη Ορφανίδη την κινηματογραφική ζωή του.
THE LIFO TEAM
Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Βιβλίο / Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Ο Νίκος Ψιλάκης ερευνά και μελετά την κρητική παράδοση εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Τα βιβλία του είναι μνημειώδεις εκδόσεις για το φαγητό, τις λαϊκές τελετουργίες και τα μοναστήρια της Κρήτης που διασώζουν και προωθούν τον ελληνικό πολιτισμό.
M. HULOT
Proveleggios

Γεύση / Ο Αλέξανδρος Καρακάτσανης έχασε πολλά σε μια νύχτα, αλλά επιστρέφει δυναμικά στο Proveleggios

Ο νεαρός και ταλαντούχος σεφ που είδε το πρώτο του μαγαζί στην Αθήνα να καίγεται ολοσχερώς δεν το έβαλε κάτω στιγμή. Πρόσφατα ανέλαβε να αλλάξει την κουζίνα του δημοφιλούς εστιατορίου και θέλει να αφηγηθεί τις αναμνήσεις όλης της ομάδας που τον υποδέχτηκε μέσα από τα πιάτα του.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Το κρασί με απλά λόγια / Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Τι είναι το Aszu, το Szamorodni, το Furmint και το Harslevelu; O Robert Kindl, γενικός διευθυντής του θρυλικού Oremus, εξηγεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET τον Παναγιώτη Ορφανίδη γιατί το Tokaj είναι μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Ιστορία μιας πόλης / Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Φιξ, Μετς, Κλωναρίδη. Τρία τοπωνύμια, τρεις περιοχές της Αθήνας που σχετίζονται με τη ζυθοποιία. Επιχειρήσεις που έμαθαν στην αθηναϊκή κοινωνία να πίνει μπίρα, να την απολαμβάνει κατ’ οίκον ή σε πάρκα. H Αγιάτη Μπενάρδου συζητά με τον Βασίλη Νάστο για τη ζυθοποιία Κλωναρίδη και την εξέλιξη της περιοχής των Πατησίων.
THE LIFO TEAM
Alchemist

Γεύση / Στο Alchemist, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, η δυσφορία είναι στο μενού

Σε ένα εστιατόριο της Κοπεγχάγης σερβίρονται ωμές μέδουσες και παγωτό από αίμα γουρουνιού ενώ στην οροφή προβάλλονται βίντεο σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Πρόκειται για «γαστρονομική όπερα» ή για μια ηδονιστική υπερβολή;
THE LIFO TEAM
Kennedy

Γεύση / Kennedy: Για γαλλικά κρασιά, ψωμί με βούτυρο και ακροάσεις δίσκων

Στο νέο wine bar του κέντρου -που έχει πάρει το όνομα του από το biannual περιοδικό του Chris Kontos- θα βρίσκουμε κρασιά που δεν παίζουν αλλού στην Αθήνα ενώ η μουσική και ο ήχος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχω ακούσει σε τσακωμό ότι έχω αλλάξει, αλλά δεν το έχω νιώσει»

Γεύση / Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχω ακούσει σε τσακωμό ότι έχω αλλάξει, αλλά δεν το έχω νιώσει»

Ο σταρ σεφ που όλοι θεωρούν «δικό τους άνθρωπο», σε μια συνέντευξη για την κατάσταση της εστίασης στην Αθήνα και την επιλογή του να αποχωρήσει από τρία από τα μαγαζιά που έστησε στο κέντρο της πόλης.
M. HULOT