Mega Meatless Burger: Η plant based εκδοχή του αγαπημένου σας πιάτου

Mega Meatless: Burger Ζουμερό, χορταστικό, υγιεινό. Αυτή είναι η plant based εκδοχή του αγαπημένου σου πιάτου Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο χαίρεσαι που ο Κολόμβος έφτασε μέχρι την άλλη άκρη της γης ανακαλύπτοντας την Αμερική, αυτό είναι το burger. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει λόγος και αντίλογος, αλλά το burger είναι εκείνο το γευστικό ορόσημο που διαδόθηκε στον κόσμο δημιουργώντας φανατικό κοινό. Όποια παραλλαγή κι αν προτιμάς, το ζουμερό μπιφτέκι μέσα στο στρογγυλό ψωμάκι είναι η βάση για αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων που εδώ και χρόνια έχει βρει τη θέση του στο ελληνικό τραπέζι.

Η λογική τρώγεται-χωρίς-μαχαιροπήρουνο πάει παρέα με τη φιλοσοφία της μέγιστης απόλαυσης, αφού ακόμα και οι πιο πορωμένοι του savoir manger γνωρίζουν πως αυτό το  φαγητό θέλει μόνο χέρια και πολλή όρεξη. Αυτή η όρεξη σου κόβεται απότομα όταν σκέφτεσαι πως πρέπει να αποχωριστείς το κρεατένιο μπιφτεκάκι γιατί θέλεις να νηστέψεις και άρα το burger εκτοπίζεται στο πυρ το εξώτερον μέχρι νεωτέρας (δηλαδή μέχρι να τελειώσει η Σαρακοστή.)

Mega Meatless: Burger Ζουμερό, χορταστικό, υγιεινό. Αυτή είναι η plant based εκδοχή του αγαπημένου σου πιάτου Facebook Twitter

Αυτό μέχρι πρόσφατα. Γιατί πλέον η νηστεία, η δίαιτα ή η ειδική διατροφή γίνεται νόστιμη και ταυτόχρονα υγιεινή με την καινοτομία του Mega Meatless Burger. Ενός προϊόντος που αποτελεί την ελληνική πρόταση πάνω στην plant based διατροφή και προσφέρει τη μοναδική του γεύση συνδυασμένη με την υψηλή διατροφική του αξία.

Φτιαγμένο από συστατικά 100% φυτική προέλευσης η πρωτοποριακή αυτή γευστική επιλογή έρχεται από τη Megas Yeeros, την κορυφαία εταιρία παραγωγής γύρου στον κόσμο και το δικό της τμήμα Research and Development που μελετά τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, ερευνά και δημιουργεί καινοτόμες γεύσεις πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά.

Λαχταριστό, ζουμερό και πεντανόστιμο. Αυτά δεν είναι κάποια τυχαία χαρακτηριστικά του Mega Meatless Burger, αφού οι πιο επιδραστικοί σεφ της Ελλάδας το χαρακτήρισαν ως το πιο εύγεστο  meatless προϊόν. Από τις κουζίνες των επαγγελματιών η καινοτόμος πρόταση γεύσης φτάνει στο καθημερινό σου τραπέζι μέσα σε eco friendly συσκευασίες που με τη μέθοδο IQF (Individually Quick Frozen) διατηρούν αναλλοίωτη όλη τη φρεσκάδα και τη θρεπτική του αξία.

Εσύ  το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπνευστείς γρήγορες καθημερινές συνταγές και να προσφέρεις μέσα σε λίγα λεπτά στους αγαπημένους σου ένα πιάτο πλούσιο σε πρωτεΐνη που κλείνει το μάτι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αφού αποτελεί τη βάση για μοναδικά burger ιδανικά για όσους νηστεύουν, κάνουν διατροφή με βάση την πρωτεΐνη, αθλούνται ή απλώς επιλέγουν μια διατροφή χωρίς κρέας.

Το Mega Meatless Burger είναι μια εναλλακτική πρόταση χωρίς σόγια και γλουτένη, με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και λίγες θερμίδες που θα σε κάνει να ανακαλύψεις από την αρχή το λατρεμένο burger και κυρίως θα σε απαλλάξει από τις ενοχές (λέμε τώρα) αυτής της απόλαυσης. Άσε το μαχαιροπίρουνο, σήκωσε μανίκια και απόλαυσε τη healthy πλευρά της ευχαρίστησης.

Αναζήτησε το Mega Meatless Burger σε super market και επιλεγμένα σημεία πώλησης τροφίμων.

https://map.megameatless.com/

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τιμή του κρασιού και οι παράγοντες που την επηρεάζουν

Γεύση / Γιατί έχει ακριβύνει τόσο το κρασί;

Πόσο μπορεί να αντέξει στις αυξήσεις το πορτοφόλι του Έλληνα καταναλωτή; Αν πρόκειται για είδη πρώτης ανάγκης, δυστυχώς είμαστε δέσμιοι του «νόμου της αγοράς»· το κρασί όμως είναι προϊόν απόλαυσης, όχι πρώτης ανάγκης.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
Συνταγές με φιστίκι

Γεύση / Ευέλικτο, πλούσιο και τραγανό, το φιστίκι Αιγίνης πρωταγωνιστεί σε αυτές τις έξι αλμυρές και γλυκές συνταγές

Τα αδέλφια Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης προτείνουν ριγκατόνι με πέστο φιστικιού, cookies φιστίκι και άλλες πρωτότυπες ιδέες που αξιοποιούν τον αγαπημένο ξηρό καρπό.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο;

Το κρασί με απλά λόγια / Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο;

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μάς ταξιδεύουν στη βορειοανατολική Ιταλία με οδηγό τον σύμβουλο οινολόγο Stefano Ferrantes, ειδικό στην παραγωγή Prosecco, που εργάζεται στα μεγαλύτερα και γνωστότερα οινοποιεία της περιοχής.
THE LIFO TEAM
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Γεύση / Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βραβευμένα εστιατόρια, που αποτελούν το όνειρο πολλών foodies, καυχιούνται για τις βιώσιμες πρακτικές τους, την ίδια στιγμή που κάποιες «λεπτομέρειες» για τη λειτουργία τους τείνουν να αποσιωπούνται από τη βιομηχανία της εστίασης.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα

Γεύση / Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα

Η συναρπαστική ιστορία του πιο εύκολου φαγητού ξεκινά από την αρχαία Κίνα και τη δυναστεία Τσινγκ. Σύμφωνα με έναν τριάστερο σεφ, υπάρχει τρόπος να κάνουμε τα συσκευασμένα noodles γκουρμέ. Δοκιμάσαμε όσα βρήκαμε στην Αθήνα και προτείνουμε τα καλύτερα.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ο Dr. George Soleas εξηγεί πώς έγινε ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

O Dr. George Soleas, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του LCBO, του μεγαλύτερου εισαγωγέα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, αφηγείται στην Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και τον Παναγιώτη Ορφανίδη την κινηματογραφική ζωή του.
THE LIFO TEAM
Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Βιβλίο / Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Ο Νίκος Ψιλάκης ερευνά και μελετά την κρητική παράδοση εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Τα βιβλία του είναι μνημειώδεις εκδόσεις για το φαγητό, τις λαϊκές τελετουργίες και τα μοναστήρια της Κρήτης που διασώζουν και προωθούν τον ελληνικό πολιτισμό.
M. HULOT
Proveleggios

Γεύση / Ο Αλέξανδρος Καρακάτσανης έχασε πολλά σε μια νύχτα, αλλά επιστρέφει δυναμικά στο Proveleggios

Ο νεαρός και ταλαντούχος σεφ που είδε το πρώτο του μαγαζί στην Αθήνα να καίγεται ολοσχερώς δεν το έβαλε κάτω στιγμή. Πρόσφατα ανέλαβε να αλλάξει την κουζίνα του δημοφιλούς εστιατορίου και θέλει να αφηγηθεί τις αναμνήσεις όλης της ομάδας που τον υποδέχτηκε μέσα από τα πιάτα του.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ