Mega Meatless Burger: Η plant based εκδοχή του αγαπημένου σας πιάτου

Mega Meatless: Burger Ζουμερό, χορταστικό, υγιεινό. Αυτή είναι η plant based εκδοχή του αγαπημένου σου πιάτου Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο χαίρεσαι που ο Κολόμβος έφτασε μέχρι την άλλη άκρη της γης ανακαλύπτοντας την Αμερική, αυτό είναι το burger. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει λόγος και αντίλογος, αλλά το burger είναι εκείνο το γευστικό ορόσημο που διαδόθηκε στον κόσμο δημιουργώντας φανατικό κοινό. Όποια παραλλαγή κι αν προτιμάς, το ζουμερό μπιφτέκι μέσα στο στρογγυλό ψωμάκι είναι η βάση για αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων που εδώ και χρόνια έχει βρει τη θέση του στο ελληνικό τραπέζι.

Η λογική τρώγεται-χωρίς-μαχαιροπήρουνο πάει παρέα με τη φιλοσοφία της μέγιστης απόλαυσης, αφού ακόμα και οι πιο πορωμένοι του savoir manger γνωρίζουν πως αυτό το  φαγητό θέλει μόνο χέρια και πολλή όρεξη. Αυτή η όρεξη σου κόβεται απότομα όταν σκέφτεσαι πως πρέπει να αποχωριστείς το κρεατένιο μπιφτεκάκι γιατί θέλεις να νηστέψεις και άρα το burger εκτοπίζεται στο πυρ το εξώτερον μέχρι νεωτέρας (δηλαδή μέχρι να τελειώσει η Σαρακοστή.)

Mega Meatless: Burger Ζουμερό, χορταστικό, υγιεινό. Αυτή είναι η plant based εκδοχή του αγαπημένου σου πιάτου Facebook Twitter

Αυτό μέχρι πρόσφατα. Γιατί πλέον η νηστεία, η δίαιτα ή η ειδική διατροφή γίνεται νόστιμη και ταυτόχρονα υγιεινή με την καινοτομία του Mega Meatless Burger. Ενός προϊόντος που αποτελεί την ελληνική πρόταση πάνω στην plant based διατροφή και προσφέρει τη μοναδική του γεύση συνδυασμένη με την υψηλή διατροφική του αξία.

Φτιαγμένο από συστατικά 100% φυτική προέλευσης η πρωτοποριακή αυτή γευστική επιλογή έρχεται από τη Megas Yeeros, την κορυφαία εταιρία παραγωγής γύρου στον κόσμο και το δικό της τμήμα Research and Development που μελετά τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, ερευνά και δημιουργεί καινοτόμες γεύσεις πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά.

Λαχταριστό, ζουμερό και πεντανόστιμο. Αυτά δεν είναι κάποια τυχαία χαρακτηριστικά του Mega Meatless Burger, αφού οι πιο επιδραστικοί σεφ της Ελλάδας το χαρακτήρισαν ως το πιο εύγεστο  meatless προϊόν. Από τις κουζίνες των επαγγελματιών η καινοτόμος πρόταση γεύσης φτάνει στο καθημερινό σου τραπέζι μέσα σε eco friendly συσκευασίες που με τη μέθοδο IQF (Individually Quick Frozen) διατηρούν αναλλοίωτη όλη τη φρεσκάδα και τη θρεπτική του αξία.

Εσύ  το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπνευστείς γρήγορες καθημερινές συνταγές και να προσφέρεις μέσα σε λίγα λεπτά στους αγαπημένους σου ένα πιάτο πλούσιο σε πρωτεΐνη που κλείνει το μάτι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αφού αποτελεί τη βάση για μοναδικά burger ιδανικά για όσους νηστεύουν, κάνουν διατροφή με βάση την πρωτεΐνη, αθλούνται ή απλώς επιλέγουν μια διατροφή χωρίς κρέας.

Το Mega Meatless Burger είναι μια εναλλακτική πρόταση χωρίς σόγια και γλουτένη, με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και λίγες θερμίδες που θα σε κάνει να ανακαλύψεις από την αρχή το λατρεμένο burger και κυρίως θα σε απαλλάξει από τις ενοχές (λέμε τώρα) αυτής της απόλαυσης. Άσε το μαχαιροπίρουνο, σήκωσε μανίκια και απόλαυσε τη healthy πλευρά της ευχαρίστησης.

Αναζήτησε το Mega Meatless Burger σε super market και επιλεγμένα σημεία πώλησης τροφίμων.

https://map.megameatless.com/

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν ένα απόσταγμα έχει να αφηγηθεί ενδιαφέρουσες ιστορίες, αυτό είναι το ουίσκι

Γεύση / Αν ένα απόσταγμα έχει να αφηγηθεί ενδιαφέρουσες ιστορίες, αυτό είναι το ουίσκι

Η ξενάγηση σε ένα αποστακτήριο σας ακούγεται κάπως τυπικά τουριστική; Προτιμάτε στα ταξίδια σας να «ζείτε» την πόλη; Κι όμως, υπάρχει ένα αποστακτήριο στο Δουβλίνο -αυτό του πολυβραβευμένου Teeling- που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα το μέρος που γέννησε το ουίσκι.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Raw Βata: Στους Αμπελόκηπους σερβίρουν κοκορέτσι και τραχανά με αχνιστή προβατίνα

Γεύση / Raw Βata: Στους Αμπελόκηπους σερβίρουν κοκορέτσι και τραχανά με αχνιστή προβατίνα

Ο Χρόνης Δαμαλάς προσφέρει μια κουζίνα που είναι οικεία και νέα ταυτόχρονα, με fusion ιδέες και έμφαση στην Ελλάδα, μαθαίνει στους τουρίστες τον τραχανά και σερβίρει το signature κοκορέτσι του χωρίς εντεράκια - μας έδωσε μάλιστα και τη συνταγή γι' αυτό, μαζί με δύο ακόμα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Μαρία Κατσούλη: H ξεχωριστή πορεία της πρώτης Ελληνίδας οινοχόου

Το κρασί με απλά λόγια / Μαρία Κατσούλη, πώς ήταν να είσαι οινοχόος στα μακρινά 90's;

Από την Κρήτη στην Αθήνα και στις σάλες των πιο διάσημων ελληνικών εστιατορίων της δεκαετίας του ’90, η διαδρομή της Μαρίας Κατσούλη στον χώρο του κρασιού καθόρισε και ουσιαστικά δημιούργησε τη θέση του οινοχόου στη χώρα μας. Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συζητούν μαζί της.
THE LIFO TEAM
Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, πες μας πώς κάνεις τα γιουβαρλάκια σου

Γεύση / Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, πώς κάνεις τα γιουβαρλάκια σου;

Στο καινούργιο εστιατόριο Iodio η σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη φτιάχνει πιάτα θαλασσινά με τον ξεχωριστό δικό της τρόπο. Μπήκαμε στην κουζίνα της, μιλήσαμε μαζί της και μάθαμε τις τεχνικές των πιάτων της. 
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
H μανία με το τρουφόλαδο και τι σημαίνει «εκλεκτό» στη γαστρονομία;

Radio Lifo / H μανία με το τρουφόλαδο και τι σημαίνει «εκλεκτό» στη γαστρονομία

Γιατί αναζητάμε διαρκώς το «εξωτικό» και το σπάνιο, αντί να εκτιμάμε περισσότερο τα υλικά και τα φαγητά με τα οποία μεγαλώσαμε; Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη συνομιλεί με τους Nomade et Sauvage, τους μάγειρες Ιορδάνη Τσενεκλίδη και Παναγιώτη Σιαφάκα, για το τι θεωρείται εκλεκτό, τι ορίζεται ως πολυτέλεια στο φαγητό και πώς οι μόδες και οι τάσεις διαμορφώνουν τις διατροφικές μας συνήθειες.
Η ζωή και τα ήθη ενός λεσβιακού χωριού μέσα από το φαγητό

Βιβλίο / Η ζωή και τα ήθη ενός λεσβιακού χωριού μέσα από το φαγητό

Στον Μανταμάδο οι γυναίκες του Φυσιολατρικού–Ανθρωπιστικού Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» δημιούργησαν ένα βιβλίο που συνδυάζει τη νοσταλγία της παράδοσης με τις γευστικές μνήμες της τοπικής κουζίνας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Osteria Mamma 

Γεύση / Ένα νέο ιταλικό σερβίρει πιάτα που περιέχουν άγνωστες στην Αθήνα λέξεις

Θέλοντας να τιμήσει μια επιθυμία της μητέρας της, έπειτα από πολλά ταξίδια και γεύματα σε διαφορετικές ιταλικές πόλεις, η Ελένη Σαράντη ετοιμάζει στο Osteria Mamma πιάτα με μπόλικη comfort νοστιμιά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τα γλυκά των φετινών Χριστουγέννων 

Γεύση / Όλα τα νέα χριστουγεννιάτικα γλυκά σε μία λίστα

Τετράγωνοι κουραμπιέδες, κρητική αλλά και γαλλική βασιλόπιτα, πολλά προζυμένια πανετόνε: Σε αυτή τη λίστα δεν θα βρείτε τα κλασικά γλυκά της Αθήνας -τα ξέρετε ήδη- αλλά όλες τις φρέσκες ιδέες των τριτοκυματικών φούρνων και των πιο δημιουργικών ζαχαροπλαστών.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ