«Ένα δώρο για το καλό»: Παραγγέλνουμε από τα αγαπημένα μας καταστήματα και κερδίζουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων

«Ένα δώρο για το καλό»: Παραγγέλνουμε από τα αγαπημένα μας καταστήματα και κερδίζουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων Facebook Twitter
0

Η εστίαση είναι ένας κλάδος που πλήττεται σημαντικά αυτή την περίοδο - γι' αυτό και χρειάζεται τη στήριξή μας, περισσότερο από ποτέ. Καθώς καφέ, εστιατόρια και επιχειρήσεις βιώνουν την κρίση της πανδημίας με τον πιο δύσκολο τρόπο, είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί μία συλλογική προσπάθεια έτσι ώστε, να μπορέσουμε να συναντηθούμε και πάλι στα αγαπημένα μας μέρη, με το τέλος της δύσκολης αυτής περιπέτειας.

 

Σε αυτό έρχεται να μας βοηθήσει η Edenred, με μία ξεχωριστή πρωτοβουλία που έχει σκοπό να ενισχύσει τα συνεργαζόμενα καφέ και εστιατόρια του δικτύου Ticket Restaurant®, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις, να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα λαμβάνουμε και μία μικρή επιστροφή της στήριξης αυτής.

Συγκεκριμένα, με το μήνυμα «Ένα δώρο για το καλό» και από 1η έως 31 Δεκεμβρίου, οι κάτοχοι της κάρτας Ticket Restaurant® μπορούν να επιλέξουν τις αγαπημένες τους γεύσεις από τα συνεργαζόμενα καφέ και εστιατόρια και ως επιβράβευση, για κάθε παραγγελία από €10 και άνω, η Edenred θα τους επιστρέφει €3, σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ. Η επιστροφή του ποσού πραγματοποιείται απευθείας στην κάρτα και κατόπιν εκκαθάρισης της συναλλαγής. Για περισσότερες πληροφορίες, η εταιρεία έχει δημιουργήσει την ειδική πλατφόρμα More than Ever, #morethanever, διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.edenred.gr/morethanever. Επιπλέον, για την αναλυτική λίστα των συνεργαζόμενων καφέ και εστιατορίων, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.myedenred.gr.

«Ένα δώρο για το καλό»: Παραγγέλνουμε από τα αγαπημένα μας καταστήματα και κερδίζουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων Facebook Twitter

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, έχει στόχο να ενισχυθούν άμεσα περί τα 4.000 καταστήματα εστίασης, καφέ και εστιατόρια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, που πλήττονται άμεσα από την κρίση. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Edenred στηρίζει τους κλάδους που έχουν πληγεί σημαντικά - από την αρχή της πανδημίας, η εταιρεία αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στον τομέα των παροχών, σχεδίασε και προσέφερε νέες, καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, όπως η κάρτα MyBenefits®, μέσω της οποίας έδωσε τη δυνατότητα στις εταιρείες, να αξιοποιήσουν την παροχή του εταιρικού Holiday Voucher και με τους εργαζομένους τους, να στηρίξουν τον κλάδο του τουρισμού που μαζί με εκείνον της εστίασης, βιώνουν μία πρωτόγνωρη κρίση.

Η σημασία της πρωτοβουλίας αυτής, έχει εξίσου μεγάλη σημασία, όχι μόνο για τους καταναλωτές, αλλά και για τους ίδιους τους ιδιοκτήτες. «Ό,τι ενέργεια και αν γίνεται σε αυτήν την πρωτόγνωρη εποχή που ζούμε, σίγουρα εμένα σαν επιχειρηματία με ευχαριστεί και με ικανοποιεί πολύ. Η Edenred, με την πρωτοβουλία αυτή, θα δώσει μία ώθηση και είναι στο χέρι του κάθε καταστήματος να την εκμεταλλευτεί αναλόγως», αναφέρει ο Πέτρος Καραμπάς, ιδιοκτήτης του Coffee Berry στο Γαλάτσι.

Παράλληλα, η Σταυρούλα Βάθη, Operations Manager του Wagamama στην Κηφισιά, είπε: «Η Edenred για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες της. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρωτοβουλία αυτή, καθώς θεωρούμε πως θα δώσει μία ώθηση στα καταστήματά μας, που τόσο έχουν πληγεί από τον Covid-19».

Τώρα, κάνοντας «Ένα δώρο για το καλό» και μέσα από μία απλή κίνηση, όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου που μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Απλώς επιλέγοντας τα αγαπημένα μας καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant®, συμβάλλουμε στο να συνεχίσουν να βρίσκονται πίσω από κάθε ξεχωριστή γεύση που μας έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Edenred και το «Ένα δώρο για το καλό» εδώ.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Γεύση / Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Μια ταβέρνα που έχτισαν το '56 οι οικοδόμοι της περιοχής και κράτησαν ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα comfort zone, με λίγα, κλασικά και καλά πράγματα, για τις μέρες που δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της «φάσης».
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Τι είναι αυτό που κάνει τα αυτόριζα αμπέλια τόσο μοναδικά;

Το κρασί με απλά λόγια / Αυτόριζα αμπέλια: Ο μεγάλος θησαυρός της αμπελουργίας

Είναι τα πιο «ειλικρινή» αμπέλια στον κόσμο, εξ’ ου και οι Γάλλοι τα αποκαλούν «franc de pied». O εξαιρετικός σύμβουλος-οινολόγος Σπύρος Ζουμπούλης μιλά στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη για το κρασί που προσφέρει όλη την αλήθεια για το terroir που το γέννησε.
THE LIFO TEAM
Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Γεύση / Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Μετά το Ρίνι που αγαπήθηκε πολύ, η Μαρίνα Χρονά σερβίρει στον Κεραμεικό μικρά πιάτα που της αρέσουν, είτε πρόκειται για φάβα φουρνιστή και ντολμαδάκια κασιώτικα είτε για ravioloni και shepherd’s pie.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Γεύση / Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Ο Apo, ένας Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας που έφτασε στην Ελλάδα με 7 ευρώ στην τσέπη, σερβίρει πλέον τσιγ κιοφτέ, πληθωρικό μπεϊντί κεμπάπ και χειροποίητο ντονέρ, ενώ μοιράζεται μαζί μας τρεις από τις συνταγές του.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Φάε έναν Βαλεντίνο

Γεύση / Φάε έναν Βαλεντίνο

Όπως και στη ζωή, έτσι και στα πιο καλά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας κυκλοφορούν καρδιές μικρές και καρδιές μεγάλες· για να τις δωρίσετε ή για να τις κρατήσετε για πάρτη σας. Φτιάχνουν επίσης cheesecake, choux, πανετόνε και rolls ειδικά για τη μέρα που κάποιοι τη γιορτάζουν και σε κάποιους περνάει εντελώς αδιάφορη. Ποιος, όμως, μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό γλυκό;
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Γεύση / Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Τι θες; Τις σούπες που έτρωγες στην Ήπειρο; Ωραία γιουβαρλάκια; Ή μια σωστά χυλωμένη φασολάδα; Ό,τι θες από φαγητό που να θυμίζει «χειμώνα» θα το βρεις σε αυτό εδώ το mega post.
THE LIFO TEAM
Δώδεκα Πιάτα

Γεύση / «Δώδεκα Πιάτα» στο Κουκάκι: Για χειροποίητο γύρο στην ταβέρνα ενός αστεράτου σεφ

Ο Παύλος Kυριάκης είχε κατά νου δύο πράγματα: Να φτιάξει ένα μέρος όπου θα μπορούν να τον επισκέπτονται εύκολα οι φίλοι του και να σερβίρει κλασικά πιάτα - λίγα και καλά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
CHECK Η γεύση των χιονισμένων τοπίων

Γεύση / Η γεύση των χιονισμένων τοπίων

Το γριβάδι πλακί με τις «καπιρές» του άκρες, ένα αγριογούρουνο μαγειρεμένο στιφάδο, μια γίδα βραστή του Ολύμπου και η φασολάδα των Πιερίων: Φαγητά που η νοστιμιά τους ενισχύεται από την ατμόσφαιρα της ζεστής συντροφιάς που σμίγει στην κρύα αγκαλιά του βουνού.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ξυνιστέρι, σπούρτικο, μοροκανέλλα: Ο κυπριακός αμπελώνας κρύβει θησαυρούς

Το κρασί με απλά λόγια / Ξυνιστέρι, σπούρτικο, μοροκανέλλα: Ο κυπριακός αμπελώνας κρύβει θησαυρούς

Ο κορυφαίος Κύπριος οινολόγος και οινοποιός, Γιάννης Κυριακίδης, μοιράζεται μοναδικές πληροφορίες για τις λευκές ποικιλίες κρασιού του νησιού στην Υρώ Κολιακουδάκη και τον Παναγιώτη Ορφανίδη.
THE LIFO TEAM
Βαλκανικές συνταγές

Γεύση / Esthio: Στο Κουκάκι για ρουμάνικο λαχανοντολμά και αλβανικό γιαουρτοταβά

Το casual dining εστιατόριο του Έλβι-Δημήτρη Ζύμπα, που σύστησε στην Αθήνα τη βαλκανική κουζίνα, μόλις προστέθηκε στις προτάσεις του οδηγού Michelin. Ο σεφ το γιορτάζει, χαρίζοντάς μας τέσσερις συνταγές του για να τις φτιάξουμε στο σπίτι.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ